Jennys tankar

Feb. 13, 2010

Publicerad 2010-07-06 22:32:51 i Allmänt,

Hej hopp!

Igår var jag på party hos Annika O, det var jättekul. Fast jag satt mest som en klubbad säl i soffan, trött som satan.. Vi var väl några mammor som satt och gäspa =).

Jag hade jue tänkt att ta ett glas vin, men eftersom magen är som den är så fick det bli blåbärssoppa. Festade till det hela genom att dricka det ur ett vinglas =), kändes lyxigt!

Underbara mamma och syster såg efter Vincent, de hade haft det riktigt myspysigt. Tack snälla mamma och syster =).

Hos Annika var det massa tjejer =), så kul att få se alla. Kvällen bjöd på många skratt och att bara få sminka sig och greja håret och dra på sig kläder som inte har dregel lr spy på sig, bara det var kul =).

Man ser dessa goa tjejer alldeles för sällan, ska ta mig i kragen och försöka ha nåt i mars.

Har lite kort som ja ska ta och lägga ut nån dag, har ingen ork till det nu.

Ringde rådgivningen idag och fråga vad jag ska försöka äta, den första jag fick prata med var orolig att jag inte fick i mig nog med vätska, eftersom jag ammar än..

Ska iaf fortsätta med blåbärssoppa, ska försöka att äta som vanligt tyckte den andra som jobbat på mag och tarm avdelningen. Hon sa också att jag ska tänka på att göra som när jag gör barnmat, att jag har i lite extra fett i maten och fullkorn är förbjudet.

Fan min mage brukar bli helt ur balans när jag inte äter fullkorn, fast iofs är den redan de nu.

Var skithungrig när ja vakna imorse, jag kände mig pigg så jag käka frukost som vanligt och det gick bra. Kände mig lite illamående bara, så jag är helöjd. Illamående kan ja ta.

Sen vid maten så gjorde mamma egen mat till mig, de andra åt nån stark kycklinggryta, jag fick kokt kyckling med nån sås,, var riktigt gott. Det gick också bra i cirkus en timme, sen ville de ut. Blev illamående och fick ont i magen som vanligt, är så trött på detta! Hela kroppen är sliten och jag är trött jämt, känner ,mig helt gråtfärdig ibland när jag får kuta på toa i ett.

Ska iaf ringa vårdcentralen på måndag om de inte går över snart.

Ne nog klagat om de

Ska glo på tv en stund nu innan jag åker till mamma mutter

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela