Jennys tankar

Tisdag

Publicerad 2009-09-08 21:43:02 i Allmänt,

Hej hopp!!

Idag vaknade jag tidigt, så jag smet upp och plugga lite matte.. Ska jue "snart" ha läkemedelsräkningsprov och jag vill klara den. Har börjat läsa lite om skallskador också, har den tentan snart också och måste klara så mycket som möjligt nu. Vill bli klar så fort som möjligt med skolan nu.

Om jag fixar tentorna nu så kanske jag kan ta en kurs nästa termin och plugga hemifrån, men det är väl önsketänkande..

Iaf så tog jag en promenad till apoteket, var tvungen att köpa en bröstpump. Ska jue ha barnvakter i september och oktober så då behöver ja pumpa.

Pappa ska få prova att sitta barnvakt några timmar en kväll bara för att jag vill se att han fixar de.. Han och Fredrik får ta Vincent så det blir en riktigt grabbkväll =). 


Jag och Vincent har jue varit och hämta mamma i stan också. Vi träffade bland annat Peo, en mycket trevlig prick!
Så har jag gjort 2 tack-kort till idag, snart är jag äntligen klar! Så om du inte fått nåt om nån vecka, kan du hojta till.. Posten kan jue krångla ibland,Lr som Aronsson kallar sig informationslevrantör =P Finare ord för postgubbe =P.

Jo jag och Vincent har jue bakat oxå, vi ska jue till Centrum och hälsa på imorgon. Tvungen att ha med nåt till tjejerna =). Ska bli så himmla kul att träffa dem igen!!

Ne nu ska jag göra en to do lista inför morgondagen




Pöss och Kram

Kommentarer

Postat av: Therese

Publicerad 2009-09-08 22:48:44

Han blir så stor! :)

Postat av: annica branting

Publicerad 2009-09-08 23:43:05

så fin han är!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela