Jennys tankar

måndag..

Publicerad 2009-12-08 00:04:05 i Allmänt,

Hej hopp!!

Trodde jag var bra i halsen igen men de visade sig vara fel, vaknade och kände hur det gjorde ont i halsen.. Usch, har inte tid att bli sjuk. Har aldrig tid till nåt känns det som!

Tog iaf en liten promenix med plutten och broder idag, har jue inte velat gå ut  på några dar för att inte förvärra halsen. Men idag tog vi en liten tur, passade även på att hämta dopkorten. Så söt så söt, håret står åt alla håll på korten =P, fast han ska jue ha sitt ruffs!

Vill inte klippa han heller, för han är så liten jue.
Hade beställt så jag skulle få bilderna i ett album, så jag är jättenöjd. Plånboken är väl mindre nöjd 700 spänn fattigare blev jag, men det är det värt.

Ska ta lite egna kort på han i dopklänningen också, vill ha ett när han ligger på golvet..
Händer inte mycket här.

Just det vet inte om jag berättat men i torsdags efter julbordet så var plutten jätteglad och han skratta för första gången åt ett speciellt ljud.. Ni vet "ping"-bebisen på youtube. Jag sa ordet han skratta, jag sa ordet igen och han skratta igen, hur sött som helst.

Har pratat med Malin idag också, hon är så söt! Känner mig lite sur, så man måste klaga lite =P. Tur att Malin ringde =). Ska försöka rava mig dit på torsdag, hoppas inte tårtan tar allt för lång tid.

Ja det var nog allt för idag..

Pöss och kram

Kommentarer

Postat av: Sandra

Publicerad 2009-12-08 10:16:44

Ok, ja vi tog bara namn som vi tyckte var fina, för vi har inga fina namn i släkten =P Så hon heter Kimberly Nomie Zera. Och så heter hon Dahvn i efternamn så de som läser namnet kommer väl tro att hon inte kommer från Sverige =P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela