Jennys tankar

Fika

Publicerad 2009-09-21 22:05:39 i Allmänt,

Hej hopp!!

Så idag har jag och Vincent haft fullt upp..
Först idag skulle jag upp och ta blodprov, sen vidare ner till kommunhuset. För idag har faderskapstestet äntligen blivit av, känns så gött! En sak mindre att stressa och lägga energi på =).

Vincent var hur duktig som helst, sa inte ett ljud när vi topsa han i munnen =).
Sen hem för att äta och underhålla min lille sötis, försökte plugga lite men det går inte så bra med en vaken plutt.
Vid 4 så hämtade vi mamma i stan och passade på att handla lite.

Söta Malin skulle jue komma på fika =), satt och prata om dittan och dattan och tiden rann iväg som vanligt, poff så var klockan 9 och hollywoodfruarna började.



Vi pratade mycket om medium, Malin hade med bandet som vi fick lyssna på och mamma spela upp lite av sina band. Det hela slutade med att jag, syster och mamma bokade tider så på torsdag ska vi iväg =). Snälla Malin erbjöd sig att vara barnvakt, så det passa perfekt =).

Vincent fick jättefina presenter oxå..



Så fin, för fin för plutten att använda redan tycker jag.. Va jättekul att få träffa Malin ingen och prata strunt och lite annat. Vincent var oxå nöjd över att träffa favvotanten =).


Kram Kram

Kommentarer

Postat av: annica branting

Publicerad 2009-09-21 23:01:23

vart ska ni någonstans? jag vill också...snart!

Postat av: gaby

Publicerad 2009-09-22 08:07:57

vilken fin filt.. :)

Postat av: Malin

Publicerad 2009-09-22 13:31:43

haha, vilket flin jag har då... verkar som hela familjen är med och passar sötisen, så detta ska gå så bra!!! Längtar! Tack för en supermysig kväll!Kramiz m

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela