Jennys tankar

Kort och gott

Publicerad 2010-11-04 23:01:27 i Allmänt,

Tjena tjena!

Idag har jag handlat tårtgrejer, världens bästa mamma fyller nämligen år idag :).
4 November 2008 fick jag reda på att jag var gravid också :), så 4:e november är speciellt.

Så fyller jue Bugg-Erik år :P.

Jag har iaf lovat mamma att baka 2 tårtor till hennes kalas, så bilder på det kommer under helgen. Har tänk att jag ska försöka mig på att göra en fin tårta och inga "tema-tårtor" :P. Men vi får se hur jag lyckas, huvudsaken är att de blir goda.

Jag fick tummen ur och hämtade ut ett paket också, ska hämta ett till imorgon. Vincents overall har äntligen kommit, tror den blir super. Den verka bra och har hört att många verkar tycka att det märket är bra, men det är väl olika de också.

Jag tog mig även tid till att vaxa ögonbrynen idag, hela jag håller på att förfalla, men man måste jue börja nånstans.
Får ta lite fix och trix varje dag nu tror jag, fotbad skulle inte sitta helt fel, inte massage heller för den delen :P.

Imorgon ska jag och Vincent hälsa på hans gudmor Malin, ska bli kul att se henne igen, det var inte igår precis. Jossen och casper ska också vara hemma, så Vincent sätter nog de flesta i arbete :P.

ne nu blir det sängen för min del..

Kommer bli en internet paus för mig nu, så jag nås bara på mobilen. Tenta-time igen! Men jag kikar in med en snabbuppdatering om helgen..


Pöss och kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela