Jennys tankar

Projekt Sova på natten =P

Publicerad 2009-11-30 15:59:21 i Allmänt,

Hej hopp!!

Glömde ju skriva att igår när vi var hos farfar Lasse så pratade vi om att det är inte mycket Andersson i Vincent..
Lasse sa att han ser inte T nånstans i Vincent, ja sa att de säger att de är mycket Thörnqvist i han =P..

Iaf så plockade Lasse fram gamla album som vi satt och bläddra i och Vincent är faktiskt lik T, man ser att det är nåt liksom.. Så efter album tittande så fick vi båda ändra oss och säga att det fanns väl lite Andersson i han ändå =P.
Riktigt kul att se alla gamla bilder faktiskt =P

Idag så håller jag på med projekt vända rätt dygnet för plutten.. De ska gå!!!
Jag fixar inte många fler dygn av detta, jag fattar inte hur han kan sova så lite.. Igår somna han först vid 11 för att sen vakna pigg vid 2 och ligga och tutta på mig och greja tills klockan 4 för att sen vakna igen vid 6-halv7.. Vid 9 tvingade jag mig upp för det var nån som låg och sparka på mig och prata.. Så idag har jag försökt att underhålla honom på bästa sätt och se till att han inte får sova så mycket. Så han fick ta ett bad imorse, sen smörjde vi alla salvor busa och hade pusskalas innan han fick mat och fick sova en halvtimme.  Sen samma visa igen, fast att försöka hålla honom vaken längre.. Han är iaf inne på sin 3:e halvtimme för dagen, för han var så kinkig så han var tvungen att få sova lite.. ska snart gå in och väcka honom lite försiktigt.. Sen ska jag försöka undrhålla honom till klockan 7.. Då är det tänkt att han ska somna för kvällen..

Ville egentligen ut och gå men då hade han somnat i vagnen och sova ska man göra på natten, för mamma orkar inte få mycket plugg gjort mellan gäspningarna =P



Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela