Jennys tankar

Fränt

Publicerad 2010-01-27 12:06:27 i Allmänt,

Hej hopp!!

Har egentligen massa inlägg som ska ligga före detta, men jag måste bara berätta om en "frän" grej =P.

Jag var på Bvc idag med plutt, han är nu 71cm lång och väger 8290 gram. Så på ungefär 2 och en halv månad har han växt 7,5 centimeter och gått upp ca 1,4 kg, det går undan.
Men det var inte den fräna grejen (<-- pölsa style =P).

När jag kom ut från Bvc så satt det en tjej och hennes mormor tror jag det var. Så när jag klädde plutt kom mormor´n och pratade lite, sen kom även tjejen.
Såg henne på Babycafét igår, men var inte säker på om det var den jag trodde.
Så frågade om det var hon som var mamma till N, som är född på samma dag som Vincent och det var de..
Så vi små pratade lite och..
- Men vart bor du då?
- Orrkullegatan
- Men de gör jag med.
- Orrkullegatan 3
- Men det gör jag också, 3c
- Nej, 3b

Ja typ nåt sånt gick samtalet, så då visar det sig att det att vi är grannar och har en varsin son som är födda på samma dag! Fränt är ordet ni söker =P

Det är jue perfekt om vi kan lära känna varandra och ta promenader ihop, behöver jue rör på mig lite för att komma neråt.. Nån att följa med till babycafét. Sen att Vincent och N är födda på samma dag är jue också kul!


Ne nu ska jag fixa lite lunch här, plutt sover som tur är. Tror han behöver sova ikapp lite, då han somna runt halv 12 igår och har sovit lite sisådär..

Sen så ringde Magnus imorse han som jobbar på Köp barnvagn <--- reklam =P. Han hade fixat en bilbarnstol åt mig, till ett jättesuperduper pris =). Hans gudson var jue tvungen att ha en bra stol sa han =). Snäll han är, sen så är han ledig imorgon och han erbjöd sig att komma hit och underhålla Vincent så jag får plocka lite, de erbjudande tog jag direkt =)!


Det var allt för nu!

kram kram 


Kommentarer

Postat av: annica branting

Publicerad 2010-01-27 14:40:09

var det mysiga Maria (jobbarkompis) hennes dotter och lille Noha som du träffade?

Postat av: annica branting

Publicerad 2010-01-27 15:26:19

nu läste jag nog lite fort, men det är nog Maria som är mormor till lillen iaf :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela