Jennys tankar

Söndag

Publicerad 2010-11-07 23:26:00 i Allmänt,

Idag så har det varit fullt upp, vi började med att gå upp alldeles för tidigt, vet inte varför Vincent fått rutin på att gå upp så fruktansvärt tidigt. Jag är mer eller mindre medvetslös vid den tiden, men men..

Vi har kikat på disneydags, eller jag försökte få Vincent att se bumbibjörnarna, man måste introducera sånt som man själv står ut med :P. Tänk om han skulle råka se Ika i rutan och gilla de, då måste jag nog kasta ut tv'n :P.

Vi har varit till morfar idag och hämtat paketet som pappa så snällt hämatde ut åt mig, jag var lat och orka inte gå till Slottsbron :P. Så nu är overallen äntligen hemma, den verkar kanoners, så nu håller jag tummarna för att det blir lite snö, med betoning på lite :P.

Vi har även varit i Borgvik och hälsat på Vincents farfar, Vincent var väldigt förtjust i hundarna :). Snäppet bättre än hundrana var deras skålar med mat och vatten, stackars Lasse hade hundmat i hela köket och han fick torka golvet efter att Vincent vält vattenskålen :P.

Efter borgvik for vi till Eds kyrka för att titta till farmor och farfars grav, de lysste så fint på krkogården :).


kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela