Jennys tankar

jaha..

Publicerad 2007-12-11 23:18:04 i Allmänt,

Hej hopp!

dag 2 idag =P

De går riktigt riktigt bra faktiskt, det var lite jobbigt idag när gruppen fick 2 chokladaskar. det är ganska jobbigt när man blir irktigt rikigt hungrig, men men jag är envisast.

Idag iaf så har jag träffat Lisa, vi har inte setts sen i våras och ändå är det 1 km emellan oss. Måste ta tag i detta nu. Det var iaf jättekul att träffa Lisa, vi sprang runt, runt, runt i staden. Hon skulle köpa massa julklappar och jag ville bara gå runt och kika lite.

Är typ klar med alla klappar, bara Nina kvar. Men det är så svårt, vad ska man köpa? Tror jag hittat en sak från Usa, men vi får se hur det blir.

Köpte iaf 2 hjärtan, såna som Karin hade, de är så fina jue. Gillar hjärtan, man kan nästan tro att jag är kär eller   nåt, för jag har varit så glad och sprallig i kroppen. Allt blir så lite lättare med lite mys och pynt.

Satt och funderade på tänder förut, tandläkarna säger ju att man ka borsta i 2 minuter (lr?)
Gäller det alla eller? eller bara dom som har alla tänder? 

Säg att du har 5 tänder rä det fortfarande 2 minuter som gäller?

Jag är inge trött ja inte...


Ja vill ha min skrivare nu!! Varför skickar de ut lappen att man kan hämta de, när paketet inte kommit fram till utlämningsstället? *suck*

Mat mat mat mat!!




Hearts
Pöss







Kommentarer

Postat av: MALIN

Publicerad 2007-12-12 08:51:11

Ha ha,,, vart får du allt ifrån? Vilka funderingar du har,,,, inte konstigt att du är trött som går så "djupt" in i tankarna!! Kramix M

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela