Jennys tankar

Dancin' down on Sunset Strip

Publicerad 2009-09-25 22:08:10 i Allmänt,

 

Tjo tjo!!

Så idag var jag iväg till Centralsjukhuset med plutten, han skulle jue på ultraljud idag =). Iaf så hittade de inget fel, de hörde inte ens nåt blåsljud men de gjorde en koll iaf..
Så de fråga om han var förkyld lr andades annorlunda när de lyssnade på hjärtat då på akuten, ja sa nej... så de visste inte riktigt.. Men han är en stor frisk pojke.. Var jue ett tag sen jag var iväg och vägde honom nu, så de gjorde det idag.. Han är 61 cm lång och väger 6140g, de e min pöjk de =). Snart är han 2 månader oxå, han blir så stor alldeles för fort..

iaf efter sjukhuset åkte vi vidare till köp barnvagn, för att träffa farbror Magnus och handla lite.
Magnus satt sig i en fotölj och fick hålla Vincent medans jag och mamma gick runt och tittade, så då kom tjejerna som jobbade där och tittade på plutten och tog några kort.

Fast sen fick Magnus jobba lite, jag skulle jue ha en sån där grej att sätta på handtaget på barnvagnen. En sån där så man slipper frysa om händerna, men han hittade den inte så han beställde hem en åt mig så hoppas jag får den innan det blir för kallt åt händerna =P. Köpte iaf en sån där bitringsnapp steg 1, sån man ska ha innan tänderna kommer fram..



Magnus och Plutten


Efter lite mat vid köp barnvagn för Vincent's del så åkte vi till bergvik och leta efter lite grejer.. Så passade jag och mamma på att luncha vid Rapido, sen bar det av till Kau. Jag skulle jue göra en tenta, de känns väldigt bra men man vet aldrig. Man är jue tvungen att ha alla rätt och det räcker inte att få fram rätt svar du måste logisk visa hur du kommit fram till de, så de kan följa och se alla uträkningar..

Men Vincent och mamma satt utanför så jag tror Vincent skicka in lite tur till mammsen sin =P. 


Nu väl hemma så har jag grejat och underhållt plutten, så har jag och Lennart rensat avloppet. Så ska jag försöka hinna med pluttens album och dagbok.

Ja tror jag fick med allt nu..

Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela