Jennys tankar

Torsdag

Publicerad 2009-12-11 00:45:07 i Allmänt,

Hej hopp!!

Så idag har det varit fullt upp, lr ja på eftermiddan iaf =).
Det kändes som plutt sov hela natten för imorse när han vakna kände jag mig utvilad.. Tänkte att klockan är väl 7 så jag tog på mig lite kläder och tänkte gå till tv'n efter att plutt fått mat..

När jag är i hallen fick jag syn på klockan, halv 4.. Jo tjena jag vände tillbaks till sängen och kröp ner brevid min lille plutt.. Sova lite till skadar jue inte =P..

Så träffade ju jag och Plutt prästen idag, diskuterade om lite allt möjligt, även annat lite runt omkring liksom.

Jag kommer böla som bara den på dopet när de sjunger den sången, de sa jag till prästen =P. Så näsdukar och spyhandduk ifall plutten får för sig att spy. Han spydde jätteofta förr, så har det varit ett uppehåll nu när han nästan inte spytt ett dugg.. Men så klart har det börjat igen..

Påväg hem från Prästen så pratade jag med Magnus som glömt att ta ledigt på lördag och han ska vara en av gudföräldrarna *smart*! Men det är de i kil de =P.

Runt 3 kom min lille far hem, så vi satte igång att göra smörgåstårta.. Jag tyckte vi skulle göra 2 stycken, pappa ville inte lyssna och bestämde att vi skulle göra en tårta, fast mycket högre än vanligt, då blir det jue som 2 =P.

Sluta iaf med att hela tårtan höll på att åka isär, så jag fick vira plastfolie runt kanterna så de skulle hållas på plats =P. Jaja, jag antar átt de ska synas att den är hemmagjord..

Efter tårtbak så skulle jag och plutt till Malin på julpyssel, men plutt var inte på det humöret. Han sov i bilbarnstolen och hos Malin så skvatt han av att vi prata och vakna jättelessen. Han bara gråt, så vi åkte ganska snabbt hem.. Hemma så ville plutt inte sova heller, halv 12 tror jag han äntligen somna.

Tror det är tänder på gång, för när jag försökte amma han så släppte han för att bita tag i dt närmaste som fanns och drog fram och tilbaka.. Sen när han knappt orka hålla sig vaken så amma jag igen, så fick han ligga och klia tänderna mot tutten, va gör en inte för sin lille älskling..

Inte konstigt att mina tuttar blivit lite sårig..

När plutten somnat så satte jag fart med att göra ganache lr chokladgrädde som det också ibland kallas.. Har jue tänk att göra ett försök till bak imorgon. Får väl se hur detta slutar =P.

Ne nu får de bli lite tv innan jag landar i sängen..


Pöss och Kram

Kommentarer

Postat av: Linda

Publicerad 2009-12-12 01:11:44

Hoppas dopet blir bra imorn & att lille Vincent inte kräks över hela dig. Kram!

Postat av: Therese

Publicerad 2009-12-12 06:08:01

Tack för kommentaren!

Det är bra, man ska inte lägga ner onödig energi på mjölkfläckar ;)



Hoppas dopet blir fint!

Kramkram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela