Jennys tankar

Tjenixen

Publicerad 2009-10-01 21:43:19 i Allmänt,

Tjena tjosan!!

Här på jättestensgatan händer det inte mycket.. Plutten hade lite ont i magen inatt, så han låg och vred sig och stånka.. Vet inte omhan gjorde det medans han sov, för inte titta han upp nåt.. Efter x antal timmar så gick jag upp för att ta "tempen" på han, man ska jue egentligen inte göra så.. Men de hjälpte iaf.. Så han sov och jag låg och lyssnade på plutten.. Men har känt mig utvilad ändå idag =)!

Traska iaf till apoteket och skulle hämta mina tabletter, fråga om ja kunde ta dem när jag amma. Hon på apoteket var osäker och fråga om jag inte frågat läkaren.. Fick jue aldrig träffa nån läkare, iaf så ringde hon en sköterska så jag fick traska till henne. Fick bara sitta i väntrummet hur länge som helst, kändes som en evighet. Kom in till henne och hon sa att jag inte kunde ta dem, så fick jag sitta i väntrummet igen för hon skulle leta efter läkarn.
Guess what, han var på lunch så jag fick traska hem igen utan tabletter. Dret tänkte jag som verkligen ville ha dem nu!!!

Jaja, på hemvägen så sprang vi på Anna och lilla Linus, fast man ska väl säga stora nu, bara på några dar så har han blivit 6 månader. Känns som några dar iaf =P.
När vi stått där i typ 1 minut så ser vi Tessan, Wille och Elvis komma traskande, så det blev en liten mamma träff på trottoaren =).
Inte sett nån av dem på evigheter, så det var riktigt trevligt!!
Plutten var något hungrig efter rundan på vårdcentralen, så han började klaga som bara den efter en stund..

Hem och få i oss lite mat, jag var skithungrig!!
Det blev en dusch för mig och lite plock, sen ringde de äntligen från Vårdcentralen och sa att jag visst kunde ta de tabletterna läkaren hade skrivit ut från början..

Då tog jag och plutt en promenad till VC igen, fick samma tant på apoteket igen så jag kände mig något dum när jag frågade om jag kunde dricka när jag tog tabletterna. Först ammning och nu alkohol liksom =P 

När vi ändå var ute och traskade passade jag på att gå till konsum och Erixon också. Blev ett skärp och ett par strumpbyxor, som ska på till festen på Lördag. Den promenaden så sprang vi på Filippa och Tant Nina så vi fick oss en liten pratstund där oxå. Det blev iofs en ganska lång pratstund med Nina =)..

Idag har plutt hamnat på magen 2 gånger, imorse när mamma kom in så låg han på mage i sin säng. Och förut när jag greja i datorn så låg han på golvet ( lr ja på en filt, lägger jue han inte direkt på golvet), han låg där och prata och när ja tittar på han igen så ligger han på mage.. Så han tar sig til magen, men inte tillbaka på rygg.. Eller ja de vet ja jue inte eftersom han aldrig fått chansen att försöka komma tillbaks på rygg =P..

Sen tror ja inte det hänt så mycket mer idag, skulle behövt plugga mycket mer så imorgon blir det hårdpluggning hela dagen!


Kram kram



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela