Jennys tankar

Måndag

Publicerad 2009-11-02 23:36:19 i Allmänt,

Hejsan hoppsan!!
Sitter här trött som en gnu, vet inte om det är nåt i kroppen, känner mig inte riktigt tipp topp.. Fast de kan jue vara tröttheten också =P.

Idag steg jag upp klockan 8 för att göra yoga och muskelövningarna på wii, herre jäklar vad jobbigt det är. Ni hör hur vältränad man är =P, såg vädret och bestämde mig ganska snabbt för att nån morgonpromenad blir det inte.

Vad har mer hänt då?
Jo jag har varit och hämtat mammas julklapp idag, lr mormor hon ska jue få den av Vincent =P. Så den är inpackad och klar. Nästan klar med alla julklappar nu, lr ja ska köpa mer till Vincent. Vill köpa allt jag ser till honom!
Har beställt "farsdags" presenter också till morfar och farfar från Vincent.
Händer inte så mycket här..

Tv'n har krånglat idag, vi har ljud på de "vanliga" kanalerna men inte på boxen.. satt och kolla på Rachel Ray "imorse", gick bra en stund tills vi ber om ursäkt för att texten inte fungerar. ja typ nåt sånt fladdra i rutan, typiskt!

Ne nu blir de sängen, trött som bara den.
Ska jue upp tidigt imorgon, plutten ska få sprutor, vägas och mätas ska han också. Min stora pöjk de!


Natti natti


pöss och kram


Kommentarer

Postat av: Johanna.N

Publicerad 2009-11-03 08:42:43

Hejsan Jenny om du sätter lösen på din blogg igen så vill jag gärna ha ditt lösen =) läste din blogg innan plutten föddes och sen kunde jag inte följa den längre =) kul att du låste upp den igen hade bra kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela