Jennys tankar

tjoflöjt!

Publicerad 2010-03-04 12:54:50 i Allmänt,

Tjoho!

Nu sover äntligen min lilla plutt, han vägrar jue sova på dagarna fast han sitter och gäspar hela tiden! Så fort man lägger han ner så skakar han och försöker pigga på sig och sen kommer det ett stort leende.
Han har jue varit varm nån dag nu, så snälla mamma mutter kom med en temrmometer igår.. Jag lånade ju ut plutts till brollan när han var sjuk och inte hitta sin..

Så inatt har jag pluggat sprungit in till plutt som vaknat och gråtit, pluggat lite till springt in till plutt.. Har hört att han låter lite slemmig men inget värre så...


Just de, jag har rint och bokat in mig på hjärt-lungräddningskursen med inriktining på barn 0-1 år, får jue den senare i skolan. Men det är jue bra att kunna, ska hålla utkik efter den för lite äldre barn också.. Ska bli intressant faktiskt =). Hoppas nån mer bokar in sig som jag känner bara, feg som man är, alltid roliagre om man känner nån..

Skulle egentligen vilja spendera mer tid utomhus när det är så fint väder, eftersom det är bra för plutt att vara ute lite mer än den ynka timmen jag är ute och går.. Men ja måste plugga och det är lättast att göra inomhus så jag kan skriva och kludda på papper. Och i längden så är det jue "nyttigt" för både mig och plutt att jag faktiskt försöker plugga och inte ger upp.

Ville bara kludda några rader.. Efter den 6:e så kommer det upp mer =P.. Måste jue gratta alla födelsedags"barn" =P


Kram kram

Kommentarer

Postat av: Angelica - mamma till noah

Publicerad 2010-03-04 23:18:54

Du lånade vell inte ut slutt till den sjuke mannen? eller hur menade du? eller har jag läst fel kanske..



Aja iaf, jag vet vem grannen som spelar musik är, en barndomsvän till mig! haha;D jag sa till henne att det va lite störande hihi, då sa hon att jag skulle skicka sms när det blev för högt! dock tror jag att det är mycket högre för er då ni bor precis under dom.. :P

Kramkram

Postat av: Therese

Publicerad 2010-03-05 01:42:33

Det var trevligt att springa på er på ica, roligt att äntligen få se det lilla underverket på riktigt! :D

Kram

Postat av: gaby

Publicerad 2010-03-05 07:24:29

hej du. glömde nog svara å ditt sms igår.. men de e klart att de går bra å ses nån annan da.. ska ju passa dig å lillen bra me :) ja har inte kollar va de blir me barnvakt än den 13:e.. men får ja nån som tar fjant så kommer ja så klart bort. vill juh :) ha de gött å hoppas de gick bra me pluggande igår. kram!

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-03-05 08:31:21

Ja Jenny det verkade som om du lånade ut plutt till sjuka Fredrik :-) MEN det var ju feber-termometern du lånade ut, så därför kom jag med min.

Kram mamma

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela