Jennys tankar

Staden

Publicerad 2009-12-29 23:37:36 i Allmänt,

Hej hopp!!
Så idag har jag gjort staden, jag släpade med mig min lille lillebror som tyckte att det hela skulle bli jätteskoj =P.
Snälla underbara mamma började senare aå vi kunde åka med henne in =). Så vi lämnade av mamma vid hennes jobb och åkte vidare till syster yster som skulle passa Vincent. Lämnade av Vincent och pussade honom hej då 400 gånger. I början tyckte jag inte alls det var svårt att lämna bort honom, men nu tycker ja "hej dåen" tar längre och längre tid =P.
Sen for vi till bergvik, nästan helt tomt på parkeringen när vi kom dit, ändå var vi inte där supertidigt..
Strosa där, men orka inte kika på nånting direkt.. Titta på skor, vill ha ett par riktigt vinterskor, ett par riktigt tjocka så man inte fryser om fötterna när det är -18.. Nån som har nåt bra tips på såna skor, hitta inga jag gilla..

Åkte vidare till barnens hus och köpte lite bra att ha saker och kanske en onödig grej, men jag försöker övertyga mig om att det är en nödvändig sak.. Köpte iag en sån där "stol" att ha i badkaret till plutt.. Tänkte sen när vi badar ihop och jag ska gå upp ur badkaret kan de jue va smart att ha en sån stol, så man slipper riskera att halka till med honom i famnen..

Köpte lite köksgrejer till mig också och lite julgrejer.. Man får jue passa på nu, för nästa år ska det vara juligt i lägenheten.. Då är jue Vincent större och förtsår lite mer, så traditionerna ska läras in från början =P..

Köpte en dammsugare också, så nu har jag 2 av nån anledning så verkade det smart just då =P..

När vi runt halv 2-2 kom tillbaka till syster höll mitt ena bröst på att sprängas, så fort in i soffan och ge Vincent mat.. Så har det väl hållt på idag, jobbigt att pumpa, lat som man är =P.. Men nu är det nog nån sorts balans igen, får hålla tummarna för att han blir hungrig om några timmar..

Annars har det inte hänt mycket idag, pratat lite med pappa i telefon som vanligt.. Ska åka och hälsa på honom imrogon, tror han är lite Vincent sjuk =P.

Ne nu är det snart dax för sängen..

Kramen


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela