Jennys tankar

Måndag

Publicerad 2010-03-08 21:02:05 i Allmänt,

Tjoflöjt!

Idag så gick jag och plutt en promenix som vanligt, jäklar i min lilla låda va guppigt det är på trottoarerna och vägarna. Såg ut som om plutten skulle åka på Whiplash nästan, gupp, gupp, gupp.

Sen så letar jag fortfarande efter korten på plutt, har jue förstorat några kort och jag la dem i brevet tillsammans med dopbeviset, men det är helt borta! Finns ingenstans =(, fattar inte vart det kan ha tagit vägen..

Nån som känner att de dyker upp lite "Saida syner" och har nåt förslag så tar jag tacksamt emot dem..

Plutt somna jättetidigt idag, redan vid 7, tror iaf klockan hann bli lite över 7. Hörde att han vakna till förut, så jag gick in och titta till honom.. Då ligger han på mage och kryptränar, ja kvällgympa är väl också bra antar jag..
iaf så rullade han över till rygg när jag kom och så log han så där stort som bara han kan. Jag prata lite med honom gav han nappen, några pussar och sa godnatt och gissa vad.. Han rulla runt på sidan och la sig och sov, de var lite oväntat faktiskt =).

Tänk vad ett leende kan bota mycket, jag kan vara hur trött som helst, hungrig, ha huvudvärk vad som helst, så får man ett av plutts leenden och man blir helt varm i hjärtat och allt är bra igen =). Att man kan älska nån så mycket.

Imorgon blir det babycafé som vanligt, Camilla kanske skulle gå dit så jag håller tummarna för de så man får se den lilla prinsessan =).


Ne nu ska jag snart hoppa i säng, måste försöka sova ikapp lite..

Pöss och kram

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-03-09 08:41:30

Det är mormors lille Vincent det som är så "duktig" o go. Varje morgon när jag öppnar datorn på jobbet så möts jag av en leende Vincent, då blir man genast pigg o glad och bara leeeer tillbaka :-)

Ha en bra dag båda 2

(Jennys leende går inte av för hackor det heller :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela