Jennys tankar

Staden

Publicerad 2009-07-16 20:05:06 i Allmänt,

Hej hopp!!

Så idag var vi trött på att sitta i Grums, jag är iofs trött överallt =P

Mamma och jag bestämde oss iaf för att åka till staden och göra den osäker. Man är jue tvungen att sätta sprätt på lite stålar =P
Så vi har varit på Ikea, biltema, Mariebergsskogen och Helmia.

Jobbigt som satan åt ryggen, men det var riktigt roligt att komma ut lite. Jag till och med saknar att jobba, om de inte vore så jobbigt för ryggen hade jag lätt gjort de. Fan tråkigt att bara sitta hemma!

Iaf vi började med ikea och min stackars mor som är alldeles för snäll mot mig blev lite fattigare. Själv blev jag bara yttepytte lite fattigare. Ska hitta på nåt riktigt fint till henne i present, vi har några grejer som vi vet att vi ska köpa, men vi får se vad det blir..

Efter Ikea for vi till Mariebergsskogen för att äta glass, Linnéas tips var att äta riktigt mycke glass för att locka ut bebben..
Emilia hade nämligen kommit ut efter några rejäla lass glass =P







Mamma mutter , äter glass och spanar på folket =)



Anna berätta att man skulle käka 7 hela annanaser, så mammas teori är att om man äter riktigt mycket av nåt en dag, så tröttnar bebben och vill inget annat än att komma ut =P.

Så ja kanske ska leva på spenat imorgon, de gillar väl inga barn =P

På Mariebergsskogen träffa jag en tjej som tyckte det såg jobbigt ut åt mig, hon berätta att förra sommaren hade hon gått med tvillingar. Jag tycker det är jobbigt med en i magen, tänk tvillingar i denna värmen..

Efter glassen bar det av till Helmia och kika på lite bilar, finns så mycket fint. Synd att man inte har mer pengar.
Man kanske skulle satsa på bingo lr postkodslotteriet =P

På biltema så träffa jag Nina pinglan som stod i lilla kassan, hon tyckte jag skulle klämma ut bebben nu. Lite prat om ditten och datten, hon åker ju till stockholm imorgon och ska ha de gött hela helgen =). Hitta iaf sladden jag letat efter och en form på Biltema =).

Så nu sitter jag hemma i soffan och vilar ryggen och fötterna..


Ja det var allt för tillfället

Pössen och Kramen

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2009-07-17 10:43:21

hihi, undrar vem som längtar efter bebben mest, mormor eller mamman?? Vi kanske ska ta en tripp till borgvik eller värmskog någon dag och äta stora räkmackor? Det kanske får bebben att komma ut? Kramiz M

Postat av: Gaby

Publicerad 2009-07-17 14:00:20

Hej! hur går de för dig?? hur kan de vara 3 dagar kvar när de va 0 dagar kvar sist ja jobbade?? konstigt.. den glassen ni käka på glasserian e himla go!! blev gött sugen på en sån nu :) hoppas du slipper gå över allt för länge.. ha de bra gumman! kram

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-07-17 16:33:57

Hej :)

Jag har nu en tävling där du kan vinna ett härligt sommar fynd paket :)



http://millahoman.blogg.se/2009/july/tavling-sommarfynd-paket.html



Vad gärna med :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela