Jennys tankar

Älsklingen

Publicerad 2010-08-31 11:09:36 i Allmänt,





Väntar på att alvedonen ska verka lite mer..



Poff, så har den verkat :P
Inte munnen sa mamma!



Så här butter blir man när man inte får ha dosan i munnen..



Men man kan jue ha den på foten :)!


Kram




Gapa stort

Publicerad 2010-08-30 22:29:20 i Allmänt,


Idag ahar jag varit hos tandläkaren, känns som det var evigheter jag var där sist. Fast jag tjuvkolla lite i min journal på datorn och såg att det var bara ett år sen :P.  De hade nya flådiga tangentbord också, lite impad faktiskt!




Känner mig lite stolt över att hon sa inte ett ljud om att jag skulle dra tandtråd och det fanns bara yttepytte tandsten att ta bort.

De enda hon skulle ha kunnat klaga på är väl att jag snart är 30 och nästan spyr i stolen varje gång de ska ta de där förbannade bilderna. Jag kan inte med de och det blir värre och värre!
Hon frågade om jag var väldigt vemmelmagad (stavning, ord??), när jag funderat en stund kom jag på att det är jag. Särskillt när det gäller att ha saker i munnen.
Jag kan tex inte ha en sked för länge i munnen lr tandborste, ja lr va som helst. Ja ni vet när man jämt bara ska hålla nåt i munnen för att greja :P.

Som när man gör iordning glass och norpar en sked glass innan man kommer in till tv-rummet, den tiden jag måste bära skeden i munnen, hua! Hulk hulk! Sked, tandborste, lr va de nu kan vara, får inte vara för länge i min mun :P.

Min snälla broder var barnvakt under tiden, när jag kom tillbaka så var han hungrig :P. Som tack för hjälpen så fick han hamburgare, hemmagjorda såklart nåt annat kommer inte in här och det gäller köttbullar också..
Broder blev nöjd iaf :).


Ne nu ska jag kika in i era bloggar..


Pössen



 

Feber

Publicerad 2010-08-30 22:10:53 i Allmänt,



Usch min lilla älskling är dålig, tror det är hans första riktiga förkylning, det han haft förut när jag skrivit att han varit förkyld, ja det är ingenting mot nu =(.

Min fina vackra lilla pojk!

Febern har gåt upp och ner hela dagen, han som precis blivit feberfri, så ska det börja om + att han är snuvig som abar den.
I 12 dar hade han jue "bara" haft feber och ingen annan symtom, så har han varit pigg i helgen och nu detta.

Förut när han vakna så var han så varm, så jag tog med han upp till skötbordet för att ta en temp. Fortfarande över 39, men det som var hemskt var att han börja host, och se spydde han lite och fick ingen luft.. Trodde jag skulle få en hjärtattack innan jag fick han upprätt..

Så nu är jag en sån där överbeskyddande mamma som inte vill lämna honom ifall det skulle hända igen och jag inte vaknar, så nu sover han på soffan och jag ska försöka hålla mig vaken tills allt känns bra nog för att somna..

Min fina underbara älskling, usch hur han låter, rosslar när han "snarkar".


Hoppas hoppas han piggar på sig fort!


Kram

Fundering och irriterad

Publicerad 2010-08-29 21:26:06 i Allmänt,

från 10:e augusti

Hejsan hoppsan!

Nu kommer jag klaga gärnet och fundera.. Jag säger inte att jag har rätt lr fel, jag bara funderar lite högt =P!

Har suttit och funderat på detta med våldtäkt och hur vissa killar ser på tjejer. Vet ni att redan de på mellanstadiet tycker över hälften att tjejen får skylla sig själv om hon haft lite kläder lr varit ute och gått när det är mörkt.

Sånt får mig att vilja skrika!! Ska vi verkligen uppfostra våra barn lr låta samhället uppfostra våra barn till denna tro??

"Jag har aldrig våldtagit nån, men om jag skulle de skulle jag inte ta en "fin" flicka."

Kan kläderna verkligen säga så mycket om en person? (jag vet jag är inte felfri på den fronten, men jag försöker iaf och det är en början!)
Hur ska man komma ifrån att lära sina ungar detta då?

Om jag väljer kortkort och urringat, då måste jag vara slampig (när man nu är slampig??) lr?
Men om jag är en fin flicka så måste jag gå klädd i knälång klänning då?
Hur kan man ändra detta tänket, fin flicka, inte fin flicka?

Ja där ser ni tjejer där går det en fin pojk! Hur ofta hör man de?

Men sa du nej högt och tydligt så han förstod?
Skulle det inte ha varit bättre om frågan var, hörde du henne säga ja och att det var okej?

Tal är jue sekundärt vid drunkning för drunkningsreflexen går in.. Kan det inte va så att man har nån överlevnadsreflex som går in när nån överfaller en?
Så andning och sånt blir prio 1 och tal kommer sekundärt. ???


Vissa saker får mig att vilja skrika, bara för att ni är tillsammans med killen behöver ni inte ta hans uppkäftiga kommentar som gulli gulli! Va fan stå på er lite! ta inte all skit " men han menade jue så gulligt" Formulera om och säg det igen då! (jag är inte heller perfekt på den fronten, men nu måste jag ifrågasätta saker för Vincent skull och inte ta vilken skit som helst. jag måste lära honom vad som är fel och rätt.)

En annan sak hur kan en sak som är grundläggande för människans överlevnad vara duktigt bara för att du är kille??
Nemen vad duktigt han lagar mat!
Ja se där om han inte lagar/skaffar sig mat och vatten så dör han.

Är han duktig för att han är kille lr är han duktig som människa?
Magnus är duktig på att laga mat, men inte för att han är kille, utan för att han verkligen kan det här med att laga mat. Anders däremot äter för att överleva och han är inte duktig för att han kan slänga färdiglagade köttbullar i en stekpanna.


Iaf läsvärt:

 



29:e augusti

Publicerad 2010-08-29 20:28:11 i Allmänt,

Hej hopp!

Vet ni vad jag har gjort idag, ja det är inge intressant så men, iaf jag har käkat falukorv.
Har säkert inte käkat de på över 15 år, kan inte med de!
Men eftersom jag hört några säga att deras barn är så förtjusta i korv, så fick jag väl göra ett försök, blir nog inte så många fler förhoppningsvis. Hoppas inte Plutt blir nåt korvbarn!



Iaf plutt tyckte det var jättegott med korvstroganoff, jag fundera först på om jag skulle laga nåt annat till mig själv.. Men då kom jag på att när plutt blir större så ska han smaka på saker, (här hemma ingen annan ska tvinga i min son nåt!!), gillar han det inte kommer han få annat men han ska iaf smaka. Så jag fick väl tvinga i mig lite falukorv och så farligt var det väl inte, men jag gråter inte floder om jag slipper laga det nåt mer :P.

Jag gillar inte korv, skinka, julskinka, smörgåspålägg osv, ibland tvingar jag i mig för att vara trevlig, men det är sällan!

Jag och plutt kommer leva på fisk och hemmagjorda köttbullar :P. Kan iofs göra kycklingrätter så länge man utgår ifrån en fryst file. Jag tog på mig uppgiften att göra kycklinspett en gång, nåt jag aldrig nånsin kommer göra nåt mer. Hualigen, trodde fan att jag skulle spy! Okej, skulle plutt nu få nån kycklingfavvo rätt skulle jag laga den, lr iaf ta hit nån som lagar den :P


Jag och plutt tog en tur till Ö&B också, där sålde de ekologiskt florsocker för 10 spänn, så ni som behöver detta åk dit och köp det kravmärkta:P.
Som vanligt kom man hem med lite bra att ha saker även denna gång :P

Ne nu blir det andra bloggen..

Pössen

...

Publicerad 2010-08-28 22:05:52 i Allmänt,

Tjo!

Sitter här och tittar på Bröllopsfotografen, så rolig i början sen går det utför :P.
Idag har jag och plutt inte gjort ett dugg, skulle egentligen ha tagit en morronpromenix men det bidde inte så..
Regn regn och mer regn!

Jag har tvättat också, så nu är hela lägenhetn full av tvätt som hänger överallt. Hinner aldrig torka klart *suck*, ska köpa en maskin och ha här hemma, de tycker jag att jag är värd. Kom på att jag var värd de efter att ha kollat mina konton..

Pappa ska följa med mig nån dag, han som kan sånt där :P. Ska jag köpa nån tar jag den som ser sötast ut och har roligast knappar.

En helt annan grej..

Nu är första gången som jag tycker att det är kul att plugga, efter att jag börja på Kau. Har alltid hänt massa och varit fullt upp, men nu är första gången det är lungt nog så jag kan njuta och tycka att det är roligt att lära mig nya saker. Så jag hoppas det håller i sig, mitt liv är ganska bra ändå nu! Lungt och utan massa ledsamma saker.


Imorgon ska jag och plutt göra en blåbärspaj, har hört rykten om att Lennart kanske ska komma till byn :P.

På måndag drar jag igång igen, då är semester svullandet slut :P.

Får nog uppdatera andra bloggen igen, så jag kan skriva ut allt som jag menar..

Jaja nu blir det sängen, kan knappt sitta upp längre.. Tycker lite synd om mig faktiskt :P


Kramen

P-piller

Publicerad 2010-08-27 21:33:26 i Allmänt,

Hej igen :P

Så ni tjejer eller killar (om nu nån kille känner för att komma med nåt svar).
Jag har jue börjat med p-pillren för ett tag sen, kan säga att de inte riktigt funkar som väntat. Eller jo funkar gör dem, men det finns en viss biverkning jag inte står ut med längre! Har jag tur så kan denna biverkning sluta efter 3-6 månader, men nej tack!

Så vad har ni för förslag, har ni nåt ni kan rekommendera eller nåt ni inte tycker är värt att prova?


Jag vill inte ha spiral, så mycket vet jag.

Jag har kollat upp lite om pillret Qlaira, fast det kostar 100 spänn i månaden, kan det kanske iofs vara värt.

Jag funderar även på P-stav, nån som har provat de och har en åsikt?

Iofs skulle jag kunna ha kondomer, men det är inte alltid dessa finns till hands och de ger jue inte ett fullt skydd.

Ni behöver inte skriva att jag ska prata med barnmorska, för det har jag gjort och vi ska ses om en månad lr 2, men hon säger den faktan som står på pappret och jag vill veta vad "folket tycker"..

Om ni vill vara anonyma när ni svarar så är det helt okej för min del, alla kanske inte vill skylta med hur ni skyddar er.

Vore snällt om nån ville svara lr ge nåt tips..
För här blir det inge mer barn förens skolan är klar,Jag måste jue ha råd att ta hand om dem också.
Men man ska aldrig säga aldrig kanske finner jag kärleken och då kan det gå snabbt ibalnd =P


Trevlig helg på er!

Kram kram

Fredag

Publicerad 2010-08-27 21:19:08 i Allmänt,


Idag har jag och plutt varit hos Malin, jättemysigt som vanligt. De är så snälla allihop! Plutt fick lite grabbsnack med Casper också, han är tydligen väldigt populär. Så fort dörren var uppen skulle plutt in i Caspers rum, grabbar håller tydligen ihop :P.

Plutt visade även att han dansar så fort man ber honom och att han är go. Han är så söt när man säger det till honom :).

Jossen var också hemma så det bakades kladdkaka, mycket smarrigt måste jag säga. Jag fick också se ett konstigt ägg, eller ägget såg inte konstigt ut, men när jossen knäckt de så fanns det ingen gula, bara det vita kletet. Har aldrig sett det förut.

Kladdkaka med grädde och blåbärssylt, hur smarrigt som helst!

Passade även på att prata killar med Jossen och spana in hennes nyrenoverade rum, lite avis där faktiskt. Riktigt fint, tapeten är jättesnygg!
Vi kom iaf fram till att vi har inte samma smak när det gäller killars klädsel :P.

Malin och jag skvallra lite och prata om allt möjligt som vanligt =). Hon är så söt och fin min lilla vän, både på utsidan och insidan! Helt underbar är hon också, det är hela hennes familj också för den delen.

Så både jag och plutt har haft en toppendag, plutt har fått pussar och kramar från alla håll och kanter =).

Påvägen hem från Malin så prickade jag in Christian precis, han parkerade bilen när jag kom gåendes.. Självklart passade jag på att fråga om det lilla miraklet var med, och det var hon. Jag fick mig en pratstund med Christian och Catrin samtidigt som jag fick se deras fina lilla bebis. Söt som socker är hon! Man blir lite bebissugen, så liten och söt.

Nu ikväll skulle jag egentligen ha sett på film med Bark, men han fick jobba över och jag orkar nog inte vara vaken allt för länge..


det var allt för tillfället pössen och kramen


T-shirt

Publicerad 2010-08-26 20:06:59 i Allmänt,


Vi passade på att handla lite idag på hemvägen, så plutt fick 2 t-shirtar en som han valde själv och en som jag tyckte han skulle ha.








Vem som valde vilken får ni gissa, men fina var de :)

kram

Syster yster

Publicerad 2010-08-26 19:37:09 i Allmänt,



Imorse for syster yster och blir borta i 4 månader, skitkul för henne lite tråkigare för oss andra.
Skulle aldrig våga sätta mig på ett plan och sticka till USA i 4 månader SJÄLV!
Hoppas Vincent tar efter sin moster på den punkten så han kommer ut och får se världen =).

Självklart var jag och plutt med och Vinkade hej då på Arlanda imrose, så det har varit en lång dag för min lilla älskling. Klockan 3 imorse for vi hemifrån...

        
   
Plutt lekte lite på MAX medans mamma och mormor syndade och åt skräpmat







Kramen

Ramen

Publicerad 2010-08-24 21:32:46 i Allmänt,

Måste visa den fina ramen jag fick av Magnus =)
Kosta gratis gjorde den också, då en kund lämnat tillbaka den, för det är en yttepytte spricka i hörnet.
Lägger ni märkte till den? Högst upp i vänstra hörnet..



Visst e den fin =)! Tur att vi har farbror Magnus =).

Som ni ser har jag inte kommit i säng än =P


kram

tentan

Publicerad 2010-08-24 19:41:03 i Allmänt,

Såg precis att ena tentan har jag antagligen G på.
Jag hoppas på de iaf..

Såg att jag glömt en nolla i avrundningen, fast det stod inte att vi skulle avrunda utan jag satt det som en parentes..

Jag har rätt svar bakom "svar:" och har strukit under det rätta så jag hoppas att hon inte rättar fel pga den lilla parentesen som egentligen inte ens skulle varit med på pappret.. Hoppas 15 arbetsdagar går fort, jag vill ha svar nu!!!

hoppas hoppas hoppas

kram

Jag är inte död..

Publicerad 2010-08-24 19:10:21 i Allmänt,

Hej hopp!
Jag är tillbaka, jag har inte gått och dött (även om de är på gränsen, känns det som).

På 5 dar har jag haft 3 tentor så ni kan lista ut vad jag har sysslat med, är en zoombie.. Svimmar av sömnbrist snart tror jag, plugga sena nätter sen upp 4 för att plugga innan plutt vaknar är kanske inte den bästa pluggtiden.. Men jag får vänta och se hur tentorna gått, men jag håller tummarna =)!

Så vad har vi haft för oss sen sist då?

Jo Plutt har träffat sin farmor, faster och kusin en gång =).

Vi har promenerat med Mattias och varit på bibblan..

   


Plutt och jag har firat världens bästa Malin, plutt passade även på att "hjälpa" casper att sortera i garderoben =P. Ja hjälpa till kanske är fel då casper satt och spela och Vincent sortera i garderoben =P
Alltid lika trevligt att träffa familjen Hall/Johansson.

    

Jag har varit och skakat rumpa i skruvstaparken, världens bästa tjejer var där!!!
Så jäkla kul, synd att mina grabbar drog alldeles för tidigt.
Träffa massa folk som vi töla med, ja vilken kväll =)!

 Tyvärr så hade jag bara mobben med mig och detta är enda bilden man ser att det är nån på..


Plutt har varit hos tandläkaren, där ingen av "bebbarna" ville sitta still.. Jo en snäll söt liten tjej satt i mammas knä. Jag och Lisa satt inte still kan jag säga, våra grabbar var överallt =P.
Plutt lyckades till och med starta diskmaskinen som tandläkar tanten inte kunde få stopp på, så den fick stå och brumma mednas hon berätta allt om tänderna =P.


BVC har vi också hunnit med, den 18:e var jag där och fick plutt vägd och mätt. 80,5 cm lång och 12840g är min "lilla bebis" nu =). Stora grabben!! Vart har min bebis tagit vägen? Tur att det snart kommer en liten Zack som man förhoppningsvis får snosa lite på =).

Jag har även hunnit med lite plugg inne på kau efter tentorna, så lite miljöombyte har det blivit.

Både jag och plutt fick oss en pratstund med underbara Pillan och Roger som kikade förbi en kväll. Va jag saknar min Pnilla! Vi har så himmla kul, Jämt! Roger skaka på huve och undra vad vi höll på med =P. Jag och pillan bara pratar och pratar..

Kalas har det också blivit, vi firade syster och passade på att ha hejdå kalas samtidigt, hon sticker till USA nu i 4 månader. Känns inte som om jag och plutt får råd att åka och hälsa på men jag ska kika på de iaf.
Vi passade även på att kika ut till kyrkogården då lilla mormor skulle ha blivit 90 år den 22:e.

  





Så det var en snabb uppdatering från mig, snart ska jag hoppa i säng för jag är tröttare än tröttast men först ett glas vitt så ja sover riktigt gott =P

Pöss och kram



Lista

Publicerad 2010-08-10 21:52:45 i Allmänt,

Snodde denna från Angelica




Vad heter ditt barn?
Carl Vincent Alfred Anders Thörnqvist

När var du beräknad att föda?
14 Juli

Föddes barnet på utsatt datum, om inte när?
Den 29 juli kom han äntligen ut

Hur stor var barnet vid födseln?
4060g och 52 lång

Hur lång tid tog förlossningen?
En evighet, blev inlagd den 27:e, då hade jag varit hemma med värkar i ett dygn också..

Tog du någon smärtlindring?
Fick några tabletter så jag skulle få sova några timmar (1 timme blev de), sen fick jag välja på Morfin och EDA.. De tyckte EDA för det skulle hjälpa mig i längden och en massa mass lustgas.

Är du tillsammans med barnets pappa?
Nej

Tog ni reda på könet?
Jag ville de, men de kunde inte se..

Om nej, vad trodde ni att barnet var för kön?
Förts trodde jag att det var en kille, men jag ändra mig mot slutet och gissade på en tös.

Hade ni bestämt vad barnet skulle heta?
Jag hade namnen klara

Hade du en svår graviditet:
Nja, spydde som en tok till vecka 31-32 nångång, somna överallt och en massa vätska.

Kan du tänka dig att skaffa fler barn?
Jajjemän

Har du fått några bristningar?
Ja, fast inte så många..

Var du nervös inför förlossningen?
Jag blev de efter allt krångel med nålar och EDA..

Hade du några cravings?
Godis, russin och havrefras.

Hur reagerade du/ni när du plussade?
Det var oväntat!

Hur långt gången var du när du förstod att du var gravid?
Ingen aning, testen här hemma och på MVC krångla jue..

Hur mycket gick du upp i vikt?
typ 30

Hur länge ammade du?
Tills han var 10 månader

Vem är barnet mest lik?
Bara min familj, inte många som ser nåt av hans andra sida i honom.

Vad är det bästa med att ha barn?
Oj, det svaret blir alldeles för långt för att skriva här..

Vad är det sämsta med att ha barn?
jag vet inte, just nu känns det som allt det positiva väger mer så ja ska inte klaga..
Kom på en grej, diska och koka nappflaskor, fy fåglarna vad det är töligt!!!

Är ditt barn döpt?
Ja

Hur gammal är barnet nu?
1 år och nästan 2 veckor



Strömstad och shopping

Publicerad 2010-08-10 21:30:57 i Allmänt,

Tjoflöjt!

Usch nu har det gått pengar igen, fast denna gång såna pengar som jag inte alls räknat med att jag skulle få..

Fick jue en peng av byggubben, (nåt jag sa att jag absolut inte behövde ha, men han insistera), sen fick jag en liten extra slant av mamma så jag skulle unna mig nåt extra, Tack tack snälla mammma =).

Riktigt nöjd med mina köp så det kommer kort, kunde inte låta bli att köpa ett par skor. Blev lite småkär i en hel hög med skor, fast jag köpte bara 1 par och det var halva priset =). 400 spänn betalade jag för skönheterna.

Blev 2 tunikor, ett skärp och ett par thigts också i strömstad. Inte en grej fick Plutt, men jag kika allt, hitta inget som passa liksom.

        

Var jättemysigt att vara tillbaka i Strömstad, nästan så jag har lust att kalla de hemma =P. Så himla mysigt där och så många minnen!

Självklart så visade vi plutt vart mormor föddes och vart mamma har bott när hon gjort Strömstad osäkert på sommaren =P.





























Gubben var tillbaka och ny kostym har han fått =)



Denna monsterglass åt vi



Plutt hjälper mormor


Vi tittade till graven och planterade lite blommor



Kram kram



Parkering

Publicerad 2010-08-07 22:23:59 i Allmänt,



Nån äldre var på besök och var så ordentlig att h*n parkerade rullatorn vid besöksparkeringen =P


Kram

6/8

Publicerad 2010-08-06 20:28:50 i Allmänt,

Hallå hallå!

Igår blev jag nog lite småkär, vilken sötnos det var på tv'n. Såna killar finns det inte i Grums, inte ens i Sverige tror jag =P. Man ska sikta högt vet ni, nöjer mig inte med vad som helt (längre=P).

Iaf Magnus ringde inatt, haha han är så roligt! "Vad gör du naken då?" hahaha Han menade naturligtvis Vaken men vi skratta iaf =P. Iofs så är allt mycket roligare på natten när man är trött, dåsade bort medans han prata så vi fick lägga på.

Idag så har jag pantat massa burkar för det lukta döden i köket, sen så har jag bråkat med ett gäng getingar.
Gick bort med tomglasen och pappersinsamlingen och där var det 400 miljoner getingar. Fan va det surra, jag såg säkert skitdum ut. Smög fram och kasta i en glasflaska, sprang därifrån, stod på ett bra avstånd och kolla efter de små jävlarna innan jag gjorde om proceduren (stavning?). Tog en evighet att få allt kastat, till slut kom det en snäll gubbe och sa, jag tar det där åt dig ja.

Jag har hört att de ska ha varit mycket getingar i år, men för några dagar sen fråga jag mamma vart alla dessa getingar är, för jag har då inte sett nån. <-- mycket dumt, de måste ha hört mig och spritt ordet till varenda kupa i hela värmlnad. De senaste 2 dagarna har de varit på mig som hökar, när jag var på Ö&B så flög de i ansiktet på en som flugor brukar göra.

Och en annan rolig grej som hände de idag, Plutts pappa kom nämligen på besök. Och det var så kul att se dem leka =)! Det var så kul att höra, törs du komma till pappa. Pappa, han har en pappa! Ja svårt att förklara med det kändes underbart =).
Min fina underbara lilla pojk!


Sen blev jag lite irriterad på en i huset som gick och surra, jag stängde min dörr och låste den, men kom på att jag skulle kolla om lampan var släkt. Så jag låste upp och kolla ja då kommer x och säger till mig tyst, var lite tyst. EEEHHh what?? Du säger till mig att va tyst när jag stänger och låser min dörr??.. Alla jävla nätter du springer upp och ner i trappan och slår i dörren då?? Din förbannade tv som överröstar min precis varenda jävla kväll, och du säger åt mig att va tyst när jag låser dörren. Om det är nån som för väsen av oss 2 så är det X.


Ne nu ska ja glo på lill-babs =P

Pöss och kram



Torka??

Publicerad 2010-08-04 11:39:06 i Allmänt,

Hejsan hoppsan!

Det var inte igår, känns som det var jättelängesen jag blogga.
Har varit fullt upp här med lite av varje =).

Jag har jobbat en hel del och även gnällt där, är inne i nån period då jag inte tål vissa saker =P. Men har även skrattat en del på jobbet. Tessan och jag har ganska bra humor och uppfattningar om saker och ting haha =)!

Har även gråtit lite på jobbet, när det var som jobbigast. Men efter att plutt tog några steg och gav mig en jättekram så har det varit toppen i flera dar nu.

Jag har svurit mig svart på alla vårdbälten som går upp i rök, vilket påverkar min kropp. När jag försökte ringa och tala om att så här få de inte va, ja då har de semester *typiskt*.



Muppen

Publicerad 2010-08-04 11:36:24 i Allmänt,

Igår fyllde världens bästa Anders år, iaf en utav dem. Jag har nämligen fler Anders som är världsbäst.

KilsAnders blev nämligen ett år äldre (som om nån skulle bli 2??) hela 29 år är han nu.


Som ni ser går det skitbra med att sluta röka också =P

Hipp Hipp Hurra för Anders


Kram


Bebis

Publicerad 2010-08-04 11:26:43 i Allmänt,

Några dar sent, men bättre sent än aldrig =P




Stort Grattis till Gabby och Christian som fått en liten tös!

Hoppas familjen mår bra!

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela