Jennys tankar

julen är här, ja lr kanske inte...

Publicerad 2008-12-16 19:59:00 i Allmänt,

Tjenis!

Så idag var det riktigt kul i skolan, har skrattat som bara den.
Johanna och gänget är så söta och snälla, vilka tjejer!

Så har vi fått världens bästa läxa under jul (ja förutom hemtentan och plugget till salstentan) men vi ska läsa en bok, vilken vi vill och sen recensera och beskriva en omvårdnadshändelse.
Fy satan va gött bara ligga och slappa och läsa en bok, har hur många böcker som helst som jag vill läsa och nu får ja göra de på "skoltid" liksom Yeah!

Uppdaterar jue inte så mycket nu och det finns en anledning till de, men den tar vi efter nyår finns så mycket annat roligt att ta upp ändå.

Har ni planerat nåt under nyår då?
Vi töser prata om de iskolan idag, man börjar bli gammal när man bryr sig mer om maten =P.
Förr var det mer "äh vi tar med en chipspåse och lite dricka", nu måste man planera maten och efterrätt. Maten är det viktigt!

Själv ska jag ha middag med mina killpolare och skjuta raketer, bara massa myspys med de man tycker bäst om. Ja fast Tony ska inte vara med =(, han och Jörgen ska hitta på nåt. Får väl klara mig utan hetingen den kvällen =(.

Det är ganska lugnt här på alla fronter, är dock ovanligt sen med julklapparna detta år. Ska ut och köpa de sista ¨på torsdag.
Mest några smågrejer bara.. Men har inte lyckats hitta julkänslan än =/.


Ne nu blir det ugly betty!

Tjing tjong!

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2008-12-16 20:01:57

Det blir säkert jättetrevligt ändå! Menjulen, hur var och när firar du den? kramiz M

Postat av: cissi

Publicerad 2008-12-17 09:43:14

kram på dej,hoppas allt är bra!!!hoppas vi ses snart.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela