Jennys tankar

Lördag

Publicerad 2009-11-28 23:04:56 i Allmänt,

Godmorgon!

Så nu har vi varit och tagit dopkort, Vincent var väldigt svårflirtad men några leenden fick vi fram.
Ett litet tips från mig är att inte ta dopkort när de upptäckt fötterna precis.. Han sparkade och ops där va foten så skulle han ha den + att han stoppa rosetten i mun hela tiden =P. Men han var så söt ändå, kamma han inte heller för han skulle ha sitt rufs.. Skulle jue inte va Vincent annars, så det fick stå åt alla håll som vanligt =).
Trött som bara den var han också, var meningen att han skulle ha sovit längre i morse, något som han vanligtvis gör.. Men inte idag =P.
Han satt och gäspa och när det var dags att ligga på mage så låg han bara och sög på handen, han vägra att titta upp =P

Till fredagen trodde han att det skulle vara klart, ska bli kul att se hur korten blev =)!

Annars har det inte hänt så mycket idag, skrivit lite frågor på ett kapitel, handlat åt syster. Jo jag och plutt började gå en promenad, men typ vid jättesten så började det regna massor.. Så jag vände och gick hem.. Hoppas på bättre väder imorgon.

Sen har jag rensat datorn, ska lämna in den så nu finns det inga bilder lr nåt på den.. Får väl se, om de hittar nåt fel på den.


Ne, nu blir det lite mer plugg sen blir det sängen!


Pöss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela