Jennys tankar

Idag

Publicerad 2009-09-10 22:13:36 i Allmänt,

Hejsan hej!!

Så idag har jag haft en riktigt härlig dag! Kan ha något med vädret att göra, tror jag.
Vincent vaknade tidigt som vanligt, men jag hade tur som hade både syster och mamma hemma som skulle till jobbet. Jag har blivit riktigt bortskämd med morron görat. Mamma kommer jue upp och tar Vincent runt 6 halv 7 så får han vara med mormor medans hon äter och dolar. Sen passar hon på att göra morgontvätten på honom och byta blöja. LYXIGT!!

Fast han vaknar jue halv 5 -5 och brukar ligga vaken tills mormor kommer och tar honom. Så då får man underhålla honom. Trött som ett as är jag då, ligger och sneglar på klockan och väntar på att mamma mormor ska komma =P. Men den timmen hon har Vincent, den sover jag riktigt djup och gött!!

Iaf så tog jag, broder och Vincent en promenad idag, vid ica kom vi på att vi skulle köpa toastbröd, brukar jue göra lyxtoaster som Malin kalla dem =P. 
Iaf så gick Fredrik in och handla och jag tänkte sätta mig på bänken och vänta. men så stod Git där inne så jag fick mig en pratstund iställe. 

Iaf så fick jag se T i ögonvrån, han hade tydligen stått i kön på ica och var på väg ut. Men iställe för att smita förbi som han lätt kunde ha gjort eftersom jag hade ryggen till.. Så kommer han fram och hälsar och vi byter några ord. Så nu har han sett Vincent, tror jag iaf, såg ut som om han inte våga snegla ner i vagnen.. Jaja, nu är det första hejet sagt iaf, inte träffat han sen i januari. 

Har jue mer lr mindre varit ignorerad, så jag trodde aldrig han skulle komma fram..

På vägen hem tog sig Vincent en lur, sen har vi sjungit och skrattat. När mamma mormor kom hem så tog vi en promenad till, så nu är jag helt slut! Slarvar med maten som bara den. 
Vill inte slarva men när ska man få tid att äta, det är alltid nåt annat jue. Nu sover han då passar jag på att ta diskmaskinen, plugga, surfa och poff så är han vaken.


Så ikväll efter att ha ammat massor och tagit 2 promenader idag och typ käkat 4 smörgåsar, orkade jag knappt lyfta honom. Helt slut i hela kroppen, så imorgon ska jag ställa en matklocka. Så även om jag inte får i mig "riktigt mat ska jag försöka få i mig nån frukt lr nåt.


Ne nu blir det tv med mamma. (Vi skulle se nöjespokalen, gissa vem som ligger och snarkar i andra änden av soffan.)


Kram kram




 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-09-11 08:58:50

Jag läser din blogg (mamma) men det visste du ju redan!

Det är bara en förmån att få umgås med Vincent o dej. Särskilt mina o Vincent´s morgonbestyr, -han är så underbart go´och vi snackar lite "eget" då på morgonen. PS. jag kommer försent till jobbet varje da :-)

/Kram

Postat av: Faster Malin

Publicerad 2009-09-11 10:32:18

haha, jag tycker absolut att de ska införa flextid för mormödrar!!! Bra steg at T, hoppas mognaden fortsätter och att han tar sitt ansvar till sist!! För övrigt, jätteskoj att se er också, men tycker konkurransen om honom var lite hård bland alla centrumtanter, hihi... Tar gärna en fika snart, det ser jag verkligen fram emot!! Kramiz M

Postat av: Malin

Publicerad 2009-09-11 10:34:41

hihi, har precsi kommenterat hos mitt syskonbarn, glömde ta bort faster... jag lovar, jag tror inte jag är faster, "bara" tant...kramiz M

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela