Jennys tankar

Mera tjat..

Publicerad 2009-08-24 23:35:53 i Allmänt,

Hej hopp!!

Kom på en grej idag, jag slipper använda gravidbältet i bilen, de sitter fortfarande kvar i pappas bil =P. Gu va det va krångligt att knäppa de sista tiden, men helt klart värt lite knövvel för att skydda bebben. Från v12 tror ja de rekommenderar att börja använda de..

Sånt tycker ja ni gravida borde investera i, om ni nu inte redan har ett då.

Idag så har jag träffat Cissi =), inte sett henne på år och dar känns det som. Hon blev jue moster till en liten Alfred i sommras, så hon snosar bebis där. Alfred är ett av Vincents andranamn, det är efter min lille farfar. Så himmla kul att se henne, vi hade alltid såå roligt när vi jobba ihop. Saknar pinglorna på jobbet, så himmla kul att man fortfarande räknas som en av dem liksom. Man får vara med och grilla och annat skoj =). Har saknat dem riktigt mycke i sommar, har jue inte vågat gjort nåt i sommar, ingen festival lr åka bort i fall plutten skulle ha tittat ut..

Iaf så Cissi jobbade, så vi träffades på solbergsgatan, Sara var oxå med. Mamma tycker Sara är så söt och säger de varje gång vi sett henne =). jag då mamma, jag då?? =P
så nu fick jag iaf ett kort på både Sara och Cissi när de håller lilla plutten.







Nu ikväll fick mamma passa plutten lite så ja kunde åka och handla, blev så himmla sugen på toast och vi hade inge toastbröd. Såg även att filmen män som hatar kvinnro fanns, så den köpte jag till lilla mammut..

Vill ha faderskapstestet klart snart, har ingen lust att vänta längre. Tänkte vänta och se vad testet visar innan ja skickar in pappren, men ja struntar helt enkelt i namnet tror ja.. Eller ja får fråga Lasse igen.. jaja

Ni missade väl inte min lille plutt på framsidan av DN, japp hela Sverige ska se hur söt han är =P.

Ne nu blir det verkligen sängen för mig, annars så orkar ja nog inte upp imorgon =P


pössen och kramen

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2009-08-25 10:04:32

Hoppas också att allt blir klart med faderskapstestet, så att du kan släppa den delen. Energin begövs till annat, eller hur? Och ja!!! Gärna fika snart!! Säg till när du har ork, tid och lust bara.... Funderar lite på ett annat medium, i vålberg, men vet inte.. vi får prata om saken.. kramiz M

Postat av: linda

Publicerad 2009-08-25 18:02:15

Haha ja de verkar som dom krånglar till pappren me flit :/ Men de skulle ju kanske va en fördel om dom inte krångla te så mycke utan att dom fatta själva i alla fall :)



Joo allt är bra me magen! hur är de me bebis? han är ju såå söt!!

Postat av: annica branting

Publicerad 2009-08-25 20:37:29

KRAM min vän!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela