Jennys tankar

Tjillevippen

Publicerad 2009-10-10 22:14:51 i Allmänt,

Hej hej!!

Så vad händer här?

Jag har ringt och bokat tid för pluttens dop, så de kan strykas på listan.. Har jue sedan länge bestämt att Magnus ska vara gudfar, men så fick jag reda på att klanten inte är döpt.. Iofs kollar de inte upp om faddrar är döpta läste jag, men nu när jag vet att han inte är döpt så tänker iaf inte jag ljuga för en präst lr i kyrkan.
Nepp det blir det inget med, får spåna på en ny.. Har några alternativ, känner att jag måste välja någon som jag vet kommer finnas i våra liv..

Gudmors sidan är redan klar, fasr jag har inte frågat nån än.. Ska göra det nån dag..
Skulle vilja ha ett litet dop, med de närmaste.. Men bjuder man den så måste man bjuda den osv känns det som..
Svårt att sätta gränsen på nåt bra ställe.. Får ta och fundera lite..


Har också ringt X igen och frågat steg för steg hur det går till vad händer om det blir så lr så..
Så nu har jag koll på de, ska ringa på måndag för att få koll på hur jag ska fylla i några saker.
Hon jag prata med gav mig också några tips, hur hon tyckte att man smartast skulle sköta de..

Sak ringa kommun på måndag också och fråga om det blev några fel på våra prover.. 7-10 dar skulle det ta sa hon, men inte hört ett ljud än.. Mycket tjat och gnäll här =P...


När jag ändå gnäller så ska jag klaga  på kärringar och gubbar som tankar sina bilar. Ni vet att det finns 2 pumpar på rad liksom.. Ställer man sig först får man jue köra fram en bit så bilen bakom får plats..
Nej sånt har folk fan ingen koll på, parkerar så långt bak det går, så går de och hämtar slanger och backar bak till bilen. Va fan, kör fram istället och gå framåt med slangen så får moi plats bakom..

Lr folk som tror att de kör lastbil när de i själva verket glider runt i en liten golf. ska du svänga så håll dig på din kant hela tiden, sväng inte ut innan ni svänger.. GGGGRRRRRRRRR!!!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Iaf så har jag varit på Ikea idag med pappa och syster, hjälpte pappa att välja lampor. Sen så hämtade jag Vincent hos mormor/mamma och åkte hem till Slottsbron. Sen runt 6 så kom Lasse och Nettan =), så plutten har "åkt flygplan" och busat som bara den.. Så det var en trött kille som somnade alldeles för sent här hemma..

Min lille älskling!


ne detta inlägg blev dåligt.. ska skriva nåt bättre snart, aj prömis!


Kram kram

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2009-10-11 21:59:50

Hej!! Så lille Vincent ska bli dopad?? Förstår att det är svårt att sätta gränser för inbjudningarna, men alla kommer att förstå att du inte kan ha med alla. Och vill man kan man ha dopuppvaktning för er när som helst.. Gör det du tycker känns rätt, jag lovar att alla kommer att ha förståelse för det... Känner igen det där med tankningen, men har inte tänkt på den orsaken, hihi.. att de tror de har lastbilar!! Saknar er båda, hör av dig om du hinner med en fika i morgon fm. Kramiz m

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela