Jennys tankar

Suck

Publicerad 2010-02-25 22:37:59 i Allmänt,

Hej hopp!

Så idag la de upp facit till tentan, 2 fucking j*vla slarvfel!!!! AAHH ville sätta mig och grina där en stund. Alla spädningstal, alla uträkningstal fick jag full pott på. Uppgift 1 den uppgiften man aldrig har fel på, där hade jag ett fel, en ynka liten nolla för lite. F-N! Från milligram till mikrogram, jag blir tokig på skiten!

Tyckte jävligt synd om mig där ett tag och kände mig helt värdelös. jag har fan inte tid att plugga på fler tentor. Jag har inte ens tid lr ork till att plugga på dem jag måste, (fast jag pluggar naturligtvis ändå).


Iaf idag så var vi på vagga gunga gå, jag och Lisa tog följe. Alltid kul att töla lite =), trevligt!
Där nere så fick man sjunga och lyfta plutten. Herregud, min rygg håller på att gå av i vanliga fall och nu skulle han upp och ner flera gånger.
Men han hade kul, fast det är synd att alla grejer jämt ska va på hans "vanliga" sovtider =/.

Sen så jag gjort massa mat till plutt, sprungit på ica och letat efter krav-märkt fisk, som de inte direkt hade skitmycket av (vad jag såg iaf).


Ne nu ska ja sätta mig och bara va en stund..

Kram

Kommentarer

Postat av: angelica - mamma till noah

Publicerad 2010-02-26 20:47:56

Ja, denna j*vla snön går mig på nerverna nu! Jag vill ut och gå, gå i backar, svettas å få bort de överflödiga;D haha.



Ja, det ska jag kolla upp! Tack:) Jasså, vem är det då? köpbarnvagn är bäst tycker jag =)

Kram

Postat av: Malin

Publicerad 2010-03-01 08:13:03

Menstackars dig!! Önskar så att jag kunde hjälpa dig, lova att säga till i så fall????? Du kommer att fixa det här, jag vet det, hur otroligt du tycker att det verkar just nu... Kramiz m

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela