Jennys tankar

Who will save me from myself?

Publicerad 2007-11-09 13:10:53 i Allmänt,

  Nu ska ja klaga, så om ni inte vill att jag ska dra ner er, sluta läs!

Okej jag ska klaga en stund då..

Allt har varit så bra de senaste dagarna, funkat bra på jobbet, haft riktigt roligt faktiskt.
Men så igår kväll, var det som om allt bara ramla över mig.
Var så deppig och lessen igår, fattar inte riktigt varför men..

Kan det vara mörkret som håller på att dra ner mig i det stora svarta hålet?

Känns som om jag står och trampar på samma ställe och varje gång jag försöker ta mig ifrån min lilla nertrampade håla, så skiter de sig. Hur många gånger kan man kana ner i samma hål egentligen?

Eftersom jag är en av dom som är experter på att gräva ner allt jag inte vill tänka på och glömma bort sånt som gör ont, så funkar allt ganska bra till det är en liten bubbla med deppigheter som hittar upp till ytan.

Måste lära mig att ta tag i grejer, även sånt som är svårt. När man vet vad som måste göras, varför gör man det då inte?

Iofs är jag livrädd för att bli deprimerad, tror inte jag skulle överleva de engång till faktiskt.
Än idag kan jag faktiskt se dom som tar självmord som modiga, eftersom jag själv inte vågade. Men jag försöker verkligen se det som en feg utväg. För det är väl de, det är?
Inte så att jag skulle få för mig att göra nåt dumt idag, är ju inte deprimerad nu och har inga planer på att bli det heller. Men när jag var deprimerad så funkar jue inte hjärnan som den ska..

Tror iaf det är därför jag är livrädd för att må riktigt dåligt, tror det är en av orsakerna till att jag skjuter allt framför mig och tar tag i lite itaget lr ingenting.
Finns mycket man borde ta tag i, men vart ska man börja?

Ska sluta klaga nu, finns dom som har det så mycket värre. Får lite dåligt samvete när jag klagar över smågrejer..



Ne ska bli mer positiv nu, men man måste jue få ha sina deppardagar så länge de inte tar över dina happydagar =P




Hearts
Pöss





Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2007-11-09 15:14:59

Hallå!!!
Du klagar INTE över smågrejer. Det är sant, att bubblan spricker, för vi klarar inte av att tränga undan saker i all oändlighet. Du ska inte vara rädd, det finns hjälp att få, dessutom, ser jag att du har bra självinsikt, du förstår egentligen bra vad som händer, men du orkar inte ta tag i det.....
finns här om du vill prata,,,,
det kan lösa många knutar att bara i ord få säga vad du köänner. Du har lika stor rätt att få va deppig som alla andra,,, kom ihåg det!! kRAMAR I MASSOR!!Malin

Postat av: ANNIKA

Publicerad 2007-11-09 15:38:18

Hej gumman!
Håller med Malin i allt, var inte rädd att söka hjälp, på ett eller annat sätt. Sköt om dig

Postat av: Anna

Publicerad 2007-11-09 21:21:14

Finns här om du behöver prata av dig. Kanske inte mycket till hjälp,men jag är lika duktig på att lyssna som att hacka på folk :) Sköt om dig pinglan ;) pusspuss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela