Jennys tankar

Farsdag

Publicerad 2006-11-12 17:03:20 i Allmänt,

Det blev ingen tripp till grannstaden igår.. Det var ju halkig ute och syrrans kompis hade åkt av vägen.. Dumt att chansa tyckte jag. Japp ja e en fegis, en feg viking från värmlands skogar. Dumt att va tuff jämt liksom =P

Skulle ändå bara dit och titta på två crossar som mina kära kompisar köpt, dom är blå och har två hjul, 4 tillsammans då.  Det enda jag kan om crossar är att de låter högt, har två hjul och ofta är skitiga.

Så har det ju varit farsdag, hela dagen.
Har åkt runt till alla farsor( pappa, morfar & farfar) och byggt på bilringen med ännu ett  lager fett inför vintern, Man vet ju aldrig när kommer att ha användning för den, men den är väl där för en anledning.

Pappa fick lotter, han ska bli miljonär nu sörrni, och  en tidning som ska komma varje vecka.. Kan inte stava till det där ordet pre....

Dagen har varit helt okej, slog upp ögonen halv 7 och for till jobbet, en kan ju inte sova varje söndag..

Ja det var väl min dag..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela