Jennys tankar

Onsdag

Publicerad 2009-11-11 23:19:32 i Allmänt,

Tjena tjosan!

Så idag har jag varit på möte på kommun, lr möte och möte, fick skriva på 2 papper.
T var också där, prata väl lite.. Inge större diskussioner, har liksom inte så mycket att säga.. Skulle vara saker om Vincent då, jaja jag var trevlig iaf...

Broder var med som stöd iaf plutten skulle bli skrikig, visste jue inte vad vi skulle till kommun att göra och om det tog lång tid. Så för säkerhetsskull fick broder följa med och sitta i väntrummet, är lite svårt att koncentrera sig ifall plutten blir kinkig. Särskillt när det är såna här viktiga grejer, hade det varit nåt annat så hade de fått gått..

Jaja, papprena är påskrivna och allt är klart med kommun, vi fick vända oss dit om vi behövde hjälp med umgänges-schema..
Vet inte riktigt vad som händer nu men men..

Vet fortfarande inte hur jag ska ställa mig till glappkäften som av nån anledning måste sprida grejer om mig, saker som inte stämmer. Fattar h*n inte att jag får reda på de h*n säger, mina vänner är snälla och talar om för mig vad som sägs bakom min rygg.. Nåt som h*n inte förstår, jaja trött på de bara!

Förutom att ha varit på kommun så har jag hämtat ut ett paket, elektrikerns julklapp har kommit =P. Kan inte skriva vad då jag vet att han är här och gluttar ibland =P Har beställt massa kläder som ja ska prova också, måste ha nåt till dopet. Så har jag klickat hem lite julklappar till plutten, fast jag vet att ja inte kommer orka hålla mig utan han måste få de med engång =P.

Pratade också med Therese idag om dopet, vad jag kan välja för psalmer och låtar som ska sjungas. Ska ta mig en funderare och hoppas att de kan sjunga på dopet =).
Hon tipsade om en sång, lyssnade precis på den och blev helt tårögd jue. Måste ha den, den e hans låt, det är bara så =).
Min älskade lilla plutt, finns ingen som kan göra en så glad. Fattar fortfarande inte att han faktiskt är min, han är så underbar, så perfekt! Min lille prins!

Vi var hem och hälsade på morfar idag, håller på att leta efter dopklänningen. Undrar vart sjuttsingen den kan vara. Som tur är finns snälla Malin som erbjöd sig att låna ut den hon döpt sina barn i =), om jag inte skulle hitta min.

Om 50 dar så får jag min lägenhet, ska bli kul att greja och att jag och plutten får eget.

Ne nu måste jag hoppa i säng

Pöss och kram på er

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2009-11-12 13:00:15

Skönt att det är gjort i alla fall, men umgängesschema lär väl inte behövas då han inte verkar vilja vara med??? Vad det gäller elakheterna bakom din rygg, så är säkert tanken att du ska må dåligt, då du vet att det är osanning!! Det bästa vore ändå om vi hittar ett sätt att "stänga" av allt det negativa, vi vet ju att det inte är sant, och det är viktigast! Inte bara dina vänner som vet hur det ligger till, det sprider sig till dina vänners vänner osv, och vi är ganska många sammanlagt som du vet. Nej res på dig, du är en fantastisk människa som klarat allt detta med bravur. Både att bli lämnad, graviditet, och att ensam ha ansvaret över lille Vincent, att du sedan samtidigt slitit hårt och pluggat också gör dig inte mindre hedersam och jag tror att få skulle lyckas med allt detta så bra som du! Swka bli jätteskoj att se din nya lägenhet och jag hjälper gärna till om det behövs!!! Varma kramar M

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela