Jennys tankar

Torsdag

Publicerad 2009-08-13 22:51:32 i Allmänt,

Hej hopp!!

Så idag har Vincent och jag haft finbesök av tant Jenny och tant Nina. Vincent blev som vanligt bortskämd och fick jättefina presenter =).


Tant Nina



Tant Jenny

Vincent skötte sig och var världens snällaste, "tanterna" tyckte oxå att Vincent var en snäll liten bebisen. Så jag och tösera kunde skvallra och prata om allt annat oxå, fick vara bara Jenny ett tag =). Bara Jenny fast med ett öga på Vincent då =).

Nina berättade om killarna på biltema och ska börja ta kort på alla =P. Så biltema är stället att hänga på =P, vi får väl se hur våra planer går.. hihi

Förra veckan var även tant Linnéa och tant Annica här på besök, Vincent fick jättefina presenter då med. Alla är så snälla! Blev lite bebisprat, Nea försökte få med Stefan så han skulle bli lite bebissugen igen, men den gubben gick inte =P Jättekul att träffa tösera och hoppas att de kan vara med denhelgen min lilla pnillurp kommer hem. Ska bli riktigt kul att träffa henne och Roger igen =).

Tant Linnéa



Emilia var oxå med, självklart skulle hon oxå hålla Vincent


Tant Annica


Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela