Jennys tankar

:P

Publicerad 2010-10-30 00:26:36 i Allmänt,




Skvallerbytta bing  bong
Går i alla gårdar slickar alla skålar
När han kom till grinden fick ´han smäll på kinden när han kom till prästen fick han smäll på käften
När han kom tillbaka fick han saft och kaka.




Ta åt dig!

BU!

Publicerad 2010-10-30 00:23:02 i Allmänt,

Jhapp då har man sett massa hemskheter och nu sitter jag här och är rädd för allt. Varför skulle jag kolla på de när jag vet att jag inte kan se sånt här??

Kan säga att jag kommer då inte gå hem själv från Camilla imorgon :P. HUA!
Snälla mamma ligger på soffan och sover nu, för hon fick inte gå och lägga sig förut - jag vet, jag är verkligen skitlarvig när det gäller vissa saker. Men det känns bättre att ha nån i närheten..

Det som är konstigt är att jag kan se en film som är menad för att vara skräck och det rör mig inte i ryggen, sen kan jag se en komedi och bli livrädd. Känslan bara ploppar upp, det är inte så att jag tycker att det jag ser är äckligt, okej ibland då.. Men min kropp ställer in sig på flykt, så man får kämpa för att bli kvar i soffan..

Hoppas vincent aldrig vill se nåt hemskt så jag är tvungen att sitta brevid, jag kommer jue vara räddare än vad han är :/ och det är jue inte så bra..

Håller tummarna för att han inte börjar gilla Pingu, Mumintrollen lr Tummen för jag står inte ut med att se de :P.


Ne nu ska jag se en komedi som förhoppningsvis inte skrämer skiten ur mig!



Over and out

Fredag

Publicerad 2010-10-29 23:02:00 i Allmänt,

Tjena!

Igår fick jag en ny telefontid, hon skulle ringa mig nångång på förmiddan.. Vid 2 ringde jag VC och fråga om de missat mig igen, det hade dom inte. Hon som svara gick och leta upp barnmorskan som sa att hon ringer senare :P. Kände mig aningens påstridig, men varför säga förmiddan om man ändå inte tänk ringa då?

Prata lite och hon tyckte vi skulle avvakta eftersom vissa symtom börjar försvinna :P. Så får vänta och se vad som händer..

Annars så har det inte gått i många knop idag, jag och Vincent har myst och busat som vanligt. Ringde mamma och fråga om vi fick sova hos henne för det var några av de hemska sakerna på tv som jag ville se :P. Fattar inte varför jag ska envisas med att se allt sånt.

Nu till nåt mycket roligare, denna veckan har jag hämtat ut 6 paket, 6 stycken :). Iofs är det jag som betalat för allt så det kunde jue ha varit roligare :P. typ om nån överraskade mig med 6 paket :P

Milla du kan sluta läsa nu :P.


Så nu finns det en hel hög med julklappar hemma, mest till Vincent då. Jag undrar hur mycket jag har köpt för till honom, men det är så svårt att låta bli. Han måste jue bara ha en sån och en sån och en sån, FAN jag som inte vill skämma bort han. Okej, nästa år ska jag sluta skämma bort honom..
Jag vill inte att han ska ha allt och tro att materiella ting är det som räknas, ändå kan jag inte låta bli att köpa hur mycket onödigt som helst till honom..


Har några kvar att köpa till men jag tror jag klurat ut vad de ska få..
Har föresten äntligen fått julkorten också, så nu ska det bara leta redas på ett gäng adresser.

Det var nog allt för nu..



Pössen och kramen


VC

Publicerad 2010-10-28 21:16:08 i Allmänt,

Godkväll gott folk!

Igår försökte jag få tag i barnmorskan, ringde den ena av vårdcentralerna här i byn, upptaget, upptaget och åter upptaget. Tillslut kom jag fram fick vanlig ton och där satt jag i 2 minuter och vänta på att nån skulle svara, la på och tänkte att jag provar och ringer igen, UPPTAGET va fan! Samma visa igen, upptaget, upptaget, inge svar, upptaget..

Svor ramsor över telefoner och folk. Ringde den andra vårdcentralen och kom fram, talade om mitt problem och att jag började bli lite orolig, fick en telefontid. XX skulle ringa mig mellan 11 och 12 någongång, satt och vänta och hoppades på att Vincent inte skulle vakna.. Ingen ringde igår, tänkte att jag kanske fattat fel dag och fundera på om det kanske skulle vara idag de skulle ringa mellan 11 och 12, men ingen ringde idag heller...

Ringde vårdcentralen och fråga om jag missförstått när jag skulle ha min telefontid, blev lite förvånad över hennes svar.

Jag hade ingen telefontid, det fanns inte ens en annteckning om att jag ringt och ingenstans stod det nåt om mitt problem, VA FAN..

Jag fick lämna telefonnummer och allt igår, så visst fasiken hade jag fått en telefontid sa jag.
Konstigt sa hon i andra änden och dubbelkollade mitt personnummer och namn..



Fick iaf en imorgon så nu hoppas jag att de ringer, ska inte stressa upp mig i onödan.. Men lite nervös blir man ändå..



kramen


sömn

Publicerad 2010-10-27 22:23:00 i Allmänt,

Godkväll gott folk!

Blev väldigt sent igår när min lilla älskling vaknade och var helt otröstlig, jag blev skitnervös när jag hörde hur han blev "hesare och hesare". Nej, nej ingen krupp, snälla ingen krupp..
snuvig var han också min lille stackare
Öppna balkongdörren ut i fall att, men han var helt otröstlig..

Snälla mamma kom hit runt 12 på natten ifall vi skulle behöva bilen, tanken var att vi skulle följa med henne hem och sova där.. Men det sluta med att vi satt med Vincent här och tillslut somna han. Mamma somna på soffan och jag hoppa i säng, hade svårt att somna för jag hörde plutt och han vakna väl 2-3 gånger till och gråt innan jag väl somna.

Min fina lilla älskling! Han är mitt allt.

Satt och tänkte på förlossningen här om dagen och när jag väl fick honom på bröstet, det var då mitt liv började. Vilken känsla, sen den dagen vet man hur det är att oroa sig på riktigt :P. Orolig för att han ska slå sig, att nån är dum mot honom, att jag inte räcker till, ja ni vet allt de där..


Blev inte många timmars sömn denna natt, innan det var dags att gå upp.. Är otroligt trött på dagarna, så man kan jue fundera på varför jag sitter här och nördar..

Kram



Morgonruffs

Publicerad 2010-10-26 20:57:28 i Allmänt,

Idag var jag så in i nordens trött när Vincent väckte mig, jag ville verkligen inte gå upp. Men ett djup andetag och upp med ett leende på läpparna för lite morgonmys i soffan. Hann till och med se några program innan vakna med the voice börja idag :P.

Eftersom tröttheten var enorm så bestämde jag mig för att skippa morronduschen och ha en pyjamasdag, tyckte de kändes rätt.

Kändes som ett bra beslut tills posten kom, jag hade nämligen 2 paket att hämta ut, nyfiken som man är (varför jag nu skulle vara nyfiken när jag vet vad paketen innehåller, men okej nyfiken :P) så var jag bara tvungen att hämta ut dom idag också.

Tänkte 3 sekunder på om jag skulle ta en dusch och snygga till mig, men bestämde mig snabbt för att jag är en natrulig skönhet och är ganska het så här också :P.

Klädde mig och tryckte på en mössa för att dölja lite av den välgjorda frisyren :P. Lite ruffs har väl ingen dött av :P

Här har ni den trötta mamman och hennes morronfrill, titta och njut, detta är bland det snyggaste några av er sett idag iaf :P







Okej, kan väl erkänna att jag tog en tops och fick bort lite av de svarta under ögonen,  nån måtta på lathet får det jue vara :P

Kram



 


Idag..

Publicerad 2010-10-25 23:22:13 i Allmänt,

Idag steg vi upp klockan 6 här, Vincent vakna runt halv 5 och vid 6 orka jag inte resa mig upp och lägga mig igen fler gånger.

Trött, trött, trött kom i säng lite sent för jag och Bark kollade på Beck. Dagen har varit otroligt lång, eftermiddagen och kvällen däremot svichade förbi. Var i lekparken med Vincent, så kom camilla, Sandra och Linnéa dit. Skönt att få töla lite, blev lite gungning också. Tillslut svar det nästan läggdags för de små och svinkallt för oss lite större så vi knallade hemåt.

Ne nu måste jag sova, får kludda mer imorgon.


Kram kram

2 saker..

Publicerad 2010-10-24 19:44:11 i Allmänt,

Först 2 saker, borde inte hästägare/den som rider hästen plocka upp skiten efter sig, när de rider inom bostadsområden?
Man ska plocka upp efter hunden om den sätter sig framför grannes postlåda, men får hästen skita var den vill utan att nån behöver plocka upp?

Sen en annan grej jag tänk på, är det bara vissa ägg som måste stå i en kyldisk? Eller behöver man inte ens ha dem i kylskåpet?
Har lagt märke till att vissa affärer har äggen ute bland andra varor, här på ica vid mig har man vissa ägg i kyldiskar och andra ute bland andra varor..


Så vart ska man ha äggen?

Ja de var väl de, tror jag.

Pössen



Road trip

Publicerad 2010-10-20 22:38:15 i Allmänt,

Tjo!

Det är väl dags att uppdatera här lite grann :).

I måndags så blev det road trip för mig och mina tjejer, resan bjöd på många skratt.

Klockan 4 for vi hemifrån, Nea körde första biten sen tog jag över. Fan vilka nötter det finns i trafiken, en stor jävla buss som inte hade nåt hum om filkörning lr hur man gör en omkörning.. lyckades hamna mitt i "jag-ska-till-jobbet-trafiken" också.

90-väg, va tror ni vi fick köra i?
Jo 20-30 km/h..

Just de, ullared var platsen vi var på väg till.

Resan dit och hem var roligast, tycker inte att själva Gekås i Ullared var så mycket att hänga i granen.
Fan folk har nada vett där, bara surkärringar...
Tror vi 4 var de enda som bad om ursäkt på hela jävla varuhuset!

Ska ni dit kan jag upplysa er om att det är helt okej att:
Köra på folk med vagnar
Rycka tag i nåns vagn och bara skjuva iväg
Skippa kö-system, vill du farm nånstans tryck dig fram med kundvagnen framför, gå det inte så tryck lite hårdare :P
Skrik på folk
Det är helt okej att ta vilken vagn du vill och vila dig emot (lite svårt att se om det är ens vagn när det hänger nån annan på den )

Vi var väl där runt halv 9 och vid halv 1-1 vägra vi gå in nåt mer..

Vi tyckte inte det var särskillt stort heller och inte fanns det mycket. Ganska besviken faktiskt!
Okej det hade bra priser (tror jag) ytterkläder till barn och det fanns iaf lite att välja på där..

Annars hade de mycket grejer, men få av varje typ..

Jaja, resan var kul och visst tjänade de pengar på oss :P.

Vi ska hitta på nåt annat man kan göra, så vi får göra nåt kul igen..

På hemvägen sov jag som en stock, Pillan och Annica turades om att köra. En hel del skratt, pillan är så söt!

Jag visar pillan 2 filmer som jag funderar på..
Jag: Tror du dem här är bra?
P: som spel lr vadå?
Jag: Nej som bokstöd :P.  Filmer så klart!

Saknar redan tjejerna och ska klura ut nåt annat vi kan hitta på, vi behöver få umgås utan barn ibland.

Måste passa på att tacka min underbara mamma igen, hon tog semester för att passa Vincent så jag skulle kunna följa med på denna resa. Tack tack snälla mamma!

Lite surt är att en del saker hade jag kunnat klicka hem från nätet till en billigare peng och sluppit kliva upp ur sängen 3 på morron :P

























Pöss och Kram


Julgodis

Publicerad 2010-10-19 11:02:02 i Allmänt,

Sitter och tittar på olika julgodis recept, det måste bakas till julen, det hoppas jag ni ALLA vet!

Okej en chokladask kan va okej att nalla lite ur, men nåt hembakt måste man ha.

Nu till mitt problem då.

Jag hittar inga fina små kakburkar/askar nånstans. Nån som vet nåt ställe man kan köpa några på för inte en så dyr peng.
Hittar ni bara dyra, så tipsa om det också för jag måste verkligen ha några.


Pössen och kramen



Helgen som gått..

Publicerad 2010-10-17 20:50:59 i Allmänt,

Denna helg har jag inte sovit många timmar, trött som en gnu och ändå så sitter jag här??

Fredagen började med att min lilla kärlek väckte mig 4 och var så ledsen :(. Han gnällde och gråt fram till 1, då jag ringde pappa och fråga om han kunde komma och ta Vincent på en promenad. Behövde 10 minute med tystnad, mitt huvud var helt slut och jag var trött som satan..

Fredag kväll var inge bättre Vincent bara gråt och gråt och de låt som krupp när han andades. varje andetag låt jättejobbigt för han.. Vid 10 i 10 bestämde jag mig för att åka ut och åka för att se om han somna i bilen. Väl i bilen så kunde han varva ner och slappna av, så han somna ganska snabbt :). Körde några varv runt Grums så han skulle somna till på riktigt..

Jag hoppa i säng runt 12 och fick sova ända tills klockan 2 då det drog igång på nytt för plutten, stackarn. Upp och stod vid balkongdörren för att han skulle få frisk luft, öppna fönstren men inget hjälpte så vid 3 gjorde vi ett nytt försök med att åka runt Grums. Somna kanske efter 20 minuter, men vakna så fort vi stanna bilen..

Vid 4 - halv 5 så åkte vi in till akuten efter att ha pratat med rådgivningen en andra gång.. Gick förvånadsvärt snabbt där, var bara vi i väntrummet. Vincent fick adrenalin 2 gånger ( som man gör) och det hjälpte,var väl hemma vid halv 7 -7 och ramla i säng allihopa. Vid 9 var det en liten herre som tyckte att det var dags att gå upp, kan säga att jag inte riktigt var på samma linje där.

Min snälla lilla mamma kom upp och tog Vincent och jag fick sova till halv 11-11.


Sen var det full fart igen, vi skulle ut och fira en nybliven 40-åring på lördagkväll :). Var aningens seg hela dagen :P.
Vi hade sån lyx att golfrestaurangen hade öppet enbart för oss :). 15 glada centrumtöser.
Vi fick tillgång till ett jättefint rum på övervåningen, med jättefin utsikt (innan det blev mörkt då :P).

Lite utfrågning, mycket skratt, lekar och dans. En helt perfekt kväll, man har alltid kul med de här tjejerna :). Vi får allt se till att det inte går så lång tid mellan gångerna bara.

Slank väl ner några cider, men absolut inte för många! Men en underbar kväll med underbara vänner.
Halv 12 var jag hemma och somna nog innan huvudet landa på kudden. 4 gånger väckte plutt mig, men han somna om ganska fort, så inge större krångligheter. 

Vid 6 var det dags att rava sig upp för då var det en pigg liten herre som skulle upp och leka. Kan säga att jag var en zombie vid den tiden, men det var bara att skutta upp med ett leende och börja leka.
Så även denna dag har varit otroligt seg, men bjudit på många leenden :).

Nu ska jag snart hoppa i säng, för inatt ska jag upp vid 3 för att brumma från grums vid 4.


Vi ses och hörs!

Bilderna hamnar i andra bloggen..

Puss och kram


Dockor

Publicerad 2010-10-14 22:16:34 i Allmänt,


Såg denna idag och tänkte jag skulle ha visat en arbetskamrat nu ikväll, men det glömde jag bort..

Ni fattar va?


Seansen

Publicerad 2010-10-14 22:04:04 i Allmänt,

Nyss hemkommen från Annica, vi var 16 tjejer som samlades till seansen =). Jättekul och intressant!
Jag fick kontakt med min älskade farfar, som jag har väntat på att han skulle ta kontakt =). Har haft kontakt med mormor och farmor förut, men aldrig farfar.

Saknar han nåt så in i norden mycket, saknar de andra också och alla är speciella, men farfar är liksom farfar.
Önskar jag hade spelat in allt hon sa, för jag var så kring kring då.
Farfar sa iaf att jag måste släppa denna oron och ängslan för det kommer lösa sig :).

Har fortfarande svårt med sättet farfar dog på och jag går liksom inte med på de och jag vet att jag inte sörjt klart. Gråter nästan jämt när jag tänker på farfar och jag kan ha svårt att prata om honom fortfarande.

Men han hoppades på att sorgen skulle bli lättare nu efter kontakten..

Har kanske åkt på radhusgatan 3-4 gånger efter att han dog, är inte riktigt redo för den gatan än. Och de gånger jag har åkt där, så kan absolut inte titta på "hans"hus..

Va så skönt att få "prata" med honom.

8 tjejer va de som fick kontakt av oss 16, så jag tror de flesta var nöjda.


Ne nu ska jag smälta det hela lite..


Kram


Lite svammel

Publicerad 2010-10-14 11:22:20 i Allmänt,

Nu kör jag den gamla varianten på bloggen igen, hur omständigt som helst :P.

Lösenordet på andra bloggen är samma som jag hade på denna..

Idag ska jg iväg på seans, med ett glatt tjejgäng :). Ska bli jättekul, dels att man får träffas igen och att man sen kanske kommer att få kontakt spännande!.

Har aldrig varit på seans förut, utan har varit iväg själv till olika medium.. Men det ska bli spännande i grupp, lite nervös faktiskt, självklart hoppas man på kontakt, men alla kommer inte få de så man ska inte ha för stora förhoppningar..

Uppdatering om de får ni ikväll..

Fortfarande inte tipp topp här hemma och jag vågar inte riskera att få några nya "barnbaciller" nu. Fullt upp hela helgen och måndan, åh va jag längtar!!

Försöker få tag i BM också, men det är inte det lättaste vad det verkar.. Kan man ringa nya vårdcentralen och höra, vet inte riktigt vem jag hör till egentligen.. Inte har jag valt nån, pappersarbete är alldeles för jobbigt för mig :P.

Eva trodde jag kanske kunde höra till den nya, nåt om fågelvägen, men jag har nada koll...

Ne nu ska det grejas lite här hemma och sen blir det lunchtajm!


kram

Bad

Publicerad 2010-10-13 22:46:37 i Allmänt,

Idag har jag och Vincent badat, man får jue passa på när man ändå är "hemma" och hälsar på.
Vi bubblade iaf med lite vatten och lekte med en leksaksbåt som farfar Lasse haft med sig en gång.. Vincent tröttna efter ett tag så vi gick upp, torka och klädde honom, sen fick morfar vara barnvakt ett tag :P.

Så passade jag på att fylla på badkaret med massa varmvatten, så bubbla jag lite mer :P. LYX!
Har frusit så förbannat idag, så det var riktigt skönt med ett varmt bad, iofs blev man lika kall så fort man steg upp..



Annars har inte jag och Vincent gjort så mycket idag -- Som ni säkert märker så anstränger jag mig för att inte skriva plutt :p.

Har packat in lite fler julklappar idag, så kul att få börja pyssla lite :). Längtar tills man kan börja spela julmusik..

Nu ska jag ta och hoppa i säng..

Natti natti

Gokväll

Publicerad 2010-10-11 23:07:59 i Allmänt,

Tjo!

Nu ikväll har jag pratat med Lasse igen, han är så lätt att prata med ssvich så har det gått 1-2 timmar. Ville ringa och tacka för att han hjälp till med att få till den här träffen med T och vi prata lite om det och en massa annat.

Känns bra att man ändå kan prata om det mesta :). Plutt har allt en fin farfar :).

Sen har jag packat in julklappar, så några personer är faktiskt helt klara när det gäller klapparna :).
Känns skönt, så man slipper hela smällen i december. Sen är jag lite emot att stressa fram julklappar, jag vill inte köpa nåt bara för att ha nåt att ge bort. Jag vill ge bort en genomtänkt grej, nåt som passar just den personen eller iaf nåt som jag tycker passar den personen :P.

Sen gillar jag att ge bort nåt om visar att man faktiskt har lagt ner sig lite, så jag har pysslat en del också. Tro inte att jag sitter och ritar en teckning och slår in, inte sånt pyssel jag menar :P. Ni ska få se längre fram...

Nåt jag har svårt att komma på är födelsedagspresenter, vad sjuttsingen ska jag köpa??

Känner mig skitstressad över detta..

Ne nu tänker jag ta natta..


Kram

Utmanad

Publicerad 2010-10-08 22:22:29 i Allmänt,

Linda har utmanat mig

4 TV program
Biggets looser (USA), Greys anatomy, Cougar Town, Top Gear 


4 saker jag gjort idag
Varit på systemet, Tölat med min DK :P, Busat med älsklingen, hämtat paket.


4 saker som jag längtar efter

Min plutt (jag är barnledig ikväll), den ev flytten, Fira cissi, road trippen med tjejerna


4 saker på önskelistan
Lite extra klirr i kassan, en städtant, Diskmaskin, resa

4 saker som jag avskyr
Spindlar eller kryp öever huvudtaget, Falskhet, Skavsår, Omogna personer.


4 saker jag tycker om att göra

Busa med älsklingen, shoppa skor, töla i telefonen, umgås med mina vänner och familjen.


4 saker jag ätit idag

Fläskfilé, rostat brös, sallad, Knäckebröd

Kram

Sjuklingar

Publicerad 2010-10-08 20:16:17 i Allmänt,



Jag och plutt busar på mest hela dagarna, men jag orkar inte krypa runt köksbordet nåt mer nu. Kryper 400 varv per dag och mina knän pallar inte mer :P

Idag har plutt inte varit sig själv och jagvet inte vad som är fel :(. Min stackars lilla plutt.
Ringt Bvc och pratat in på svarar'n att hon ska ringa upp på måndag, har några saker jag vill ta upp med henne.

Annars händer det inte mycket här, snörvel och hostande för det mesta..




Påskägg på magen












Kram



Sara

Publicerad 2010-10-05 23:05:29 i Allmänt,

Den 27:e blev min lilla hårtuss 18 år, 18 år gammal. Märks att hon är en dam nu :P.

Men tänk vad hon kunde reta gallfeber på en förr, jamade runt 4-5 på morgonen och ville ut.. Jag vägra släppa ut henne för va skulle hon ut att göra då. Kan inte ge henne såna vanor heller.. Alla studsbollar hon släppte nedför trappen varje natt/morgon, sprang efter och hämtade dem och släppte dem nedöfr trappan igen..

Eller den gången hon stod och steppa på aluminiumfolie, ¨nåt som katter inte ska gilla, men det visste nog inte Sara :P

Mina första lilla bebis har blivit stor :).

Måste ta lite nya kort på henne..

Kram

Dans

Publicerad 2010-10-05 22:43:44 i Allmänt,

Denna skakar jag och plutt rumpa till :), han är så söt när han diggar.




Kram

Pappa

Publicerad 2010-10-05 22:42:42 i Allmänt,

Idag fyller min lilla pappi år, 53 år närmare bestämt :)

Min lilla pappa börjar bli gammal :P

Han var så snäll att han åkte till apoteket åt mig idag, på hans födelsedag. Orkade inte gå dit, hela kroppen värker, tur att pappa kan rycka ut ibland.

Grattis på födelsedagen pappa







Kram

Lördag

Publicerad 2010-10-04 21:55:35 i Allmänt,



Bakat tårta till min lille far, tyvärr glömde jag fuktspärren så jag undrar hur den såg ut på kvällen :P.
Snåla med marsipanen också, därför syns alla bucklor, jaja god var den iaf :)


Lasse kom förbi och fick sig en tårtbit och plutt fick en liten ficklampa :). Mycket populär nu när det är en tand påväg :P.



Ne finns väl inte så mycket jag kan skriva, allt ska det vändas och vridas på..



Kram

Moi

Publicerad 2010-10-03 22:26:58 i Allmänt,






Min blogg, mitt liv, mina känslor, mina upplevelser, mina ord!!!!












Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela