Jennys tankar

Torsdag

Publicerad 2009-07-23 16:04:54 i Allmänt,

Tjenis på er allihopa!!

Läkaren sa ju att jag nog inte  smittar längre, så imorse efter att ha tvättat och spritat händerna och hostat klart och allt sånt.. Så gjorde jag min egen frukost =P, sitta på rummet en vecka finns det väl ingen som orkar..

Fast ja upptäckte idag att pappa börjat nysa lite, så ja ska försöka undvika han iaf.
Annars blir det bara bättre och bättre här, visst på kvällarna är jag tvärtät men nässprayen gör sitt jobb =P
Sen hostar jag lite, men ingen feber idag =)..

Har läst lite i tidningarna och de e inte konstigt att folk är rädda, så fort man hör ordet tror folk att de ska dö..
Men för mig har det bara varit som en kraftig förkylning och om ja fattat saken rätt är det väl så de flesta kommer få..

Fast ja måste säga att de låter lite så där och säga svininfluensan, känns som om jag sover i svinstian med mina grisar långt ut på vischan.
Jaja, men då har man provat på den sjukdomen =P

Händer som sagt inte mycket här, har letat reda på lite "antikviteter" och ska kolla på VHS sen =P. Ni vet de där konstiga stora rektangulära sakerna med 2 hål i =P..

Jag och katten bråkar om sängplats på nätterna, hon är så söt.. Men jag är stor som ett hus nu och kan inte ligga hur som helst.

Längtar efter att få klippa tånaglarna och vaxa benen och bikinilinjen.
Saknar oxå att kuna vrida mig i sängen utan att ta spjärn mot väggen med ena handen medans jag håller i mig i sängkanten med den andra för att komma runt på andra sidan. Ja man är smidig som en panter!


Vart sjuttsingen tog sommarn vägen??


Tänkte jag skulle försöka hinna med en bio till innan bebben tittar ut, som de värkar nu har jag all tid i världen. Tror h*n bosätter sig i magen och vägrar komma ut..



Ne nu blir det film för mig


Pöss och kram

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2009-07-23 17:46:12

skönt att du mår bättre i alla fall... Bra med lite extra hår i detta väder, eller hur? Kramiz M

Postat av: Annika A

Publicerad 2009-07-23 18:01:42

Gött att du känner dig piggare, en erfarenhet rikare!

Postat av: soffie

Publicerad 2009-07-23 18:10:08

kikar in hos dej å hoppas du kryar på dej hitta hit via Tidsoptimisten,

trevlig blogg har du:O)

Postat av: Prins Bus

Publicerad 2009-07-23 23:51:45

Hello min favorit tant Jenny! Ser att du börjar piggna till. Skönt att höra. Vill du vet en hemlighet till som bara vi bebisar vet? Vi kommer alltid ut. Ingen vill bo i en trång etta resten av sitt liv =) Mammsen hälsar till dig också. Kramar Linus

Postat av: Miss Attitude

Publicerad 2009-07-24 09:26:28

Jag läste i din vännsblogg att du fått smittan, kändes hemskt att du som gravid ska få det. Men det verkar inte va nått problem enl dig, jag menar du verkar starkt och på bättringsvägen. Tur att inte din lille kämpe i magen blir påverkad i alla fall. Det är ju det man tänker på först..

Jag är jätte rädd för att få den smittan, alla skrämmer upp mig rejält och säger att många kommer att dö!! Är det verkligen så??

Hoppsa allt känns bättre nu, ha en bra helg.

Kram kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela