Jennys tankar

Gnäll igen

Publicerad 2009-04-20 08:48:00 i Allmänt,

Hej hopp!

Så jag satt och läste aftonbladet i helgen, ni har väl inte missat den här ligan som våldtagit massa småtjejer.
Jävla äckel alltså!
Den yngsta flickan som man känner till var 12 år, 12 ÅR!!

Va fan, blir tokig på korkade killar som tror att de har rätt att förstöra andras liv sådär, de har avsagt sig alla rättigheter punkt slut.
De e ju knappast nåt straff på våldtäkt oxå, lås in fanskapen och kasta nyckel.

Iaf så var det 7 killar lr nåt sånt i 20 års åldrarna, hur fan kan de vara funtade?

Iaf de som gjorde mig förbannad var att det stod att någraav dem riskera utvisning, vadå riskerar.
Skicka hem idioterna och ta in några som behöver hjälp!!

De har väl ändå gjort sitt här i sverige, varför ska vi ta hänsyn till vad som händer med deras liv om de skickas tillbaka, när de inte ens kan ta hänsyn till en liten 12 årings liv.

AAAAHHHH Nötter!!

Jag och en kompis prata om att vi skulle vilja vara en liten fluga på väggen hos migrationsverket, lr vilka det nu är som bestämmer vilka som ska skickas tillbaka.

Ibland undrar man jue hur de tänker.
Det är jue helt ologiskt ibland, skicka hem dessa idioter till killar och låt vanligt folk stanna.

Som för nåt år sen var det jue en från karlstad (har jag för mig) som skulle skickas tillbaka, han var nygift (med en svenska), hade precis fått en liten dotter, hade fast jobb och allt var frid och fröjd. Han skulle skickas tillbaka..  eeehhh hade dom lottdragning på kafferasten lr? De e ju helt ologiskt! Varför skulle han tillbaka.

Eller som den där 17- åriga tjejen som var född i sverige och kunde inte ens språket från det land hennes föräldrar var ifrån. Hon skulle skickas tillbaka själv.. Ööööhhh hur i H-vete kom man fram till dn ideen??

Nu kanske man inte ska tro på allt man läser i tidningen det är jag medveten om , men man måste jue få gnälla på de.

Är absolut inte rasist på nåt sätt, men jag förtsår inte varför vi skickar tillbaka massa folk som faktiskt behöver vår hjälp, så kanske dessa killar få stanna. Nej de har inga rättigheter kvar här!

Sen svenskar som våldtar kan man ju inte skicka nånstans, dom tycker ja vi ska låsa in och så ska fängelsetiden vara lång och hård! Så de fattar att de har gjort nåt fel.
Dagens fängelse verkar jue inte direkt vara så hårt när man måste ta hänsyn till fångars rättigheter och bla bla bla.. Varför de, fängelset ska vara hårt.

De behandlar inte sinaoffer som bra människor, varför ska de behandlas bra när de avtjänar sitt starff? Inte s att jag menar att tortyr ska införas.. Men det ska kännas att sitta i fängelset, så ingen vill tillbaka.

Hur svårt kan det vara att sitta inlåst när man får göra som man vill, bara att man gör det inom ett visst område...



Ja det var väl allt från mig för tillfället



Pössen

Kommentarer

Postat av: Linda

Publicerad 2009-04-20 12:40:21

Det är verkligen helt sjukt ibland vad de bestämmer, verkar som att det är lottdragning i vissa fall.. Vissa som har fast jobb och familj här blir hemskickade, medans vissa folk kan bete sig hur som helst utan att nånting händer för dem.. Helt sjukt!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela