Jennys tankar

Bittermoan :P

Publicerad 2010-12-31 12:55:39 i Allmänt,

Är det bara jag som är förbannat trött på alla diskussioner om raketer och alkohol, ja inte ihop nu men..

Man ska inte ta en droppe alkohol nångång om man har barn och speciellt inte på nån högtid för de är barnens högtid.
Ge mig en jävla högtid då, en högtid jag kan få se fram emot att smaka på nåt nytt vin, kan ta en snaps till maten. Ge mig en ensamstående förälder högtid där jag kan dricka vin till maten, kan ta en snaps på kvällen om jag nu känner för de. Naturligtvis skulle jag aldrig nånsin bli full framför Vincent, men i vissas ögon får man inte dricka vin till maten om man inte har barnvakt :P.'

Hit med en högtid så jag kan skaffa barnvakt och gå ut och skaka röven av mig och dricka så mycket jag vill, utan att få dåligt samvete!

Vet att det inte är så svart eller vitt och att många barn har det förjävligt när föräldrarna super, men att hela tiden dra upp att det är barnenshögtid och göra så att vi andra får dåligt samvete funkar tyvärr inte, jag lovar de som behöver hålla sig nyktra super till som vanligt vare sig det är jul lr inte.


Sen detta tjajtet om raketer, jag spyr på skiten! Ja, det är synd om skotträdda djur, samtidigt är det max 5 dar på ett år som vi skjuter raketer. Finns så mycket värre saker än just de 5 daren som tex hundägare kunde koncentrera sig på. Typ lämna hunden i bilen för länge eller lämna hunden hemma för länge nåt som händer fler gånger än max 5 dar per år.

Ta alla jakter hur länge håller inte de på och hur många älgar skiter inte på sig då av alla skott som går av. Ne men det är bara synd om alla djur när vi samäller rakter att vara ute och kuta i skogen med ett gevär det är nåt djuren är vana vid, inte skrämmer de nån. Fan jag stör mig på alla jävla skott man hör under jakter! Hur många hundar är inte ute och kutar i skogen då när det smäller.

Sen kanske ni hundägare inte köper raketer och ni klagar på alla andra, men nog fan står ni i fönstret och glor klockan 12 för att se alla smällare..

AAaahhh jag blir fan tokig på allt gnäll, förutom mitt eget då, för det är jue mycket bättre :P


Pössen :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela