Jennys tankar

Julafton

Publicerad 2007-12-25 14:30:57 i Allmänt,

   Hej hopp!

Så igår stressade jag runt som en liten hare, vakna av att pappa satt och "skrek" i telefon. Han pratade med Jeppe, eller dansken som han också kallas. Pappa hade på nåt sätt fått för sig att Jeppe blivit döv och var tvungen att prata på högsta volym. Sealed Shut
  Ändå var han i köket på övervåningen och jag längst bort på nedervåning. Det var ingen pigg Jenny som gick upp och frågade vad i helvete hans problem var, Jeppe är för i hellskotta inte döv.

Nu blev det kanske en liten förfining av sanningen där, väldigt sällan jag säger hellskotta..

Började iaf göra klart tårtan som jag krånglade med till 5 över  12 på natten, så nu vid 10 fick man gå upp och göra den klar. Cake
Städa undan lite grejer, duka och göra sånt där som man ska. Klockan halv 1 rattade jag till farfar, han skulle snappsa hemma hos oss, så vi fick varsegod och hämta han. När klockan var ett hade jag mer eller mindre panik, fram med maten jag måste åka om 20 minuter.
Började jobba klockan 2, men skulle hämta syrran från hennes jobb klockan halv 2. Nurse

Så jag fick käka ljummen potatisgratäng *mums*..

På jobbet var det lungt som bara den, många åker ju bort över jul.
Roligast var ändå när filippa var på väg in i fel bil, hihi..

Klockan 9 skulle syster yster hämta mig för klockan halv 11 på kvällen skulle vi fira jul hos mamma. Bara den lilla detaljen att syster och broder aldrig kom så 20 över 9 efter himmla massa telefonsamtal, gick jag hem till morsan i regnet sur så in i helvete.
AAAAAHHHHHHHHH.
   
Var sur hela dan, folk säger så idiotiska grejer och ett pucko kalla mig White trash,Mullet  Jävlar i helvete vad sur jag blev!! Filippa satt brevid i soffan och småfnittra åt mig. Bara för att jag har varit ute med min far och festat. Och sånt gör man ju bara inte, hade 2 nötter kommit fram till.
Jag törs iaf säga till mina föräldrar och prata med dom om allt, istället för att hitta på massa smålögner hela tiden.
Men sitt där och ta all skit du får du... Shit

Blev fan lite sur nu med, bara jag tänker på de..


Fick förbannat ont i ryggen igår oxå, en av de sista vårdtagarna är så tung att jobba med. Iofs har jag alltid ont i ryggen, men när det blir lite tungt  så gör det extra ont.

  
Iaf satt hos mamma och väntade på morbror Anders som slutade jobbet 10, halv 11 var julbordet uppdukat och vi åt för fulla muggar.Santa's Cookies

Bestämde mig för att sova hos mamma så det blev lite alkoholdrycker oxå, mamma var tomte och läste alla rim. Min mammas rim är nåt i en egen klass. hahaha Ni ska höra dom, hjälp vilka rim alltså. Men hon är söt som försöker.

Fick massa bra julklappar, min efterlängtade pannlampa *yeahy* det där var inge ironiskt, jag önskade mig en pannlampa!

Denna julen har varit perfekt för det mesta känner mig som 5 år igen. Förväntningarna och allt är spännande och mysigt.

Vid 2 halv 3 nångong efter en omgång Buzz så hoppade jag i säng, de andra stannade kvar och spelade en omgång till.


     Lägg märke till hur Anders trycker på knappen.. haha



Hearts
Pöss  





Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2007-12-29 18:34:33

Hoppas julen varit bra!!!
Kramiz M

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela