Jennys tankar

Svammel

Publicerad 2009-12-17 00:31:12 i Allmänt,

Hej hopp!

Hade jue tydligen ett hemligt dop..

Och om det med dop var menat till mig skulle jag nog hellre vilja säga vilket jävla sätt förvänta sig att få komma på dop...

Var ett tag sen, men jag håller på att tentapluggar så gott de går.. Funkar väl lite sådär med en kinkig plutt som hostar och börjar få en tand (ser ut som de iaf).
Igår sov han 1,5 timme sammanlagt på hela dagen, så han borde varit trött.. Men 11 fällde han ihop de små blå, jag slappa lite framför tv'n bara för att få vara själv en stund så jag kom väl i säng vid 12. En hel timme fick jag sova innan plutten vakna och gråt, sen höll det på så 1 gång i timmen fram till 6 på morron ungefär. Känndes som år kan jag säga, jag är inte van att bli väckt av gråt. Vaknar mer av att han ligger och pratar och gnäller men inte gråt. Efter den natten så borde han jue ha varit trött idag, men NEJ den enda som varit mer död än levande är jag.

Han sov en halvtimme i vagnen och sen en halvtimme ungefär på eftermiddan. Men vi har haft en ganska lugn dag, lek på golvet och sjungit till boken vi fick av tant Pernilla och farbror Roger. Även om jag föredragit att han sovit lite så jag kunnat plugga, men jag har bara gäspat idag fam till 8-9 där nånstans för nu är jag nog övertrött så in i norden... Känner mig inte ett dugg trött, snarare seg.. Eter tentan ska jag sova, mamma har sagt att hon kan ta Vincent en natt, men vi får se. Känner att han är min och det är så här det ska va att vara småbarnsförälder. Så sluta gnäll och bit ihop!

Men man måste få gnälla lite också =P


Ringde BVC och boka en ny tid åt plutt och passa på att prata lite om pluttens utslag och smakprotioner. Han har fått ytterligare nåt slags utslag, min lille snutt.
Jag har jue inte börjat med smakportioner än, utan helammar än nåt ja vill fortsätta med. Vi prata väl lite om vikt och sånt och hon sa att det finns dom som helammar till barnet är 8 månader, bara de går upp i vikt och mår bra.

Får väl se hur länmge mina boobs pallar detta, han "biter" som bara den på favvotutten när han är trött.
Ska även ta upp lite andra grejer när jag träffar henne, så förhoppningsvis kan man få några tips.

Var iväg och lämna in lappen idag så plutten ska få vara med i gv-nytt. Ataljé 13 sätter jue in åt en om man tagit dopkort där, så de måste man jue utnyttja =).
Funderade länge på hur jag skulle fylla i lappen under föräldrar, känns som att hur jag än skulle skrivit så hade det blivit fel.. Sms'ade iaf, men inte fått nåt svar så nu står det bara mitt namn!


Annars häner det inte mycket..

Kommer kort på dopet och tårtorna efter tenatn, varken tid lr ork för tillfället. Kan säga att 2 av tårtorn var riktigt populära!

Pöss och kram

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-12-17 12:23:46

Lycka till med tentan. Ta på dej en varm och go tröja så du slipper frysa i tentasalen.

Och du, tårtorna var jättegoda!

Kram från moster

Postat av: Malin

Publicerad 2009-12-17 14:17:51

Du?? Gnälla? Det var det värsta jag har hört, det är ju absolut det sista du gör!! Det vanliga är ju att man är TVÅ föräldrar som delar ansvaret, men i ditt fall är det ju bara du som uppfyller den uppgiften!! Jag vet hur väl du önskar det bästa för Vincent, så också att han har både sin mamma och sin pappa delaktiga, men tyvärr är det ju inte så. Du gör ett kanonjobb, få hade klarat det som du, det hoppas jag att du förstår. Att du dessutom pluggar samtidigt.... Skitsnack ute på byn ska du försöka stänga av, det tar bara av din energi som du väl behöver till annat. Alla som betyder nåt vet ju hur allt hänger ihop, och skitsnack brukar oftast komma för att försöka befria sitt eget samvete... Sånt är ointressant att lyssna på! 2010 kommer att bli ditt år, det är jag övertygad om. Jag är stolt över att vara en av dina vänner... Varmaste kramen till dig!

Postat av: annica branting

Publicerad 2009-12-17 20:48:11

håller med Malin i vartenda ord! Stå på dig gumman. Du är bäst!



KRAM min fina vän.

Postat av: Elektrikern

Publicerad 2009-12-18 10:07:20

Tårtorna höll absolut världsklass och jag kan intyga att dom var lika goda på Söndagen

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela