Jennys tankar

Lördagen den 1 Nov

Publicerad 2008-11-02 18:00:24 i Allmänt,

Hej hopp!!

Så igår var jag jätte dans sugen, började spöka ut mig lite, men sen tvär dog humöret och orkade inte alls bege mig ut.
Satt hemma och drack te och tittade på film. Fick iofs vara chaffis till pappa, Ingrid och Jill, de skulle på fest i gruvan, jag   skulle iofs oxå med men orkade inte alls.

Så jag tog en lugn hemmakväll i min ensamhet, hur gött som helst.

la mig runt tolv och somna som en stock, på pälsad som bara den. Har ju så svårt för den här tiden när det pendlar mellan "varmt" och "kallt". Så med 3 täcken, fleecetröja, långbyxor och ett element som elda på som bara den somna ja tillslut.

Vid halv 4 typ ringde min älskling, min heting. Han var visst på raggarklubben i slottsbron och röjjde runt, så han började traska hem till mig. Sikket litet hett fyllo som kom inragglande på morgonen.

Var så skönt att få ligga på hans arm igen, så mysigt när han ligger och håller om mig. Vill att han ska göra de tills jag blir gammal och grå. Han skulle ju egentligen med till grums kyrka den 2 nov, men han var lite väl trött och bakis så han fick sova vidare..






Hugs And Kisses

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela