Jennys tankar

blöbbig

Publicerad 2009-01-16 11:07:05 i Allmänt,

Tjena tjosan på er allihop!

Tror min mage växt under natten, tyckte inte ja va så här stor igår.. Fast iofs slant det ner både lösgodis och en semla =P..

Har börjat hulka och spy som bara den igen, hualigen. Mina tänder e helt trasiga känns de som, Har ju spytt i snart 2 månader ny och sånt är inte det bästa för tänderna. Längtar till mitt tandläkar besök! Har aldrig haft ett hål förut men nu känns de som om de ska va nåt fel på varenda tand!
haft väldigt svårt för mat denna veckan..

Har ju varit i skolan oxå, de va typ kul.
Suck va lärorikt, ibland undrar ja varför ja inte stanna kvar i sängen.

Jag och Tony är väl typ vänner nu, efter att ha skrikit på varandra en hel natt så gav ja han 2 alternativ som han hade att välja på.. För ja fixa inte det här vi gjorde slut som vänner crapet, vi gjorde inte alls slut som vänner. Fan tror aldrig jag har varit så jävla förbannad på nån förut*!
Men iaf så kom vi fram till att vi ska va vänner och se vad som händer, antingen så fortsätte vi vara vänner lr så kanske de där känslorna ploppar upp igen.
Men vi skulle ta de lite lungt och inte springa ut och leta upp nån annan utan ta lite tid på oss för att se vad som händer..

Så igår var jag där på filmkväll, vi satt och åt godis, chips och semlor.. blev så fruktansvärt sugen på colaflaskor igår så ja va tvungen att köpa lösgodis, ja som typ aldrig köper de.. Men de va riktigt mysigt, prata lite om dittan och dattan.. 

Ska lägga upp ett kort från igår, hahaha han ser ut som en gammal dansbandsspelare, värsta fluffhåret!!



Ja har nog bestämt mig, som bijan sa man lever bara en gång och det är nu!!


Kramen allihopa

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-01-16 12:35:10

Illamåendet är nog snart borta ska du se lilla Nenna, du har inte haft det lätt precis.



Gôtt Jenny, jag stöttar dej i dina beslut,

mår du bra så mår jag bra.

Jag finns här, det vet du.

Mamma

Postat av: Malin

Publicerad 2009-01-16 22:16:48

hihi.... Det kanske blir en liten tös?? Kramiz M

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela