Jennys tankar

Fika med tjejerna i Segmon

Publicerad 2009-09-17 13:51:56 i Allmänt,

Hej hopp!!

Vad händer här då?
Jo, bor jue hos pappa nu i några dar, han ska jue vara barnvakt på lörda! Jag, syster och mamma mutter ska ut. Mamma fyller jue år i November men ska ha fest i stan i oktober, så vi tänkte att vi börjar lite smått med presenter redan nu =P. Så ska hon få lite grejer i oktober och nåt i november..

Igår iaf så kom Linnéa och hämtade mig och Vincent, vi skulle till Segmon och hälsa på Annica och pojkarna.
Linnéa hade självklart med tösera Emilia & Annie, så det tog tid att få in allt i bilen. Jag har jue aldrig använt "barnstolen" utan basen i bilen, men Linnéa kunde sätta fast bara stolen. Så hon krångla med det ett tag, men det sluta med att jag fick hämta instruktionsboken =P. När väl Vincent var på plats, var det dags att få in vagnen. Linnéa hade oxå vagnen med, så lite krångel där med. Pappa kom hem när vi stod där och krångla så han tog fram måttstocken och börja mäta.
Både jag och nea var helt slut och svettiga =P, japp vi är kända för vår kondis =P.

När vagnarna väl var i bagagen så var det bara jag och nea som skulle in i bilen. Mitten platsen var ledig för mig, med 2 barnstolar på varje sida.. Jaha ja, så det var bara för mig att klättra över lilla Emilia, man är jue smidig värre nu =P.

Hos annica så fika vi och Emilia, Annie, Oskar och Lukas busa för fullt, Pluttenfick nöja sig med att titta på de andra barnen.
Sen blev det dags för en promenad, Oskar har blivit så stor så han cyklar själv. Han ska vara liten jue, tycker inte det var längesen vi var på Lukas dop och Annie låg i magen.
Emilia blir bara större och större för varje gång, hon var så söt och skulle hjälpa mig att dra Vincent i Vagnen. Duktig tös de, kunde till och med svänga vagnen själv.
Lukas åkte sparkcykel och Annie körde sin egen vagn lr satt i den, det växla lite där.

Tänk när Vincent blir så stor, det är tur att man bara har ett barn för jag skulle inte fixa de som Linnéa och Annica.. Jag tyckte det var jätterörigt ett tag och ha koll på alla, det får nog bli koppel på Vincent sen =P.

När jag kom hem så fick jag sms av Magnus 2, lr Östlund som han heter. Magnus 1 är jue Magnus muffen i Kil. Så jag och Magnus 2 tog en promenad i Slottsbron, riktigt gött att komma ut på kvällen, men vad kyligt det har blivit.

Jag går faktiskt och väntar på att träden ska bli så där färgglada och fina, vill dricka te och krypa upp i soffan.




Kort från Segmon kommer senare, har dem i Slottsbron..

Kram kram

Kommentarer

Postat av: gaby

Publicerad 2009-09-17 23:19:21

haha, hade vart kul å sett när ni försökte få in allt i bilen :) smart å sätte in båda stolarna innan du själv gick in..haha.. kul.. :) detta me å bara ha ett barn tyckte ja me va skönt när ja va me syrran å bada på sundsta en da.. vi stod me varsin unge å å bråka å hadde oss..de va jobbigt.. en annan mamma hade 3 st som hon kämpade me själv..å de va ganska tätt mellan dom barna.. fan tänkte ja.. hur skulle de se ut för oss då?! haha... ha de bra! kram

Postat av: Malin

Publicerad 2009-09-18 09:08:05

Ha ha, det där var nog en syn för världen... förstår att ni haft en fin dag och att Annika tog väl hand om sina goa gäster... Måste få till en dag nu igen, för jag har abstinens!!!!! Ge vincent en puss och snos från mig och hälsa de andra! Kramiz M

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela