Jennys tankar

tisdag

Publicerad 2009-05-19 22:34:36 i Allmänt,

Hej hopp!

Så idag har jag träffat Nina pinglan, vi har så jäkla kul ihop. visst vi kan gnälla på varandra, men när vi träffas så är det bara skratt =). Vi har diskuterat , skvallrat och pluggat lite, när vi träffas så existerar bara vi, vi strir och strir =).

Vet ni va, ja kan ha kört på en fågel idag, ni vet efter busshållsplatsen vid segersta var de.. Såg 2 saker som fladdra upp från andra vägbanan.. Kan iofs ha varit löv lr vad som helst.. Hann verkligen inte se de flög så lågt, en  krocka med framlycktan tror ja och den andra hann precis flyga upp och missa bilrutan med nån millimeter..
Tror det var fåglar iaf..
Ville stanna men de e ju enkelfiligt där och bilar efter hade jag mig.. Uuuhh vilken ångest. Stackars liten hoppas verkligen inte att det var en fågel. Såg i backspegeln att det var nåt som landa i mitten av vägen bakom mig.. Hoppas hoppas att det var skräp!

Kan verkligen inte med att se skadade djur, kommer ihåg när det var en bil som körde på ett rådjur vid bamses.. De låg där mitt ivägen och titta på mig när ja körde förbi hjälp mig, hjälp mig.

Skulle jag köra på ett rådjur och de levde skulle ja nog köra det till djursjukhuset, så skulle jag grina som en tok..


Vet inte om det är vår/sommarkänslor lr vad det är, men jag är verkligen glad. Går och smårler hela tiden. känner mig glad och lycklig, så här borde livet jämt vara. Visst gnälla kan man göra ibland, särskillt på bilister. Va folk kör dåligt!!
Men de gör inget, kör dåligt för inget kan dra ner mig nu tror ja..

Till helgen så blir det att brumms bil igen, till och med det ska bli kul..
Ne nu ska ja kika bilar.

Pössen och kramen på er vänner.



Kommentarer

Postat av: sara

Publicerad 2009-05-20 12:27:31

usch samma här! det värsta jag vet när jag ser rävar och grävlingar döda på vägen.. får ont i magen :( kunde tillochmed få dåligt samvete när jag dödade flugor förr men det har jag vuxit ifrån som tur är... :D

Postat av: Ananas

Publicerad 2009-05-20 14:40:34

Vad kul att du är glad vännen. Nu är det inte länge kvar till ditt lilla mirakel tittar fram =) Mitt växer så det knakar, mest på bredden =) Men dubbelhakan kommer han att springa bort när han tittar på fåglar med pappa =)



Hör av dig om du vill ta en promenad någon dag. Vi vill gärna se dig innan ni blir två =) Sen vill vi ju också se er =)



Ha en trevlig helg och hoppas att du kommer vara glad lääänge =) Kraam

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela