Jennys tankar

Tisdag

Publicerad 2010-03-09 23:16:51 i Allmänt,

Tjenis!

Idag så väckte plutt mig tidigt, så när vi ändå var upp passade jag på att ta en dusch. Sen bar det av till babycafét, jag tyckte att jag var senare än vanligt med allt, men ändå kom jag dit tidiagre.. tycker de e ganska duktigt av mig, man får vara glad för det lilla =).

Efter Cafét så hoppade jag in på centrum för att töla och träffa tjejerna lite =), alltid lika trevligt!!
Pratade om dittus och dattus och Vincent fick gosa med tjejerna, mitt lilla charmtroll.. Han bjussade även på lite miner så Annika O fick sig några skratt =P.

Efter de så traskade jag hemåt, hoppade in på ica för att handla lite mat.. tänkte göra torsk, den där smarriga som Malin lärt mig.. Men jag latade mig och tog hemmagjorda hamburgare istället, men imorgon ska de bli torsk. På Ica träffade jag Anki, från babycafét och hennes stora tös så jag fick mig en liten pratstund där också =).

Träffade broder på Ica så han följde med hem och var social, han skulle hämta sin cykel.. så när han cykla hem ringde mamma som kom och hämtade mig för att åka till Miwo och hämta mitt paket. Så nu är det äntligen hämtat =).

Så fick jag se att jag hade ett sms av Bark på mobben så vid 7 kom han på besök =). Så vi har tölat, stt på tv och käkat vindruvor.. Eller han drack kaffe och jag käka vindruvor, var så himmla fruktsugen förut..

Så detta har varit en riktigt rolig dag.. Råkade ringa och väcka Malin också =/, var inte meningen. Stackars lilla malin ligger hemma och är sjuk..
Både jag och Vincent skickar massa krya-på-dig kramar åt ditt håll!!

Nu bli rdet sängen!


Pöss och kram

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2010-03-10 20:47:42

åh ingen fara, alltid roligt att prata med dig. Bara inte jag har smittat er, eftersom ni var här dagarna innan... plutts pussar skulle förvisso göra mig frisk men jag vill inte riskera att han får bacillerna istället. Säg till om du behöver sällskap i morgon, annars; kom ihåg att hålla huvudet högt, att aldrig gömma dig för de där två, det är han som sksa skämmas och det är han som får det jobbigare om du är där! Kramiz m

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela