Jennys tankar

Mormor

Publicerad 2009-01-10 22:52:31 i Allmänt,

Idag ä det 4 år sen min lilla mormor gick bort! Känns inte som det var så längesen! Men det är ju snart ett år sen som Christer somna in.

Min lilla fina mormor, envis till 1000 var hon in i de sista, lite dement oxå men de får gamla va.
Önskar alla hade funnits här och kunde träffa bebben, hade vart så kul att kunna visa upp h*n för dom.
Men ja ska berätta om dom allihop, h*n ska veta hur familjen sett ut.

Men ja vet att Farmor, Farfar, Mormor och Christer och alla andra godingar som vi misst kommer att sitta och vaka över oss.


Har suttit och tänkt på de idag faktiskt Många år som gått så har Januari startat med tårar, det är ofta nåt jobbigt som hänt..
Januari kanske bara är en sån månad för mig..

Pöss och hej

Kommentarer

Postat av: sara

Publicerad 2009-01-11 09:18:04

efter regn kommer solsken :)

Postat av: Malin

Publicerad 2009-01-11 10:43:28

Livet kan vara krokigt ibland, men ALDRIG utan mening! Den som är värd dina tårar skulle aldrig få dig att gråta, eller hur? Han är inte värd dig, men jag är säker på att bebben kommer att ge dig en kraft du inte trodde fanns, och att du en dag möter din prins, en prins som inte sårar, bedrar och ljuger, utan ser dig för den du är! En alldeles unik liten männsika! Kramiz M

Postat av: Lindus

Publicerad 2009-01-12 11:21:56

Jag håller med föregående talare. Denna lilla ljusglimt som finns där inne och väntar på att få komma ut kommer ge dej kraft och energi du inte trodde fanns !!!

Postat av: Malin

Publicerad 2009-01-14 13:41:14

kikar in och undrar hur du mår.... Kramiz M

Postat av: KusinSandra

Publicerad 2009-01-14 19:38:14

Hejsvejs kusinen!

Har kollat lite på din blogg o det e intressant att läsa och kul att få en bild av hur ditt liv e även om du nu inte tycker att det är rosenrött hela tiden och livet e ju sällan det =)

Jag tycker iaf att du är väldigt stark som vågar ta detta steg själv, ett steg som du gör rätt i att ta! En liten människa som ger en glädje och hopp... iofs en del tårar och en massa oro också men man tar ju det goda med det onda och det goda överväger med råge! Det kommer att gå utmärkt för dig. Du har ju som sagt var vänner och familj som hjälper och stöttar dig. Men glöm heller inte att du även har dig själv att luta dig tillbaka på när det e tufft. Du e ju stark, modig och vacker tjej!! Och sedan

All lycka till dig och jag e övertygad om att din lilla saga som du berättade om har en underbar fortsättning och kommer att sluta lyckligt!!

Kram Sandra

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela