Jennys tankar

Plutt

Publicerad 2009-11-30 16:15:18 i Allmänt,

Min lille plutt blev jue 4 månader igår, så han är stora pojken nu.
Så har han namnsdag idag =).





















Måste även passa på att gratulera min gode vän som fått en ring på sitt finger. Grattis Gumman!!


Pöss och kram

Projekt Sova på natten =P

Publicerad 2009-11-30 15:59:21 i Allmänt,

Hej hopp!!

Glömde ju skriva att igår när vi var hos farfar Lasse så pratade vi om att det är inte mycket Andersson i Vincent..
Lasse sa att han ser inte T nånstans i Vincent, ja sa att de säger att de är mycket Thörnqvist i han =P..

Iaf så plockade Lasse fram gamla album som vi satt och bläddra i och Vincent är faktiskt lik T, man ser att det är nåt liksom.. Så efter album tittande så fick vi båda ändra oss och säga att det fanns väl lite Andersson i han ändå =P.
Riktigt kul att se alla gamla bilder faktiskt =P

Idag så håller jag på med projekt vända rätt dygnet för plutten.. De ska gå!!!
Jag fixar inte många fler dygn av detta, jag fattar inte hur han kan sova så lite.. Igår somna han först vid 11 för att sen vakna pigg vid 2 och ligga och tutta på mig och greja tills klockan 4 för att sen vakna igen vid 6-halv7.. Vid 9 tvingade jag mig upp för det var nån som låg och sparka på mig och prata.. Så idag har jag försökt att underhålla honom på bästa sätt och se till att han inte får sova så mycket. Så han fick ta ett bad imorse, sen smörjde vi alla salvor busa och hade pusskalas innan han fick mat och fick sova en halvtimme.  Sen samma visa igen, fast att försöka hålla honom vaken längre.. Han är iaf inne på sin 3:e halvtimme för dagen, för han var så kinkig så han var tvungen att få sova lite.. ska snart gå in och väcka honom lite försiktigt.. Sen ska jag försöka undrhålla honom till klockan 7.. Då är det tänkt att han ska somna för kvällen..

Ville egentligen ut och gå men då hade han somnat i vagnen och sova ska man göra på natten, för mamma orkar inte få mycket plugg gjort mellan gäspningarna =P



Kram


Håkan

Publicerad 2009-11-29 22:45:49 i Firarhörnan,

Idag fyller Biltema Håkan år, fast han jobbar inte på biltema längre då.. Men en gång biltema alltid biltema =P

I år äldre blir han iaf.

Stort grattis på födelsedagen!



Hipp Hipp Hurra!!

Grattiskramar från oss

Söndag

Publicerad 2009-11-29 17:10:32 i Allmänt,

Hejsan hej!'

Idag så har jag och plutt varit i Borgvik och hälsat på farfar Lasse. Morfar hade åkt ut dit i förväg, så jag, plutt och brollan kom lite efter. Farfar Lasse fyller jue år till helgen så jag och Vincent hade med oss presenter och en kladdkaka.
Ute hos Lasse spelades det jul-musik för fulla muggar, så himmla mysigt! Massa tända ljus och julmusik, det kändes verkligen som jul så länge man inte titta ut genom fönstret =P.

Hos Lasse var även vivianne, som hade med sig Saga, så full rulle var de. Vincent fick klappa och känna på både Funkis och Saga, även katten var framme och gosa huvve mot huvve =).

Plutten var på bra humör nästan hela tiden, gnällde lite på slutet när han blev trött, han fick rida på farfars ben, så lekte de flygplan =). Han är så söt, min lille underbare plutt!

Nu sover han, men ska snart väcka honom.. Ska prova att bara låta honom sova en halvtimme i taget under dagen, så kanske han kan vända tillbaka på dygnet och inte vara jättepigg på kvällen.

Mamma är i kyrkan och sjunger nu, så vi ska greja ihop lite smarrigt att äta till hon kommer hem..

Pöss och kram på er


Dröm

Publicerad 2009-11-29 10:38:14 i Allmänt,

Godmorgon!

Drömmer så konstigt nu för tiden.. I onsdags efter Ugly Betty blev det nån blandning om tidningar, pluggning och lite bråk.

Jag bestämde över tidningen och gick igenom det sista, kollade sidor och allt va de nu gör. Var kanske inte på den bästa stället för att arbeta. Jag var nämligen på Blue Moon Bar och kollade så allt stämde i tidnigen, ett perfekt ställe att sköta arbetet på =P. Såklart var det på natten och nattklubben var öppen =P, de kom en kille som inte ville lämna mig ifred. denna kille har jag inte sett på flera år, men ja skriver inte namnet i alla fall =P.

Iaf så Matz var också på BMB och kom till min undsättning, i drömmen var han jättebiff och hade långt hår =P.
Så han sa till den här killen och sen stod han som en bodyguard så ja kunde jobba klart, snäll pöjk de =P.
Poff sa de så var vi på en liten träbåt där de hade ett zoo, inget vanligt zoo.. för det var så sunkigt och burdörrarna hängde på trekvart.
Och de hade skitläskiga apor, apor är nåt jag är livrädd för av nån anledning. Så jag kunde inte ta mig av båten för de satt en apa som hade smitit vid dörren.. Men man kunde ta en annan väg, bara de att de kom en flodhäst och nästan käka upp mig, hann precis ta mig upp ur vattnet och över "staketet". Då var vi i båtens kök, och det var jätteblött, prata med de som byggde såna här båtar.. De tyckte att ja men det ska läcka in vatten genom golvet, men inte sjunker den... Båten börja luta lite och jag tyckte väl att en båtjävel med zoo inte ska läcka in vatten genom trägolvet i köket.. Med trägolv menar jag plankor som låg brevid varandra på rad, typ som en brygga =P.

Det sluta iaf med att jag precis hann upp ur båten innan den sjönk, då kom jag på att min mamma också var på zoo´t. Så ja öppna dörren på båten som nu såg ut som en sko och drog ut min lilla mamma =). Matz den snälle stod på land och hejja på, innan han sträckte ut en arm för att hjälpa mig =P

Poff så var vi på en äng där min konkurrent satt och jobba på en annan tidning som skulle släppas och hon den skurken hade snott mina praktikanter. Så jag behövde en avledningsmanöver för att smita fram och kolla på praktikantpappren och ringa skolan och säga att de ska jag ha.

Matz sa med en gång att de fixar jag, så gick han ut på ängen ryckte av sig skjortan och spände musklerna och började smörja in sig med massa sololja.. haha

Men tjejerna sprang dit och jag smet in på "kontoret", skrev av praktikanternas deras namn och födelsedata.. Fick skynda mig, vet att det blev väldigt bråttom på slutet för tanten var på väg tillbaks.

En av praktikanterna hette iaf Ephrahim/Ephrahem Peptid och var född -88 =P


Ja de var nog allt


Pöss och kram


Lördag

Publicerad 2009-11-28 23:04:56 i Allmänt,

Godmorgon!

Så nu har vi varit och tagit dopkort, Vincent var väldigt svårflirtad men några leenden fick vi fram.
Ett litet tips från mig är att inte ta dopkort när de upptäckt fötterna precis.. Han sparkade och ops där va foten så skulle han ha den + att han stoppa rosetten i mun hela tiden =P. Men han var så söt ändå, kamma han inte heller för han skulle ha sitt rufs.. Skulle jue inte va Vincent annars, så det fick stå åt alla håll som vanligt =).
Trött som bara den var han också, var meningen att han skulle ha sovit längre i morse, något som han vanligtvis gör.. Men inte idag =P.
Han satt och gäspa och när det var dags att ligga på mage så låg han bara och sög på handen, han vägra att titta upp =P

Till fredagen trodde han att det skulle vara klart, ska bli kul att se hur korten blev =)!

Annars har det inte hänt så mycket idag, skrivit lite frågor på ett kapitel, handlat åt syster. Jo jag och plutt började gå en promenad, men typ vid jättesten så började det regna massor.. Så jag vände och gick hem.. Hoppas på bättre väder imorgon.

Sen har jag rensat datorn, ska lämna in den så nu finns det inga bilder lr nåt på den.. Får väl se, om de hittar nåt fel på den.


Ne, nu blir det lite mer plugg sen blir det sängen!


Pöss och kram

Torgny

Publicerad 2009-11-28 22:57:13 i Allmänt,



Ni såg väl dansbandskampen?
Äntligen tog Torgny Melins en guldstjärna, nu får vi se till att det blir en stjärna till!
Grattis till Gubbarna =)



Kram

Fredag

Publicerad 2009-11-27 20:12:21 i Allmänt,

Hallå i stugan!

Idag har jag varit och gjort en tenta, det kändes väldigt bra. Jag och Nina hade samma svar på den svåra frågan, så ja håller tummarna. Räknade tentan 2 gånger och fick samma svar.. Så hoppas, hoppas! Träffade mina gamla klasskamrater Johanna och Sandra, så jag fick mig en liten pratstund =). Jättekul, att träffa dem!

Nu är det bara att sätta fart att plugga till nästa tenta!

Idag höll plutten på att stoppa foten i munnen.. Okej att det är bebisfötter, men tycker inte de hör hemma i munnen =P. Så han fick snuttisen iställe =P..
Min lille plutt, han stoppar allt i mun, allt han får tag i ska in i mun. Men det är så det ska va! Imorgon ska vi och ta dopkort, hoppas han bjussar på några leenden då =).

Har varit i stan idag också och hämtat en doppresent till Vincent som han ska få av morfar. Hoppade även in på obs för att handla lite, man hittar alltid massa bra att ha grejer som man inte alls tänkt köpa från början. Men är helt nöjd med mina inköp.

Ne nu ska jag skriva ett kapitel till innan jag börjar träna in 2 andra..

Pöss och kram på er!








Torsdag

Publicerad 2009-11-26 23:38:24 i Allmänt,

hallå hejsan!

Vad dagarna går fort hinner inte med ett dugg tycker ja... Eller rättare sagt man hinner inte med sig själv, hela kroppen håller på att förfalla. Ögonbryn och ben behövs vaxas, Håret borde fixas, borde sminka sig och klä på sig lite kläder istället för att hoppa runt i mys och pyjamasbrallor.. Men det är väl så här det ska vara nu =P. Plutten blir tvättad och klädd varje morgon iaf, sen varvas det med en hel del plugg nu, så min stackars kropp förfaller helt =P.

Har hunnit 3 kapitel idag, man får göra lite då och då.
Har börjat gå upp tidigt, lr försöker är väl mer rätt.. Jag försöker iaf gå upp tidigt bara för att få vara lite själv medans plutt sover.
Ibland saknar jag att bara kunna krypa upp i soffan en regnig dag och somna till en dålig film, men törs inte somna nu iaf jag inte skulle höra om plutt vaknar några rum bort.

Vet inte om det bara var tur, men han upptäckte sin ena fot förra veckan och den var jätteintressant för stunden =P. För några dar sedan upptäckte han att han hade 2 fötter, då blev det ännu intressantare. Vet inte om de är intressanta bara för att jag ska byta blöja, men då ligger han och petar på tårna så man får aldrig göra klart, eller om han faktiskt upptäckt dem och inte bryr sig annars..

Fast man kanske inte grejar med fötter hela dagarna bara för att man nyss sett dom.. Får väl se om de blir intressanta nåt mer.
Plutten kan ta sig framåt nu, vet inte vad man ska kalla det han gör..



Typ så gör han, fast han kryper ihop och får knäna under sig och skjuter ifrån. men huvud och armar trycker han framför sig.. Stonkar och stönar som bara den gör han, sen blir han sur för att det verkar vara jäkligt jobbigt. Min lille pöjk, han impar på mig hur lätt som helst..
Vill bara påpeka att han varken kryper lr hasar sig fram.. Han.. ja tar sig lite framåt bara..

Annars har det inte hänt så mycket, har en tenta imorgon som jag gärna skulle vilja klara. Men jag får alltid slarvfel, känns som om det alltid är nåt så måste man ha alla rätt.
Jaja tredje gången gillt kanske =).

Snart dopkort och hoppas verkligen att han inte växer ur dopkläningen innan dopet.
Ska se om han har tid att ta lite kort på mig och plutten ihop också.. jaja vi får se..

Ser att det är många inne och kikar på bloggen, utöver ni trogna läsare. Kan inte ni anonyma lämna ett fotspår, man är jue så nyfiken =P.

Ne ska maila iväg mina kapitel nu..

Pöss och kram på er


Listat

Publicerad 2009-11-26 23:05:14 i Allmänt,

Lånade denna från MegaTezz.

Du heter
: Jenny

Smeknamn: Gujje & Nenna

Låt som när du är ledsen sörjer till: Har väl ingen direkt, finns många som kan få en tårögd

Vad tror folk om dig? Inte så intresserad av vad "folk" tror om mig, vet inte riktigt vad mina vänner tror
 

Vilken är din sämsta sida? Kan vara otroligt envis, kan också vara riktigt butter =P

Vad får du oftast komplimanger för? Jag får inte så många nu för tiden, mest Vincent som får =P. Men brukar få höra att jag är väldigt fin i utsläppt hår.

Vad säger du för att imponera på någon? Läser du DN, de e jag som är svin-Jenny..haha! Nej ja har ingen aning om vad ja skulle säga.

Hur imponerar man på dig? oj, finns många sätt

Brukar du skratta för dig själv? Japp, gjorde de precis

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?  Jag har blivit faster

Var bor du?
Grums, Värmland.

Trivs du där? Trivs och trivs, jag har tak över huvudet så man får väl vara nöjd. Vill inte vara kvar här hela livet, så när skolan är klar hoppas jag att ja kan ta mig nånstans.. Men jobbet får styra då.

Äger du några Converse? Nej

Brukar du bli för full? Nej, de va längesen.

Har du haft sex idag? Nej

Nästa mål i ditt liv: Klara tentorna och gå ner i vikt.

Hur svarar du i mobilen: Hallå! eller De e Jenny.

Vem ringde du senast? Broder

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Färdig?

Antal timmar sömn inatt: Känns som tre timmar, fast det är jue längre

Sov du ensam: Nej, har en plutt brevid mig

Brukar du komma i tid: Nej, det är alltid något. Oftast Vincent som bajjar, precis när man ska gå, lr så blir han akut hungrig. Ska väl inte skylla allt på honom, ibland blir planering bara väldigt fel.

När mår du bra: När min plutt är glad och när man får sova ut.

Hur känner du dig nu: Trött!

Vad tycker du om dina fötter: Alla fötter är äckliga.

Vad saknar du: Nån att dela alla Vincent framsteg med, inte riktigt samma sak med familj och vänner, Farfar, Lottovinst =P
 
Hade du en bra kväll igår: Nja, jag hade inte tråkigt iaf
 
Favoritdryck på morgonen: Vatten

Rakar du benen: Nja, nångång ibland.. Jag vaxar hellre

När brukar du oftast gå och lägga dig: Väldigt olika, men försöker vara i säng senast 12, somnar aldrig före 1 halv 2 ändå..

Är du blyg? Ja, eller det beror på situationen och vad det gäller

Vill du hellre ha mail än brev: Självklart brev.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jajjemän, har upplevt det EN gång. Jag såg Han och han skulle jag ha! Hoppas man kommer få uppleva det igen.

Har du spytt offentligt: Japp

Är du nöjd med ditt liv: Ja, finns väl alltid nåt att klaga på men det är bara småsaker

Är du allergisk mot nåt?

Vad är det värsta du vet? Svergies förbannade orättvisa lagar, Misshandel, djurmisshandel, mobbning, lögner.

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Olika, just nu i slutet av året går det jue lite mer pengar =P.

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?

Vad längtar du till? Dopet, jul, nyår

Har du bra vänner och äkta vänskap? Absolut.

Vad är det finaste du fått? Min lilla älskling

Hur gammal är du: 27

Du samlar på: Änglar, minnen,..

Gröna eller röda äpplen: När jag var gravid var det bara röda äpplen som dög, nu är det gröna =P

När grät du senast: Igår, är ju så blödig nu för tiden.. Såg nåt sorgligt på tv

Bär du glasögon eller linser: Nej

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nope

Vill du gifta dig: Ne ja tror inte de..

Är du bra på att laga mat: Nja, om jag anstränger mig så kan jag, men det är sällan jag slår på stort och lagar finmiddag..

Är du flygrädd: Nja, det är väl ingen favoritsysselsättning, men livrädd är jag inte..

Hur vig är du: Enligt mig så är jag vig och smidig som en panter =P, enligt andra som ett kylskåp.

Är du musikalisk? Nej, men "alla" kan sjunga vet ni väl =P

Tror du på ett liv efter döden? Absolut

Bor dina föräldrar tillsammans? Nej!

Har du någon gång gråtit dej till sömns? Ja

Har du kräkts i sömnen? Har jag säkert, var "spybarn".. Så jag spydde stup i ett tills jag var 9 månader..



Kram


 

Bilder

Publicerad 2009-11-25 09:54:50 i Allmänt,




Malin och hennes Josse, hälsade på Vincent en snabbis



Plutten


Älsklingen


Brottningsmatch med Hunden han fick från farfar



En vanlig syn, nästan varje morron vaknar jag av att han gnäller när han ligger så här.
Han får jue inte plats att sträcka på sig längre..




Kram




Plötten

Publicerad 2009-11-24 12:08:53 i Allmänt,

Tjoflöjt!

Jag tror min lillplutt försöker härma morbror och vända på dygnet =P.

Jag satt uppe till 12 och skulle gå och lägga mig då, men ni vet man måste "bara" göra de och de och de innan. Så skrev lite i almenackan (vet att det är felstavat =P), plocka lite disk, fyllde på vattenflaskan, koka nappar.. ja ni vet allt sånt där. Så vid halv 1-1 när jag väl hamnade i sängen och stängde ögonen, ja då började Vincent nurra och vrida sig. Han snurrar jue så han ligger på kortsidan och det är han för lång för nu.. Så varje gång han vridit sig så gnällde han, men sån där jag gör ett försök till att gråta men det går inte riktigt =P

Var upp och la han rätt xantal gånger, men de hjälpte inte så jag provade att byta blöja.. Plutten log på skötbordet och log som bara den med stora pugga ögon, jag försökte förklara lite att det är mitt inatten och då ska småpojkar, ja även stora pojkar sova =P.

Det hela sluta med att han fick ligga brevid mig, men inte ville han sova för de, han prata och höll på.
Jag somna före honom, så jag vet inte när han slockna.. Men han väckte mig vid 5 igen, AAAAAHHHH hur kan han behöva så lite sömn på nätterna?

Så morronen har väl hållit på så, vakna sova vakna sova.. Han somna iaf till på riktigt vid 11, för då var han jättetrött! Vill egentligen inte att han ska sova så mycket nu, för då blir det fel. Men jag kan jue inte tvinga han att hålla sig vaken, så det blir jag som får sova mindre =P..

Ne nu blir det lite plugg


Kram



hmmm

Publicerad 2009-11-23 23:38:42 i Allmänt,

Tjena!

Så plutten sover sen några timmar tillbaks och jag ska egentligen plugga. Måste skriva frågor på kapitel 5, men får gå upp tidigt imorgon istället .

Idag så tog vi oss en promenad vid 4, hur skönt som helst att få komma ut lite.
Imorgon är det tänkt att jag ska på babycafé, men vi får se hur morgonpigg jag är och hur mycket plugg jag får gjort. Idag när jag och Vincent traskade oss runt en liten runda så, plingar telefon när vi var vid UnoX som det inte heter längre men, ni vet tankstället där borta som har en jättegul skylt. Iaf så var det Anna i andra änden av telefon Stopp och belägg!
Bakom oss kom det en Linus och Anna så vi fick oss en liten pratstund i dugget =). Storprinsen Linus var förkyld, stackarn. Han var så söt, hade jag haft kameran med så hade jag tagit ett kort. Han satt och titta ut genom regnskyddet, med huvudet på sne.. Japp man smälter lätt för de små liven =).
Min lilleprins sov hela vägen hem och ytterligare 10 minuter i hallen, skönt för han!

Annars händer inte mycket, plutten fick prova dopklänningen.. Om man låte bli att knäppa översta knappen, så passar den perfekt. Hoppas bara han inte växer så mycket dessa veckor, annars blir det trångt åt han =P.
På lörda ska vi ner och ta dopkort, så då ska han vara riktigt utvilad.


Ne nu blir det sängen


Pöss

Helgen

Publicerad 2009-11-22 22:08:44 i Allmänt,

Hej hopp gott folk!

Vart sjuttsingen tog helgen vägen?
Tycker inte jag hunnit med ett dugg, skulle jue ha pluggat mer. Har bara hunnit 1 kapitel..

iaf så igår släpade jag med mig Vincent, Brollan och pappa in till stan. Jag skulle ha tag i sidenband till dopklänningen som jag fick efter att ha letat som bara den efter en affär mamma tipsade om. Bara den detaljen att den hade flyttat till 15 huset utan att meddela min mamma de =P.
Men vi hitta dit tillslut, fick också tag i en födelsedagspresent till Vincent's farfar så nu slipper ja stressa med det.
Vincent fick så klart välja själv vad som skulle inhandlas, han skickade telepatiska vibbar från vagnen till mig =P. Inhandlade också en present till en viss fru =P.

Sen blev det lite blöjor och annat som kom med hem.
På kvällen tvingade jag pappa att kolla på dansbandskampen och Torgny Melins gick så klart vidare, jag röstade och pappa muttrade om telefonräkningen =P.
Kan inte förstå hur Melissa som sitter i "juryn" kunde klaga på spootlights kläder när hon själv så ut som hon klätt sig i mörkret och rotat i utklädningslådan. Varför har hon fått för sig att de inte är några tjejer som sjunger i dansband? Hon i titanix skulle jue kunna komma in och sätta sig och skita på golvet och ändå få toppbetyg av henne.
Ja vi systrar håller ihop, de behövs fler tjejer inom detta område.

jaja nog klagat på den tokan!

När jag ändå är igång och klagar så kan jag hiva iväg en känga till alla bilförare som är värdelösa på att köra bil. Blir tokig på bilförare som kör de lagliga 100 när det är dubbelfiligt in till staden, men så fort det blir enfiligt ja då är det för smalt (lr va de nu tänker när de saktar in) och då tycker de huxflux att 70 passar bättre. Va fan håll 70 hela jävla tiden då, så vi andra bilförare kan komma förbi när det är dubbelfiligt. Kan hända att mitt finger faktiskt har åkt upp i rutan när de håller på så.

Tillbaka till dansbandskampen, pappa hade köpt ostbågar som han satt och knapra på. Vincetn tyckte att ostbågspåsen var världens roligaste leksak, han var hur glad som helst över att få sitta och prassla med påsen. Nu satt han i mitt knä medans han prassla, jag gav han så klart inte en påse och lät honom ligga på golvet själv och leka med den (alltid bäst att vara tydlig så ingen hoppar på en =P).

Vet inte om Vincent kände att det var hans vanliga säng han låg i, men han kunde inte komma till ro. Han somna tidigt men vakna halv 2, sen vakna han 5 och somna inte förens 7 igen. Såg på han att han var trött och prova massa olika sovställningar, men de gick bara inte att komm til ro. Skulle försöka med att byta blöja en gång till, för han kan bli kinkig och så om blöjan är yttepytte blöt precis när han ska sova. Tänkte att det var smartast att byta i sängen, han låg naturligtvis i min säng. Hur tror ni de hela sluta?

Jo att jag fick massa kiss i min säng, bara att kliva upp och hiva in bäddmadrass och lakan till tvättstugan. Vincent låg och prata som bara den under tiden =P

Kommer kort nångång till veckan, korten är nämligen i slössbron.

Hade massa bra att skriva, nåt som jag klurat på hela helgen, men nu är det som bortblåst.

Ne nu blir det lite tv, sen sängen

Kram

jahapp..

Publicerad 2009-11-21 00:09:28 i Allmänt,

Hallå Hejsan!

Idag har jag varit duktig, lr ja på vissa grejer iaf =P.

Sov hur längesom helst imorse, blir lika förvånad varje gång det händer.
11 kika jag på klockan och då var jag fortfarande trött, men jag ravade mig upp. Såg att jag hade ett sms från Malin och förmiddagsfika med våfflor. Låt väldigt mumma, men eftersom jag var nyvaken så hade jag aldrig hunnit göra mig och plutten klara. Sånt går inte direkt fort på morron =P..
Brorsan tyckte jag kunde svara Malin att han kommer istället för mig =P. Det hela slutade iaf med att broder cyklade till Ica för att köpa mjölk, sen så gjorde vi våfflor vi också =).

Tror det ramla våfflor ur öronen på mig tillslut =P

Mer då..

Fick julkorten idag som jag beställde för ett tag sen, så de har jag lagt i brev och skrivit adressen på.. De väntar bara på att postas, slipper man tänka på de sen när det närmar sig dop och pluggning.
Tog en promenad med pluten och broder också, blev ingen lång men vi kom ut iaf.

Imorgon ska jag till staden och leta efter sidenband till dopklänningen, får se hur det går.. Blir kanske tvungen att åka själv till staden med plutten, men de ska nog gå bra.

Söta Anna gav mig en komplimang igår.. Hon och Johan tycker det är starkt att jag fixar detta själv, utan Vincent pappa.
Inte bara Anna som gett mig den styrkekramen, men det känns skönt att veta att jag klara det liksom. Finns iofs inga andra val än att klara de heller. Men jag har tur som har familjen och vännerna bakom mig, vet inte hur jag ska tacka alla underbara som ställer upp.
Evigt tacksam för all hjälp jag fick av mina två underbara stöttepelare under förlossningen!!

Fast vi Centrum-mammor vet jue redan att vi är världens bästa =P!


Kom helt av mig nu..



Ne får väl ta och hoppa i säng om man ska orka upp imorgon



Kram

Mail från Annika O

Publicerad 2009-11-20 23:23:07 i Allmänt,

En blind man går av misstag in på en lesbisk bar. Han sätter sig på en barstol och beställer en drink. När han har suttit en stund ropar han på bartendern:
- Hörru, vill du höra en blondinhistoria?
Nästan genast blev det dödstyst i baren. Med en mycket djup stämma, säger kvinnan som sitter bredvid honom:
- Innan du berättar din historia, så vill jag informera dig om några saker, bara så att du vet: Bartendern är en blond tjej. Utkastaren är en blond tjej. Jag är 1.95 lång, väger ca 120 kg, är blond och innehar svart bälte i karate. Kvinnan som sitter jämte mig är en blond proffstyngdlyftare. Och kvinnan som sitter på din högra sida är en blond proffsbrottare. Nu min herre, tror jag att du ska tänka över mycket noga om du fortfarande vill berätta din historia.
Den blinda mannen funderade ett kort ögonblick, sen skakade han på huvudet och sa,:
- Näe, tror inte det. Verkar jobbigt att behöva förklara vitsen fem gånger...


Kram

Marknadsföring

Publicerad 2009-11-20 22:35:19 i Allmänt,

Nu har jag varit tjuvaktig igen och norpat detta från en annan blogg =P


Folk frågar ofta vad marknadsföring är. Se följande exempel.

Du är kvinna och ser en snygg man på en fest. Du går fram till honom och
säger: " Jag är fantastisk i sängen". Det är direkt marknadsföring.

Du är på fest med massa vänner och ser en snygg man. En av dina väninnor går fram till honom, pekar på dig och säger: "Hon är fantastisk i sängen".
Det är annonsering.

Du ser en snygg man på ett party. Du går fram till honom, får hans telefonnummer. Nästa dag ringer du och säger: " Hej, jag är fantastisk i sängen". Det är telefonförsäljning.

Du ser en man på en fest, slätar till klänningen. Du går fram till honom, häller upp en drink åt honom. Frågar: Får jag? Lutar dig fram, låter dina bröst nudda hans arm, rättar till hans slips och säger: "Bara så du vet, jag är fantastisk i sängen".Det är PR (Public Relations).

Du är på en fest, ser en snygg man. Han kommer fram till dig och säger:
"Jag har hört att du är fantastisk i sängen". Det är tecken på ett starkt varumärke. (Brand Recognition).

Du är på en fest och ser en snygg man. Han gillar dig men du övertygar honom att gå hem med din väninna istället. Det är representation.

Din väninna kan inte tillfredställa honom så hon ringer dig. Det är teknisk support.

Du är på väg till en fest när du inser att det skulle kunna finns snygga män i varje hus du passerar. Du klättar upp på ett hustak som är bra placerat, skriker allt du kan: " Jag är fantastisk i sängen!!!". Det är spam.



Kram


Torsdag

Publicerad 2009-11-20 00:08:16 i Allmänt,

Tjing tjong gott folk!

Idag har jag och plutt haft fullt upp, först så var vi hos pinglan/gumman/tant (eller vad vi nu ska säga =P) Anna och prins Linus på fika. Det bjöds på brölloptårta bullar och muffins, smarrigt värre! Annika A, Malin, Annika O och Vendela var också där. Så det blev massa prat alltid lika kul att träffa dessa tjejer, det var allt tur att man hamna inom vårdyket och träffa alla dessa härliga tjejer!

På slutet blev både Linus och Vincent lite kinkiga, så det var 2 små trötta gossar som sa hej då till varandra. Fast så fort vi kom ut, så kom plutten på att han inte var trött längre. Han gråt hela vägen hem och satan vad det regna, så nu är nya regnstället invigt vid massa regn =P. Väl hemma så fick jag först plcoka av mig själv och hänga upp regnstället. Sen blev det till att hänga upp vagngrejer och att troka vagnen, plutten sov iaf gott i vagnen i en halvtimme.

Vid 5 när mammut kom hem så tog jag och Vincent och körde mot staden för att hämta upp Nina och Jenny, sen for vi vidare hem till Charlotte och hennes lillprins Edvin. Charlott bjöd på jättegod mat, tror jag ska fråga efter receptet.  Sen blev det smarrig efterrätt också, så det blir nog ingen vägning denna vecka =P

På väg hem från Deje så gallskrek plutten hur länge som helst. Tror det var en rap lr magen som krångla.. Man kan jue inte direkt knäppa loss honom heller när man kör. Bytte iaf med Jenny så hon fick köra så satt jag där bak med plutten. Han lugna sig till slut och somna så vakna han när vi var i grums och tanka. Så vid 10 kom vi hem, så fullt upp hela dagen!



2 glada pinglor



Linslusen


Linus


Ännu en glad pingla


Nina



Jenny


Charlotte och E



kram



Utmaning

Publicerad 2009-11-19 23:32:13 i Allmänt,

Såg   denna   utmaning   hos   Linda   så   den   måste   jag   jue   göra   =P

4 AV MINA FAVORITPROGRAM:

♥ Top Gear
♥ Desperate housewifes
♥ Ugly Betty
♥ Ice road truckers (nåt jag börjat kolla på när ja inte kan sova =P)

4 SAKER JAG GJORDE IGÅR:

♥ Myste med plutten
♥ hitta dopklänningen
♥ Tog en promenix
♥ Hälsade på Pappa

4 SAKER JAG SER FRAM EMOT:

♥ Dop
♥ mer julklappsshopping
♥ Pluttens första julafton och nyår
♥ Första advent

4 FAVORITRESTAURANGER:
Skippar denna, tycker inte de borde få kallas restaurang, de jag vill skriva..


4 SAKER PÅ MIN ÖNSKELISTA:

♥ Att plutten får vra frisk
♥ klara tentorna
♥ hitta en bra kille 

Gabby

Publicerad 2009-11-19 10:11:07 i Firarhörnan,

Ingen har väl missat att denna pingla fyller år idag.
Japp, pinglan är nämligen Gabby och hon blir ett år äldre idag =)

STORT Grattis på födelsedagen!

Råka låna bilden, hoppas det är okej

Hoppas du får en jättemysig dag med massa tårta och presenter.

Massa grattiskramar från oss


Onsdag

Publicerad 2009-11-18 23:08:18 i Allmänt,

Tjena tjosan!


Idag var jag och plutt med broder till vårdcentralen, han behövde lite pepp och om inte läkarn kom med nåt bra svar skulle ja gå in och lägga mig i =P. Man måste stå på sig om man ska få nåt svar och överdriva, den läxan lärde jag mig när jag och syster var med farfar på akuten och avdelningen.

Inte så att man ska ringa ambulans när man får flis i fingret, men har du skitont visa då för fasiken att du verkligen har skitont, bit inte ihop.
Men han fick en bra läkare idag som kom med ännu en "diagnos" på vad det kunde vara.

En annan sak, min mammas kusin har varit sjukpensionär i typ 30 år vart på massa behandlingar hos massa olika läkare.. Så nu fick hon för sig att hon skulle gå till en knotknackare för nån grej.. Gissa vad!

Han fixa de som inte läkarna fixat, han typ ja du har en nerv i kläm här och senan var det nåt med..*knak* och allt är bra! Då har hon gått som sjukpensionär hela livet och har 3 år kvar till pension nu.

Borde inte alla de läkarna upptäckt detta på de 27 åren?

Ska tvinga iväg broder till en knotknackare, man vet jue aldrig liksom..

Sen så gick vi ner till Ica för att köpa nåt gott! Christer skulle jue ha blivit 61 år idag och det måste man fira =). Tänk det är snart 2 år sen, känns inte så länge sen. Fast när jag tänker på Christer så är det friska Christer jag ser, kanske "tur" att det gick så fort (om man nu ska vara självisk) så man slipper komma ihåg sjuka Christer. Sista tiden var skitjobbigt tyckte ja, höll på att tappa hakan sista gången han var hemma. Ville bara bort härifrån, var hemskt att se han så =(.


Fast han har det bra nu, de vet jag! Så är jag övertygad om att han är här och hälsar på mamma ibland.

På promenaden kom jag ihåg att fota en smart grej som grums kommun gjort, om det nu är dem och inte nån snäll hemmasnickare, lr nåt annat bolag.. jaja vad vet jag, jag gillar det iaf!

Kolla!



Hur bra som helst för de äldre som är ute på promenix, hur kom de på den ideen?

Så de gör vi tummen upp för =P


Har också ringt kantorn idag och sagt vilka sånger som jag vill ska sjungas och vilken psalm jag bestämt mig för. Sen vill jag inte gå ut när det är knäpptyst så där skulle de överraska mig =). Vet bara att det ska sjungas nåt, men sång får jag reda på vid dopet. Spännande!
Imorgon så blir det prästen som får ett samtal =).


Ne nu är det dax för sängen så man är pigg imorgon när vi ska hem till Prins Linus och hans Mamma.

Sen på kvällen ska jag och min prins till Deje och träffa de härliga tjejerna från gymnasiet.
Hem till Charlotte och hennes lilla kille ska vi, ska hämta upp Nina och Jenny på vägen, så det ska bli riktigt kul. så sällan vi träffas.



Pöss och kram

...

Publicerad 2009-11-17 23:50:30 i Allmänt,

Tjosan!

Så ikväll fick plutt bada så han var helt ren när vi skulle börja med alla salvor. Ska va försiktigt med vatten ett tag nu.. Var ett helt projekt att få rätt salva på rätt plats, så ska de jue helst inte blandas.. Får se hur stackarn ser ut i morgon.

Annars har vi haft en lugn dag, längtar tills imorgon då jag ska försöka komma upp i tid igen och ta en promenix.. Är vädret alldeles för blött så tar vi wii istället..

Sitter och kollar på jay leno nu, en bra öppningereplik är tydligen: Vet du vad isbjörnen väger?
- Nej
- tillräckligt för att bryta isen
Låter bättre på engelska, men jaja..



ne nu får jag ta och hoppa i säng

pössen och kramen



Tisdag

Publicerad 2009-11-17 15:06:51 i Allmänt,

Hejsan hej!!

Nu var det längesen, hinner aldrig skriva nåt..
Försöker alltid hinna läsa de bloggar jag vill och kolla facebook <--- ja vet nördigt =P.
Så stressar igenom mig era bloggar, därför jag är värdelös på att skriva nåt..

Känner att jag kommit in i denna mammastressen nu, kastar i mig maten fast han ligger hur snällt som helst brevid, för man vet jue aldrig. Stressar med allt, men ska försöka lugna ner mig.

Idag har jag iaf suttit i "telefonkö", ringde till BVC. Ni vet ibland när man sitter i kö lr ringer nån så kan man få in ett annat samtal så hör man va de pratar om. De hände idag, kunde höra dem mycket tydligare än vanligt. Kände så väl igen hennes röst också, men kan inte komma på vem det är. Men telefonkön blev lite roligare iaf =P.

Fick iaf en tid idag vid halv 12, så nu ska man ut i regnet.. Men hör och häpna jag har faktiskt köpt ett regnställ så de ska invigas idag =).

Jag hoppas också att ni läst Malins inlägg om dansbandskampen, mamma hade jättekul och pratar fortfarande om de! Hon vill redan hitta på mer grejer med familjen Hall/Johansson, tycker absolut vi får planera nåt längre fram så jahg kan vara med =P. Så avensjuk på tjejerna som åkte iväg i lördas, själv satt man hemma i soffan med 4 grabbar, 5 om vi ska räkna vincent då =P.

Bark, Jörgen, Mattias och broder ringde och tjatade på mig att vi var bara tvugna att mysa framför dansbandskampen =P. Så de fick väl komma hit då och vara med på min och Vincents tv-kväll =P.
De ska bilda dansband också Bark-Jörgenz =P.

Nu har vi iaf varit på BVC, fick köpa 3 salvor, stackarn har eksem =(. Han var knallröd igår, så börjar de bli mycket mer. Han är prickig på magen och skrovlig på kinderna, + alla eksem då. Min lille plutt! Tror inte han lider av de så mycket , men det ser hemskt ut, så jag lider nog mer än plutten.


Ne nu ska de bli mys med plutten innan vi hämtar paket.

Kram kram

Fredag

Publicerad 2009-11-13 10:16:13 i Allmänt,

Tjena tjosan!

vet ni vad.. Jag har jue köpt en sån där spöklampa på ikea, en som står tänd under natten i fönstret så jag ska slippa tända allt för ljusa lampor om plutten vaknar.
Men den där lampan tror jag jävlas med mig, när man går in i rummet är det mörkt, fast ändå lite ljust pga lampan. Men så fort du lägger dig i sängen så är jag övertygad om att spöklampan ökar i stryrka och den lyser upp hela rummet. Huxflux är allt skitljust! Kanske därför jag jämt är trött, för att den står och lyser som solens strålar hela natten.

Ska köpa en till fast i en annan färg och se om man kan sova bättre då, skitsvårt att somna med den där lampan jue... Har provat att ha den på massa olika ställen, just nu står den i försntret så har jag ställt hyllan liksom framför lampan.. Tror ni de hjälper, att gömma lampan bakom nåt? Nope de gör de inte!
Har prvat att ha hall-lampan tänd men då lyser det rakt i ögonen på en.. Ja ni ser dagens i-landsproblem..

Nog tjatat om detta...

Satt och fundera på i vilken ålder man börjar få skoskav? Tänkte på att barn ska jue ha lite större skor, men skulle jag sätta på mig de får jag jue skoskav..

Idag ska jag gå och hämta paket, alltid lika kul att öppna även om jag vet vad det är =P.
På lördag ska jag göra staden med plutten och pappa är det tänkt, vi ska kika på leksaker =P

Ne nu ska jag se om plutten vill vakna =P

Pöss

Sms från Nina

Publicerad 2009-11-13 09:39:20 i Allmänt,




Det var en björn, ett lejon och en gris.
Björnen sa - att om jag morrar så skakar alla av rädsla.
Lejonet sa - om jag morrar så flyr alla.
Då sa grisen- Det var väl inget om jag nyser så går hela världen och vaccinerar sig... =P







Torsdag

Publicerad 2009-11-12 23:28:25 i Allmänt,

Hej hej!!

Idag har jag skrivit säkert 3 inlägg men poff så finns de inte sparade längre =/ SURT!

Har pratat med snälla Malin idag, håller tummarna för att de fixar sig så ni slipper blondinen =P. Ja vill se er dansa framför kameran jue, syrran och mamma ska också med, om de nu kommer iväg..

Idag så har jag och plutten busat, han var glad på förmiddan men sen har han varit jättekinkig och det vara bara mamma som dög, lr det var knappt att jag dög ibland. Trodde aldrig han skulle somna nu på kvällen, är inte van med detta jue. Har också lyssnat på doplåten och jag bölar varje gång, när blev man så här blödig.
All kärlek till plutten bara väller över så sitter man och bölar till denna fina text, får komma ihåg näsdukar till dopet tror jag =P.

Mer idag då, jo jag har gjort wii igen, blev riktigt inspirerad när Malin sa att hennes pojk kört med detta. Ska också bli en hurtbulle =P.

Har kollat på tårtverktyg idag, har sett en jättesöt tårta som jag skulle vilja ha.. Som vanligt tänker jag Det där kan väl inte vara så svårt att göra själv =P. Prova kan man jue alltid.. Fast man får jue mer tid till plugg om man beställer en tårta..

Ne nu blir det sängen.

Pöss på er



Onsdag

Publicerad 2009-11-11 23:19:32 i Allmänt,

Tjena tjosan!

Så idag har jag varit på möte på kommun, lr möte och möte, fick skriva på 2 papper.
T var också där, prata väl lite.. Inge större diskussioner, har liksom inte så mycket att säga.. Skulle vara saker om Vincent då, jaja jag var trevlig iaf...

Broder var med som stöd iaf plutten skulle bli skrikig, visste jue inte vad vi skulle till kommun att göra och om det tog lång tid. Så för säkerhetsskull fick broder följa med och sitta i väntrummet, är lite svårt att koncentrera sig ifall plutten blir kinkig. Särskillt när det är såna här viktiga grejer, hade det varit nåt annat så hade de fått gått..

Jaja, papprena är påskrivna och allt är klart med kommun, vi fick vända oss dit om vi behövde hjälp med umgänges-schema..
Vet inte riktigt vad som händer nu men men..

Vet fortfarande inte hur jag ska ställa mig till glappkäften som av nån anledning måste sprida grejer om mig, saker som inte stämmer. Fattar h*n inte att jag får reda på de h*n säger, mina vänner är snälla och talar om för mig vad som sägs bakom min rygg.. Nåt som h*n inte förstår, jaja trött på de bara!

Förutom att ha varit på kommun så har jag hämtat ut ett paket, elektrikerns julklapp har kommit =P. Kan inte skriva vad då jag vet att han är här och gluttar ibland =P Har beställt massa kläder som ja ska prova också, måste ha nåt till dopet. Så har jag klickat hem lite julklappar till plutten, fast jag vet att ja inte kommer orka hålla mig utan han måste få de med engång =P.

Pratade också med Therese idag om dopet, vad jag kan välja för psalmer och låtar som ska sjungas. Ska ta mig en funderare och hoppas att de kan sjunga på dopet =).
Hon tipsade om en sång, lyssnade precis på den och blev helt tårögd jue. Måste ha den, den e hans låt, det är bara så =).
Min älskade lilla plutt, finns ingen som kan göra en så glad. Fattar fortfarande inte att han faktiskt är min, han är så underbar, så perfekt! Min lille prins!

Vi var hem och hälsade på morfar idag, håller på att leta efter dopklänningen. Undrar vart sjuttsingen den kan vara. Som tur är finns snälla Malin som erbjöd sig att låna ut den hon döpt sina barn i =), om jag inte skulle hitta min.

Om 50 dar så får jag min lägenhet, ska bli kul att greja och att jag och plutten får eget.

Ne nu måste jag hoppa i säng

Pöss och kram på er

Linda

Publicerad 2009-11-09 23:32:22 i Firarhörnan,

Idag fyller min "gamla" klasskompis år, gamla och gamla vi gick i samma klass på universitetet inna jag fick barn.
Ett år äldre blir iaf denna  Pingla! 

Stort grattis på födelsedagen!


"Råka" låna bilden, hoppas det är okej.



Hipp Hipp Hurra!



Måndag

Publicerad 2009-11-09 23:14:19 i Allmänt,

hej hopp!

Så idag har jag och plutten haft fullt upp, fast en lugn dag med fullt upp liksom.

Vet ni vad, plutten sov ända till 6- halv 7 innan han ville ha mat idag, de mina vänner är rena lyxen!
Annars vaknar han jue 4-5 där nånstans och ska ha mat, men imorse var det helt underbart att få sova den där timmen. Sen somna vi så klart om, 9-10 nångång klev jag upp.

Hann köra en halvtimme wii innan plutten vakna och vet ni vad, fast jag har levt på tårta och godis i en vecka så hade jag gått ner ett halvt kilo! Denna dieten skulle man lätt klara av att hålla, bara massa gott =P.
Ne, nu är det dags att vänta på lördan, då får man unna sig vad man vill!

Efter wii och matning så fick  plutten ett bad, med massa olja i. Han är jätte torr på vissa ställen, vet att man inte ska skämma bort talgkörtlar men en gång skadar nog inte =P.
Efter allt detta var det dags för mig att ta mig en dusch, sen ville plutten ha mat igen så när jag fick frukost var klockan halv 1.

Vid 2 kom Lisa och vi tog oss en tur, jag skulle posta massa brev och beställa blommor, så nu kan jag bocka av de grejerna på listan =P. Jag och Lisa prata om dittan och dattan och skvallra som vanligt, väl hemma vid postlådorna typ så somna plutten.. Han fick sova vidare i hallen då, vill inte ha han ute om jag inte kan ha koll på honom. Lisa och jag prata på om allt, riktigt roligt att träffa henne vi ses jue så sällan! Iofs ser jag alla mina vänner för sällan nu för tiden, svårt när man inte har bil på dagarna och buss åker jag inte med plutten än. Han får inte sätta sig i en buss förens han kan sitta upp och använda bältet där. Överbeskyddande, men vadå, hur många planerar att krocka, det är sånt som bara händer..

Nu på kvällen har jag suttit och kollat på klänningar, måste ha nån fin på dopet. Ska köpa sidenband till dopklänningen och då tänker jag ta ett likadant band antingen som skärp lr diadem. Ja nåt så vi matchar liksom =P

Ne nog tjajtat från mig.


Vincent och Lisa =)




Så här ligger vi och rötar en lördagsmorgon =P


Finns det nåt mysigare än en sovande plutt i ens famn!





pöss och kram


Farsdag

Publicerad 2009-11-08 23:10:28 i Allmänt,

Hej hopp!!

Så idag är det farsdag, så vi har firat pappa med presenter och tårta. Självklart så hade Vincent också med sig presnter till morfar =).

En gullig kaffekopp och ett kort på plutten fick både farfar och morfar av plutten.




Dessa koppar var det de fick, de kommer ifrån Presentmarknaden, tycker de är så söta.
Så tårta blev det idag också, törs inte ens ställa mig på vågen.
Men får ta en promenix imorgon..

Jag och plutten tog föresten en promenad idag, inte sov han ett dugg. Han låg och titta som bara den, så jag fällde ner sufletten så han kunde se lite bättre =).
Min stora underbara lilla pojk =)

Imorgon ska jag och plutten och titta på blommar =).

Kramen

Spotify

Publicerad 2009-11-08 22:16:56 i Allmänt,

Tjoflöjt!

Mamma och Lennart låna min dator idag och upptäckte spotify, nåt som var mycket roligt =)!
Så det blev massa sång, bla den här:





Var ett par låtar av denne man som sjöngs =P


Även kungens lilla piga spelades med en blandning av andra godnatt sånger mamma bruka sjunga för oss =)..

Lördag

Publicerad 2009-11-07 22:49:44 i Allmänt,

Tjena tjosan!!
Nu när jag vet att alla som ska veta vet, så kan jag berätta att den 29:e när plutten blev 3 månader fick han en pappa på pappret =). Eller testet blev klart, men jag vet inte hur de funkar med allt pappersarbte efteråt.. Ska på möte på onsdag, så får se då vad som händer..

Idag har iaf jag och plutten varit hos farfar i borgvik och gett "farfarsdags" presenter, han tacka och sa att det inte hade behövts =P. Så sa han att jag skulle påminna honom om när morsdag är =P. Ja satt att det funkar inte åt andra hållet..

Vincent och Lasse, måste försöka få in att skriva farfar där och inte lasse =P.
De busade iaf och Vincent prova rösten och hade massa konstiga ljud för sig =P, klockan bara svicha iväg och poff så var klockan 9. Inte undra på att han var lite kinkig i slutet.

Min stora underbara lilla pojk!

Imorgon ska vi till morfar och fira, så nu har man käkat tårta varje dag typ. Blir att ta tag i vikten när denna vecka är slut. Målet med 5 kilo innan jul är iaf avklarat så jag tänkte satsa på 5 till. Får väl se hur de går, inte hela världens om den skulle gå åt skogen..

Imorgon hoppas jag på lite bättre väder så man kan ta en promenix.

Bjuder på en favorit i repris =P




kram kram


Suck!

Publicerad 2009-11-07 13:31:39 i Allmänt,

Tjohej!

Så igår var ingen bra dag, tror aldrig jag svurit så mycket på en och samma dag.
Det börja med att plutten gallskrek i säkert 5 minuter, inget hjälpte. Så efter en stund la ja honom på skötbordet då blev han tyst och sen var allt som vanligt. Kan säga att de 5 minutrerna kändes som 4 timmar på morron när jag var astrött.

Fast att plutten skriker kan jag ta så det var inte de som var dåligt.. Han är bebis så lite skrik får man tåla, även om jag är väldigt bortskämd på den fronten.. Han skriker typ aldrig kan nog räkna de gångerna på en hand..

Efter denna start på dagen så gick det utför!

Jag skulle dra på mig mina brallor och sådär störande så fastna tårna liksom, så hur mycet man än drar och sliter så sitter tårna på samma ställe och byxorna bara töjs.(jag skulle ha på mig mysbyxor). Sucka högt och drog av mig de förbannade byxorna för att skaka rätt benen på dem. Skaka och tog ner dem och lyfte på mitt ben för att trä i, vart fan tror ni det andra benet hamna. Jo nämligen i toaletten.. En lång tyst ramsa blev det, och några högljuda suckar om att allt ska ta mig fan skita sig.
Av med brallorna och på med ett par ikke mysbyxor, kan iofs vara bra för jag har sunkat ihop totalt.

Sen skulle jag och plutten gå och hämta paket, på med alla grejer så fort jag drar vagnen utanför dörren börjar det regna mer. Så nu var det lite för mycket för min smak, har jue inga regnbyxor.
Lyfte iaf upp plutten ur vagnen så han fick titta på regnet, sen gick vi ut från altanen så han fick känna regndropparna. Nåt som var mycket spännande =), så man smälte och tänkte inte på allt krångel.

Socialtjänst ringde ännu en gång, de gick inte att få tag i X, han svara inte i telefon och breven som hon skickat ut till 2 olika adresser kom tillbaka. Jaha, jag förklarade igen att jag har inget nummer, men att jag skulle försöka få tag i X's pappa. Funka inte de skulle hon få nr till mamman..
Ibland undrar jag varför jag är så snäll och erbjuder mig att göra deras jobb..
Får väl se om det bara blir vi på onsdag lr inte..

Massa småsaker hela dan, pappa hämta oss så åkte vi och käka, ja då spilde jag på halsduken, jag packa väskan åt plutten och när jag skulle ta upp en body så fastna den i väskan så allt bara flög åt alla håll när jag försökte skak loss den.

Sen på kvällen gjorde jag iordningen ram, som ja ska ge bort. La den på golvet och gav plutten mat. Har alltid plutten på en kudde när jag ammar för jag tycker det är lättare, så när han somnat skulle jag bära in honom. Och tack vare kudden så såg jag inte vart jag sätte fötterna..
Vart tror ni jag trampar?
Jo precis mitt i ramen, annars brukar man jue trampa lite så man känner nån kant så man inte sätter ner foten. Nope jag sätter foten mitt i och känner ingen kant. Kras sa det i glaset!! Måttligt förbannd blev jag gick iaf in och skulle lägga plutten, men så fick jag inte bort kudden så plutten vakna och blev kinkig och somna inte om på nån timme. Så då fick man börja om, prova att lägga mig brevid honom, men de funka inte! Inte var han nåt trött så han fick följa med upp igen. så det blev lite kvällsgos, medans min snälla mamma fixade ramen.
Skrev ut nytt kort och bytte glas.

Min mamma är allt snäll hon! Till och med bäst skulle jag vilja säga!

Trött och ont i kroppen som bara den, har fått ont i mina leder igen. Har inte haft de under tiden jag pluggat men nu har det börjat igen och knäna värker som bara den. Det är som om nåt låser sig i ena knät..
Armbågarna värker också, ne ska inte klaga de kunde vara värre =P.

Det är iaf tur att man har plutten för han kan få en att glömma allt, ett leende och man kan inte låta bli att le tillbaka. Min älskade lilla son de, han förgyller varje dag för mig, fattar inte va man gjorde innan honom. Vad smälte man för då? Vad gjorde en riktigt lycklig då?

Även om vissa dagar kan vara jobbiga och man bara vill låsa in sig och vara för sig själv i en timme, så är han de finaste, underbaraste jag har.

Ja det var nog allt om igår..

Kramar på er från Klag Jenny =P

Fika

Publicerad 2009-11-07 10:56:38 i Allmänt,

Hej hopp!

Så i torsdags kom Malin, Anna och hennes prins hit på fika. Var jättekul att se dem, vi träffs allt för sällan! Linus växer så det knakar, var riktigt kul att se vilken skillnad 4 månader kan ha. Linus visste precis vad han gjorde med fötter och ben =). Riktigt längta tills Vincent blir lite större, fast de ska man jue inte.. Men jag gör det iaf =P. Så han blir lite mer "självständig", kan leka med leksakerna och hasa sig runt och upptäcka nya saker. Men visst njuter jag av denna tiden också, kanske inte så mycket som man borde.. Man gör väl sällan det när man är mitt i de.

Iaf fika dagen, på "morgonen" var det stressigt, jag sov som en stock fram till 11. Min lilla mamma mutter var jue ledig och kom upp och hämta Vincent så jag fick sova lite till.

Så vid 11 var det matning, ringa upp missade samtal (naturligvis inte samtidigt), sen var det frukost för mig, välja kläder åt oss. Inte så svårt att välja till mig då de inte är mycket som passar, men sakta men säkert går det neråt. Har ett mål och jag ska tillbaks till min måbra vikt, så det är x antal kilo som ska bort.. Iofs är det X antal kilo kvar till startvikten, men den känns ändå inom räckhåll =P.

Eter 1 kom Anna med storprinsen (inte Johan nu då, utan hennes lillprins, men storprinsen för oss.. Ja ni fattar =P), Fick känna på storprinsen medans Anna skulle ta in vagnen, men då blev det lite ledsamt. Stackarn visste väl inte vart han hamnat och mamma syndes inte till =(, Vincent började iaf gensat sympatigråta, så det känns bra att prinsarna redan håller ihop =P.


Efter en stund så kom tant Malin *host* *host* eller jag mena pinglan Malin =P, så hon gosa lite med prinsarna. Linus hasade sig omkring här på golvet, han blir så stor! Vincent satt i mitt knä och kollade när hans leksaker faktiskt användes =P. Plutten bryr sig inte ett dugg om dem, han gillar bitringarna =P.

Gu va jag glider in på annat hela tiden.. Ska jue berätta om fika'n..

Iaf Plutten somna när vi fick besök, så typiskt! Han brukar sova innan, men ikke idag. Eftersom han inte ville sova innan hur mycket jag än försökte så höll jag tummarna på att han skulle orka hålla sig vaken.. Men men är man trött så är man..

Passade så bra att pinglorna ville komma idag, vi hade jue massa rester kvar sen mammas 50-års dag. Man kan jue inte käka upp allt själv, då rullar man jue fram.

Iaf så käkades rester, potatisgratäng, kycklingspett, nåt kött, beasås, pastasallad efter de så blev det naturligtvis tårta.

Sen blev det garbbsnack och massa skvaller och struntprat för oss vuxna.
Så bra när Anna kommer, för man kan passa på att fråga massa saker.
Fick bla veta om prickarna, tycker de är jättesmidigt när man kan fråga om saker, istället för att ta fram en tjock bok för att leta efter de där lilla liksom.

Vet iofs inte när jag skulle få tid för den där tjocka boken heller, är det nån bok som läses här så är det oftast plugg..

När Linus började bli trött var det dags för Anna att traska hemåt, hon var efterlyst också där ett tag. Nån som saknade sin fru och lillprins tror jag =).
Malin stannade en stund till, hon hade svårt att slita sig från plutten.

Både Malin och Anna hade med sig en liten blomma till mamma, de är jue för söta, de hade ni inte behövt hälsar mamma.


Lite kort..


Anna Lillprins Linus (storprins för oss =P)


Gröna ankor är intressanta =)



Vincent hade mys hos pinglan Anna, han fick sig en flygtur =)



Ser du va min mamma gör =P..



Grabbsnack



Dessa ögon charmar vem som helst! Såå söt.


Mys hos mamma


Plutten myser hos pinglan Malin =P

En riktigt trevlig dag blev det, tur att man har sådana goda vänner =).
Vincent får många fina tanter *host* pinglor omkring sig.


Pöss och kram


Idag

Publicerad 2009-11-04 23:40:18 i Allmänt,

Sitter här trött som en gnu, känns som om man hållt igång hela dagen..

Gick upp vid halv 9 för jag och broder hade lovat mamma att fixa frukost, och mamma hade bestämt att klockan 9 ville hon äta. Så det vara bara att se till att allt var klart =), inte varje dag mamma blir 50 så klart hon ska ha frukosten fixad.
Sen bada vi Vincent, lr syster bada han, hon ville så gärna =P. Så jag passade på att lata mig lite innan jag skulle hämta tårtor..

Poff så var klockan 12 och mammas arbetskamrater skulle komma på lucnh, lr ja de på kontoret då.
Riktigt trevligt, Vincent var så glad och satt och "prata" hela tiden =). Vissa tog en långlunch och for härifrån vid 2 halv 3 =P.. Sen lite vila innan det var dags för släkten att komma runt 4, så det har varit full rulle här idag. Har käkat massa mat, mamma beställde jue från restaurangen där de hade 50-års festen.

Så massa onyttigt har man stoppat i sig, så borsta tänderna noga får man göra ikväll, annars har väl tandtrollen party hela natten.

Har föresten köpt ett väggord, nu när vi ändå var inne på tänder.. lr jag har köpt 2, men bara 1 om tänder..

"You don't have to brush all your teeth
Just the ones you want to keep."
Gilla de och tänkte sätta det nånstans i badrummet =P..

sen så köpte jag
"Vincent
Så älskad från första stund"

Massa kusinprat blev det och Vincent fick gosa med släkten som vanligt. Tänk för ett år sen på dagen så berättade jag för mamma att det låg en bebis i min mage. Vi skulle gå ut och äta och gå på bio för att fira mamma, men jag åkte in tidigare och åkte till mammas jobb för att berätta.
Var tvungen att berätta för nån, eftersom jag säkert testat mig hemma 10 gånger utan att de visa nåt. Men de 4:e november så var jag hos BM och fick ta ett test, som iofs inte heller visa tvärsäkert att jag var gravid, så fick ta om ett test en vecka senare.

En sak till Vincent fick en andra gudfar idag =).


Ja detta inlägg blev flummit, men är jue som sagt trött!
Så nu ska jag hoppa i säng.

Natti natti

kram

Korten

Publicerad 2009-11-04 22:55:24 i Allmänt,

Hej hopp!!

Har jue inte börjat skicka ut inbjudningskorten till dopet än, och de är inte så avancerade som de kanske låt i ett tidigare inlägg.. Men jag är skitnöjd med pappren jag valt och bandet. Så de är väldigt lätta att göra, fast det blir lite pill med rosetter och sånt så det tar lite tid.

Jaja.

Här kommer de iaf..




Framsidan då, som ni ser har jag härmat kortet som finns på dopguiden.se =P.

Har suddat lite grejer, så det ser lite sådär ut..



Jaja, jag är nöjd iaf


Kram kram

50 Rosor

Publicerad 2009-11-04 22:28:54 i Allmänt,

Kolla buketten som mamma fick av elektrikern, juicegänget, rutiga skjortan, ja kärt barn har många namn =P. Buketten kom nämligen från Lennart!



Så med bud kom denna fina bukett, typ en halvtimme innan Lennart själv kom. Han är att snäll han elektrikern =).


Kram

Mamma

Publicerad 2009-11-04 15:05:33 i Firarhörnan,

Idag fyller min mamma mutter 50 år, hela 50 år. Shit kommer ihåg när jag var liten och de på 50 var jue jättegamla, rökte pipa, gick med käpp, huckla på huvve mm..

Men inte min mamma inte =P

Jättegrattis mamma, du är bäst i hela världen! Vincent tycker du är världens bästa mormor också, fast han tycker förstås att jag är världens bästa mamma =P!






Hipp hipp Hurra för min lilla mamma!


Kramar

Tisdag

Publicerad 2009-11-03 23:38:37 i Allmänt,

Tjena hoppsan!!

Så idag har det väl inte varit så mycket, men det känns som om det har varit fullt upp. Försöker få rutin på att gå upp senast klockan 8 på vardagarna, upp kommer jag men fy kattsingen vad trött jag är resten av dagen. Men det är ganska skönt att få morgonen för mig själv, plutten brukar somna om efter att han fått mat runt 7-halv8 så de passar bra att rava sig upp 8 =P..

Idag var vi iaf till BVC, träffade Linda och lilla Wilma, gu vilken söt liten sessa! Tänk att man varit så liten, kommer knappt ihåg att Vincent varit de.. Men söt som socker var hon. Passade på att växla några ord med Linda innan det var dags för de att gå in för vägning och mätning (antar jag..).
Sen kom Eva och det blev min/våran tur att traska in. Vi började med mamma samtal så plutten fick sitta med morbror och en sjuksköterska som pluggade till DS i väntrummet.
Jag och Eva prata om allt och lite till, hon är så snäll. Ja sa att om jag hade sluppit plugga så hade mammaledigheten varit perfekt, är så stressad inför alla proven, så ska man hinna med att flytta, sen inför framtiden eftersom jag inte vet om "pappa" vill vara med lr inte. Skulle va bra om man kunde få ett ja lr nej, så man vet liksom. Men Eva sa att jag inte behövde oroa mig!
Pratade lite om dagis, när jag bör söka eftersom jag börjar skolan i slutet av augusti..


Sen efter att vi diskuterat var det dags för min stora pojk att få två sprutor. Jag höll i ena benet åt studenten och eva tog andra benet så stack de samtidigt, plutten var skitduktig gnällde lite under sticket sen när jag rättade till honom så var det bra =). Själv satt jag och kolla när de stack, man måste jue se att de går rätt till =P. Har inte hunnit med wii idag så får gå upp extra tidigt imorron, har lovat mamma att göra frukost åt henne. Japp imorgon blir lilla mamma 50 år!


Plutten har varit lite gnällig nu på kvällarna i 2 dar, väldigt sällan jag tar upp honom och hanfår somna i min famn, men har iaf gjort de nu så han får komma till ro. Mamma tycker jag skämmer birt honom, så igår hade jag det perfekta svaret..

Mamma: Du skämmer bort honom
Jag: Vadåra du skämmer jue bort mig =P
Den du!


Ne nu ska jag kolla lite kort..


Pöss och kram

Vart är världen på väg..

Publicerad 2009-11-03 14:56:59 i Allmänt,

Hej hopp!!

Har ni sett detta? 

11 år och mamma okej man ska inte ha fördomar, men är de inte lite väl tidigt för att bli mamma?? 11 år vem fasiken gör en 11-åring med barn lr fasiken ligger med en 11-åring.. Herre jesus, ska man behöva sexualkunskap på lågstadiet??

3 år och rökare ja va ska man säga..


jisses amalia! <--- se har börjat bli barnvänlig =P


 

Grattis

Publicerad 2009-11-03 14:24:19 i Firarhörnan,

Idag fyller Centrums rockbrutta år, hela 21 faktiskt! Aldrig en sur min, pigg och glad med glimten i ögat, jag pratar så klart om Sara =).

Grattis på födelsedagen!!




Hipp Hipp Hurra!!




Kram

Måndag

Publicerad 2009-11-02 23:36:19 i Allmänt,

Hejsan hoppsan!!
Sitter här trött som en gnu, vet inte om det är nåt i kroppen, känner mig inte riktigt tipp topp.. Fast de kan jue vara tröttheten också =P.

Idag steg jag upp klockan 8 för att göra yoga och muskelövningarna på wii, herre jäklar vad jobbigt det är. Ni hör hur vältränad man är =P, såg vädret och bestämde mig ganska snabbt för att nån morgonpromenad blir det inte.

Vad har mer hänt då?
Jo jag har varit och hämtat mammas julklapp idag, lr mormor hon ska jue få den av Vincent =P. Så den är inpackad och klar. Nästan klar med alla julklappar nu, lr ja ska köpa mer till Vincent. Vill köpa allt jag ser till honom!
Har beställt "farsdags" presenter också till morfar och farfar från Vincent.
Händer inte så mycket här..

Tv'n har krånglat idag, vi har ljud på de "vanliga" kanalerna men inte på boxen.. satt och kolla på Rachel Ray "imorse", gick bra en stund tills vi ber om ursäkt för att texten inte fungerar. ja typ nåt sånt fladdra i rutan, typiskt!

Ne nu blir de sängen, trött som bara den.
Ska jue upp tidigt imorgon, plutten ska få sprutor, vägas och mätas ska han också. Min stora pöjk de!


Natti natti


pöss och kram


Grattis

Publicerad 2009-11-02 22:30:00 i Allmänt,

Idag måste vi säga Grattis till Pnilla som klarade teoriprovet =), snart kommer hon brummar förbi oss allihopa!
Så stolt över dig pnillurp, visste att du skulle fixa de, både jag och plutten höll tummarna så de knaka =).


"Bara" uppkörningen kvar och den kommer du fixa galant!!!

Grattis grattis!

Kramar

Älsklingen

Publicerad 2009-11-01 22:48:45 i Allmänt,

Har inte så mycket att skriva för tillfället så ja lägger upp lite kort istället =P



Skulle ta kort på mig och plutten, men ja ni ser själva, han la ner huvvet precis som de fota =P



Med favorit nappen som han egentligen har växt ifrån..


Morronfrill


Vincent och hunden han fick av farfar



"Snuttefilten" han fick av Malin




Fru Nätt

Publicerad 2009-11-01 17:22:39 i Allmänt,

Måste passa på att gratuelera min kusin Sandra som gifte sig igår. Fick mms igår kväll på en fin servett som det stod Sandra och Glenn på och sen handen med ringen. Vilken överraskning!
Är så glad för deras skull, all lycka till dem!!

Väntar med spänning på fler kort!

Stort Grattis till den lyckliga familjen.

Kram

Lösen

Publicerad 2009-11-01 13:14:18 i Allmänt,

Hej hopp!!

Japp nu har jag plockat bort lösenordet, ska prova att ha de så igen. Men vet aldrig om jag ändrar mig igen, så om nån ny läser och vill fortsätta så hojta till så får du mail med lösen.

Har äntligen gjort klart inbjudningskorten och jag är så jäkla nöjd! En dag med klippande, knytande och limmande, sen var de klart.
Vill skicka ut dem redan bara för att få visa dem =P, ja ibland får man vara nöjd och stolt utan att vara snobbig och skrytsam.

Ne nu ska jag hjälpa mamma plocka lite, blir jue kalas här på Onsdag =)

Pöss och kram!

Tjenixen

Publicerad 2009-11-01 00:34:45 i Allmänt,

Tjena tjosan gott folk!!

Känns skönt att ha postat de nu, fast samvetet var så där efteråt, men allt ert pepp hjälper =)! Ni är jue för söta!

Vet ni föresten om man kan se vilka det är som följer ens blogg, man är jue född nyfiken =P.

Idag iaf så körde jag pappa in till stan, han skulle på hockey med jobbet, sen skulle de ut och svira det är därför jag håller mig vaken.
På hemvägen passa jag på att hoppa in på biltema och köpa kuvert, håller jue på med inbjudningskort för dopet..
Passa även på att hoppa in på Toys R Us, fick med mig 4 leksaker därifrån, de hade massa erbjudanden så kalaset gick bara på en femhundring. Leksaker är jue svindyrt, betala detta och glöm inte batterierna =P. Men känner mig nöjd med mina fynd!

Sen fick jag sätta fart hemåt för syster yster som passade Vincent skulle iväg och jobba. Kom hem mitt i maten, så moster fick fortsätta mata =P.

Han är så söt, min lille älskling! Smälter varje gång han ler, Min underbara lilla son, tänk att man kan älska någon så mycket! Fattar fortfarande inte att han är 3 månader redan.


Igår så var plutten pigg, hur pigg som helst, nattade han säkert 20 gånger och han vakna och låg och skrattade sen blev det tråkigt så gnällde han. Vid halv 11 - 11 så la jag mig brevid honom för han brukar komma till rom om han får ligga nära och han får lägga kinden mot en. Det hela sluta med att jag somna och vakna halv 4 - 4 av att en plutt var hur pigg som helst och ville inte sova, jag gick iaf upp och stängde av datorn och släckte lamporna. Det var jue inte meningen att jag skulle somna så allt var på.
Byte blöja på honom och försökte få honom att somna om, de gjorde han inte uatn han bajja så det var bara att knalla upp igen =P. Efter nån timme la ja honom i sin säng, för jag orkade inte försöka få honom att sova nåt mer. 

Idag funka det jättebra han somna tidigt och sover än, så förhoppningsvis var det bara en engångsföretelse.

Har föresten blivit beroende av tonfiskröra, sån jag rör ihop själv och kan bestämma vad jag vill ha i. Har käkat de i 4 dar nu, så vikten lär väl gå uppåt igen =P.  Men men på måndag tar vi nya tag, då blir det mer promenader om vädret tillåter. Måste få tummen ur och köpa regnställ, har en jacka men behöver ett par brallor.

På Tisdag ska plutt få sprutor, så är det mammasamtal för mig lr vad de nu kallade de. Har aldrig tid för babycafét =/.

Det var nog allt för nu..

Kram kram 

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela