Jennys tankar

Lördag

Publicerad 2009-10-24 22:46:13 i Allmänt,

Hej hopp!!

Så idag har det pluggats en del, men inte så mycket som jag egentligen skulle ha behövt.. Men men, ja får hoppas att en del fastnar, fast det bara blir läst en gång.

Händer inte mycket här, mamma och Lennart har glott på dansbandskampen, var de bara jag som tyckte att det var skit? Gilla inte nåt av banden, jag och mamma gilla sminkösen som gjort alla tjejiga =P..  Humor!
Självklart ska jag sitta bänkad framför tv'n när Torgny Melins är med, hoppas också att jag får se en dansande Malin svänga förbi i rutan =).  De skulle vara nåt för Centrum, tjejfest i Tv =)!

Just nu har jag en snarkande elektriker i fotöljen brevid =P, mamma sitter i andra fotöljen och sover, hon snarkar inte iaf =P

Vi har haft riktigt myspys här hemma också eldat i öppna spisen! Mamma och Lennart tog glögg och pepparkakor framför brasan, Vincent var väldigt intresserad och satt och tittade på elden =).
Han blir så stor, min lille pöjk!

Förut busa han med mormor och jag tror aldrig jag sett han så uppspelt, blev riktigt glad över att se han så glad. Han skrek och gjorde massa ljud och borrade sig in med huvvet och "bets".. Såå söt, som tur var, var inte filmkameran alllt för långt borta =).



Snälla Lennart underhöll Vincent med lite grabbsnack om motorcyklar och bilar, så jag fick plugga lite =)..



De e synd att jag inte tänkte på att stänga av blixten, så man fick myspyset med på bild. Nu ser det jue ut som om vi sitter med strålkastare här hemma..
Men de var riktigt mysigt, hoppas vi kommer ihåg att tända den till jul också så det nlir riktigt myspysigt!


Glöggen var bara tvungen att vara med på bild tyckte Lennart!

Ja det var nog allt härifrån jättestensgatan

pöss och kram





Kommentarer

Postat av: Lindaaa

Publicerad 2009-10-25 12:39:35

tack för kommentaren :) Guud va söt han är lill killen :) kraam

Postat av: Malin

Publicerad 2009-10-25 15:57:42

haha, jaa jag skulle gärna vara där den 7 november men det ser inte ut att bli så. Men allt kan ändra sig! Tyckte med det var uselt igår, vilket ökar chanserna för TM! Hoppas hoppas! Härkigt att höra plutten skratta med hela hjärtat sådär!!! Inredningsparty hos mig på tisdag kl 18, har jag sagt det??? kRAMIZ m

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela