Jennys tankar

Gnäll

Publicerad 2010-12-21 22:29:41 i Allmänt,

Tjenis igen!

Kan säga att det tog nog inte ens en halvtimme efter förra inlägger innan de tog omtag igen! Ett under att tarmarna är kvar, är helt övertygad om att mjälte, lever och njurar följde med ut :P.
Fram till 3 höll det på, vid 3 vakna plutt och hade kissat igenom blöjan, nåt som typ aldrig aldrig händer förutom när jag är magsjuk och mår piss då.

Jag var helt gråtfärdig vid 3 på natten och orkade knappt röra mig, ringde min lilla mamma som fick komma till undsättning, va skule jag göra utan henne? Mamma tog och bäddade om Vincent's säng som jag påbörjat, hon nattade honom och jag somna på soffan av utmattning tror jag. Vid 7 tog hon med sig Vincent hem, så moster och morbror fick sitta barnvakter, ville inte att det skulle börja på honom igen. Jag sov mig igenom hela dagen typ. Vincent fick sova kvar en natt till hos mamma, så jag skulle kunna krya på mig helt. Men imorse ringde hon och sa att Vincent får komma hem nu för Lennart och syster yster har börjat spy.

Den här kommer sluta med att vi alla sitter med en varsin proviva på julafton och knappt kan röra oss..
Jävla skit sjukdom!
Fast denna vändan hade jag inte lika ont, jag kunde knappt gå gången innan hela ryggraden värkte och nacken stelna, fy satan!

Söta Camilla och sandra kom föresten med glass till Vincent och choklad till mig precis när Vincent insjuknat och sen när jag åkte på de så erbjöd dom sig att ta med Vincent ut på promenad :). Hur söta och goa som helst! Underbara vänner jag har :).

Jag lever fortfarande på nyponsoppa, har avancerat upp till knäckebröd idag också så inge mer skorpor yay.

Okej nu har jag gnällt klart!

Eller ja nästan, för nu hinner jag inte fixa de sista julklapparna, FAN! Får kanske pnikspringa runt på julafton eller på kvällen den 23:e, men det lutar nog åt att några får lite försenade julklappar :/. Men jag har en giltig ursäkt!

Plutt äter nästan som vanligt nu :), min fin fina lilla pojk!

Ne nu har jg svammalt klart för idag

Pöss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela