Jennys tankar

Hos Kikkan i Trollhättan

Publicerad 2007-12-05 10:18:42 i Allmänt,

Så i lördas tog jag min tunga väska och hoppade på tåget till Trollhättan. Conductor 
Äntligen så var det dagen för Karins fest, det var skitkul att träffa henne igen.
Väl framme i trollhättan så sprang vi till konsum och köpte lite käk, sedan var det full fart hem ill Karin för Pierre skulle komma och sätta upp en takfläkt.

Pierre visade sig vara en mycket trevlig killkompis till Karin, en väldigt snäll sådan.
Han kämpade med den där takfläkten jag vet inte hur länge, själv så blev jag chef i köket. Food Fight 
Karin fick hjälpa till med fläkten, så jag fick fixa plockmaten. Blanda dipp, göra bål, skära morötter och jag har för första gången i mitt liv skärt blomkålsbitar i rätt storlek. eehh Karin kan man äta allt på det här eller?

Efter en svettig stund där inne med den förbenade takfläkten.. ett tips bara erbjud er aldrig att sätta upp nåns takfläkt.

Så var det dags för Pierre att traska hem och leta upp sin favorit skjorta och jag och Karin började så smått att göra oss iordning.  Looking Good 
Sen började folket ramla in, så mycket trevligt folk oxå, satt mest i köket och småpratade. Lärde mig vissa namn, men det var så många nya namn. Anders som var med på min 25-års fest jobbade så han hann jag aldrig se, men han är en mycket trevlig kille han med.

Det var så roligt att träffa nytt folk och sitta och lyssna på dem, efter ett tag så körde vi i köket "våghals" en typ av sanning eller konsikvens. Lite jobbigt med konsikvens för mig var det, kände ingen och var tvungen att gå fram till en och säga att jag skulle vara med i en hemlig dokusåpa och att han kanske kunde bjuda mig på en drink senare.  Beer 2 

Men lite roligt var det, en annan fick ställa sig på alla 4 och bli smiskad och skirka i´m so naughty (stavning?)

Efter att ha förfestat till 11 så bar det av till butlers (tror det hette så iaf) där jag blev bjuden på kamikaze (tror det hette så) ni ser vilken koll jag har.

Det var nåt man fick i kanna som man skulle shot´a.  Ladies Night Out 

Efter att ha suttit på Butlers och fursit häcken av mig gick vi hem, Karin ville dansa och jag var alldeles för nykter för att dansa bland alla "proffs".
Nu får ni inte tro att jag tvingade Karin att sitta och hålla mig sällskap, Hon fick gärna dansa om hon ville, det fanns många att prata med.

Sov på soffan och vaknade av att ryggen och nacken värkte, kan inte fatta att jag valde den korta delen att sova i. Man är ju smart.. Couch 

Karin är ganska pedant och var uppe och diska och dammsög innan jag ens hunnit få av mig pyjamasen. Hurtig tös på morron de =P.
På söndan tog vi det lungt gick ut och käka och fika med Mia, Therese och Robert (hoppas jag fick namnen rätt nu).

Vid 6 så var det dax att hoppa på tåget, men med en betydligt lättare väska. Gick in och satt mig och läste skvaller som bäst  när en fuller Aronsson tittar in och sätter sig på golvet brevid mig. Drunk 
Han, Bark och Emil hade varit i Göteborg och festat sen i fredas, Aronsson var fotfarande i full fart med ölen. Bark och Emil såg mer sega ut =P

Prata lite med Mattias innan biljettnissen kom och körde iväg han, så jag följde med bort till deras två platser. Japp de turades om att sitta i knä. Stod där och prata en stund, sen gick ja till min plats igen. Tror biljettnissen körde iväg Aronsson tre gånger från golvet vid mig, jäkligt gnällig biljettnisse =P

Och nu sitter jag hemma sjuk och jävlig. Är asförkyld och har ont i hela kroppen, jag hatar att vara förkyld! det finns inget värre än att vara snuvig, jo det finns det jue men nu vill ja gnälla.
Skulle hellre helt ärligt ha spysjukan i 1 vecka n att vara snuvig.



  Se man lär sig lite geografi på resan..

        Kikkan

       

   Vi 2 fota oss på toan, för man var ju tvungen att ha kort därifrån =P

       

Plåster på näsan var en "våghals" uppgift =P

   Aronsson på tåget

   Och i bilen hem =P





Hearts
Pöss





Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela