Jennys tankar

Nyår

Publicerad 2010-01-02 00:31:43 i Allmänt,

Hej hopp!!
Så nu är årets första dag snart slut..

Nyår firades nyktert för mig, vatten blev det och fick lukta på öl =P.
Massa mys och gos på kvällen för mig och plutt.. Mamma hade fixat nyårsmiddag, fläskfilee med soltorkade tomater,bacon och fetaost inuti, rotfruktsgratäng och sallad.. Mumma! Till efterrätt så käka vi glass med varmchokladsås. Älskling var med och titta så allt gick rätt till =P.

Sen blev det mys i soffan vid 10 var han trött så jag såg att han skulle somna snart så då åkte jag till Arronsson. Aronsson själv var i skåne men han låna ut lägenheten till ett gäng festsugna partynissar..
Plutt somna halv 11 meddelade mamma och innan klockan blev 12 ringde jag och kolla om han sov, hade han vaknat hade ja kastat mig i bilen och firat 12 slaget med honom..

Men det var jättekul att träffa lite folk och bara vara Jenny igen, inte för att jag ångrar plutt på nåt sätt. Men man måste få vara själv lite också.
Hos arron blev det prat om dittan och dattan, jag och Marcus som han hetta pratade om mat. Vi kom in på mögelost av nån anledning och prata om hur det måste sett ut när de upptäckte de.
Typ nån snål snubbe som spara osten för att ha till familjen så blev den grön och han lura byborna till att köpa den =P. Man kanske skulle komma på nåt sånt och sälja, så vi spåna lite på möglad älg, fjolårskalv =P
Låter säkert jättetorrt, men jag hade kul. Träffa även Christer och Marie som snart blir värmlänningar igen =).

Självklart så blev det badning för folket igen, så naket blev det. Jag behöll kläderna på men några nakna rumpor och snoppar såg man =P.

Fick även ett samtal från Vincents farbror, de tyckte jag var kul! Han var tydligen i borgvik med pappa och Lasse, får väl se om han törs ringa nåt mer och träffa plutten.

Massa rakteret sköts det också, jag och bark ställde oss nära bilarna så man skulle kunna hoppa in bakom en ifall nån raket fick för sig att ta en omväg. När vi står där och tittar upp så säger jag Man borde väl egentligen inte stå och glo rakt upp i himmlen, man får väl snart en raketpinne i ögat.

Inte många minuter efter de får bark en pinne magen, jag skratta så jag höll på att kissa ner mig..

Många skratt blev det!






Gott nytt år sms måste skickas!





Glada miner


En trött min


Mys i soffan och långkalsonger rockar =P



Ignorera klockan som går före =P


Snart börjar de, snart börjar de =P


Pinnen som prickade Bark



Så här skadad blev han =P



uppvärmning i soffan efter all raketskjutning



huvud, axlar knä och tå, knä och tå =)




Lite dans

Lite sång








Ja det var väl ungefär mitt nyår, trevlig kväll, trevligt folk och en underbar mysis som sov hur sött som helst när jag kom hem.

Min lille fina underbara älskling, nästa nyår ska vi mysa och titta på raketer =).


Vill ni inte vara med på kort så hojta till..



Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela