Jennys tankar

Onsdag

Publicerad 2009-10-28 23:25:54 i Allmänt,

Hej hopp!!

Så idag hade jag tenta, anatomi och fysiologi.  Tror inte de gick bra, de jag kunde, de kapitlen jag hade hunnit med att få in i huvvet, kunde jag.. Men tyvärr var det jue några kapitel kvar, men va fan jag gör ett försök iaf tänkte jag.

När jag ändå var på kau passa jag på att hämta ut min läkemedelstenta, som jag by the way hade 3 fel på, slravfel typ! På ett ställe hade jag skrivit mg iställe för gram, f*n, piss, h-vetes j*kla skit också! Men nästa gång tar ja den, håller tummarna iaf..

Efter kau, passa jag på att åka till stan och införskaffa lite saker till inbjudningskorten till dopet, så ett jättefint på internet.. Hur svårt ska de vara att göra själv tänkte jag, så nu ska jag pyssla =).

Imorgon blir plutten 3 månader, 3 MåNADER!!! hur gick de till? fattar inte att de kan gå så fort, gick tiden så här fort innan man hade barn?

Imorgon ska jag ringa hon på kommun, för får ja inge svar nu så jävlar! Är så förbannad på de där jävla testet så det finns inte, jag har gjort allt rätt gällande de.. Å ändå ska jag vara tvungen att vänta så här länge!!!
+ att hon kan inte säga provsvaret över telefon, för då blir det orättvist.. Men han ska få välja om han vill ha ensamt möte lr om vi ska gå ihop.. Om det blir ensamt så undrar jag hur hon ska få till de, så det inte blir orättvist..


Jo var jue och köpte papper idag, träffa en tjej där som också skulle köpa papper, vi stod och klämde och kände på dessa buntar med papper.. Hon skulle ha rosa, och jag blått.. så det sluta med att vi köpte en bunt och dela på =). Trevligt att träffa folk bara sådär =P...

Ne nu ska ja greja med lite vad jag vill, för nu blir det en vecka utan plugg =)

Kram kram

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2009-10-29 21:14:32

Ge Vincent en stor kram på den stora dagen! 3 månader, vad fort det går.. ändå känns det som han funnits jämt! Märkligt va? Kramiz M

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela