Jennys tankar

In i dimman

Publicerad 2010-12-12 14:04:42 i Allmänt,

Fredag kväll var jag barnledig och skulle spendera kvällen i kil med mina underbara grabbar, dessa 3 är bland dom bästa! En del säger till mig att jag verkar ha så bra killkompisar och att de tar hand om mig. Det gör dom, dom tar hand om mig, de ställer upp i vått och torrt. Jag vet inte hur många gånger jag ringt och gråtit ventilerat saker med dom och dom finns alltid där :). De var ett enormt stöd då när Christer och farfar gått bort, varje gång jag faller så är de där och plockar upp mig  Purple Heart

Men det var inte de jag skulle skriva om, utan jag skulle berätta om våran kväll.

Jag började göra mig iordning och tyckte mitt ruffs blev riktigt bra :P


Men jag bestämde mig för att göra nåt annat, så här är resultatet



Det började med att vi satt i soffan drack glögg, käka pepparkakor, spela julmusik och kolla på en eld på tv'n :). Jättemysigt! Töl och ditten och datten :).

Massa glögg och massa vin blev det :)..

Ja här har ni bilder i från kvällen iaf.










Fotografen Magnus är i farten, här har ni glöggkoppen och mina armar :P





Visst är vi söta :P




Vi lirade frisbeegolf











just de, det fanns öl också :P










Ja där har ni kvällen typ..

Jag hade bokat sängen hos Magnus eftersom han ändå alltid ligger på soffan :P. Så när Anders och Erik traska hemåt bar det av rakt ner i sängen, somna rätt snabbt, alldeles för mycket vin.

Vakna tidigt på lördan och jag och Magnus intog varsin ände på soffan och glodde på film och töla. Alltid lite roligare att vara 2 när man är bakis :P. Vid 11 halv 12 kom min privata chaffis och körde hem mig. Resten av dagen var ganska seg förutom att vi skulle bort på kvällen.. Men de kommer i nästa inlägg :P



Kram kram

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela