Jennys tankar

Snark

Publicerad 2010-01-07 14:20:22 i Allmänt,

Hejhopp!

Ja va händer här då.. Helt tappat sugen till bloggning, har börjat på flera inlägg, sen ne varför ska ja skriva detta...

Plutt växer och blir så stor, igår fick han vara hos mormor nästan hela dagen medan jag var i lägenheten och greja.. Stackars elektrikern har kört fram och tillbaka hela dagarna känns det som, får ta att hitta på nåt fint till han sen.. Ja till snälla mamma och pappa.. Skulle egentligen vilja bjuda dem på nåt, typ middag och sen teater.. Men pengarna bara rullar iväg nu, så det dröjer nog innan de får nåt =/..

Har inte ens börjat plugga än, stressad av röran och alla kartonger, vill ha det klart!! Som det känns nu måste jag på nåt sätt försöka få ihop det ytterligare ett halv år så jag får börja skolan i januari istället för august.. Men jag ska göra ett försök iaf.. Fast kroppen känns helt bläk, yr, nån konstighuvudvärk, illamående, känner mig helt borta på nåt sätt, tror iofs att det är för lite mat, dryck och sömn som är boven.

Det blir alldeles för mycket klagning här, måste få lite positivt innehåll i bloggen =P..

Tips till alla flyttsugna, flytta inte i 20 minus, fy fan!! Tror känseln i tårna är borta än =P.

Nån som har nåt tips på vart man kan köpa lampor som inte är allt för dyra.. Känner att det börjar bli lite för mycket ikea och vill gärna ha något annat.. Inget fel på ikea, men jag vill blanda lite bara =P

Var tvungen att springa in på ikea för att köpa några lampor, dan då jag fick nycklarna till lägenheten.. det är ju mörkt jämt!
Iaf så tyckte broder att köp saxar, alltid bra att ha..
okej tyckte jag, kan vara smart när det är mycket som ska packas upp.

Men jag glömde en sak..

att köpa en sax att klippa upp saxarna med =P


sprang på Daniel och Cim på Ikea också, ett par från föräldragruppen, så nu fick jag se deras lilla söta sessa =). Tycker inte det var längesen vi satt i det där rummet med magar och nu är våra barn redan flera månader..


ne nu ska jag kika lite på paton, nångång måste man jue börja =P

Pöss och kram


Kommentarer

Postat av: Kusin Camilla

Publicerad 2010-01-07 18:28:33

Åk till Svarta Lampan i Alster, de har skitfräna och billiga lampor som är annorlunda :) Mamma Gunnel har telefonnummer/adress :)

Postat av: annica branting

Publicerad 2010-01-07 20:02:03

Lampbutiken vid Bergvik brukar ha en del att välja på, ganska bra priser också om jag inte minns fel.



Säg till om du vill ha hjälp med nåt gumman! Slit inte ut dig.

KRAMAR

Postat av: Milla

Publicerad 2010-01-07 22:05:11

Det lugnar ner sig snart när du kommit in i lägenheten ordentligt ska du se! :)

Postat av: Prins Vincent

Publicerad 2010-01-07 22:14:31

Mamma! I tant Malins källare finns det lampor! De kostar ingenting!! Puss, du är bäst!

Postat av: Kusin Jessica =P

Publicerad 2010-01-08 14:16:16

Jo det är faktikst fel på IKEA:s lampor. iaf. den sortens taklampa som man har i hallen eller dyligt. Glödlamporna går sönder heeela tiden och det är inte bara jag som har de problemet. Skit ere.! Så hoppas du hittar andra lampor :D Gud vad spännade de ska bli å få komma hem till ditt nya lya någon dag :D Lycka till ! Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela