Jennys tankar

Gokväll

Publicerad 2010-10-11 23:07:59 i Allmänt,

Tjo!

Nu ikväll har jag pratat med Lasse igen, han är så lätt att prata med ssvich så har det gått 1-2 timmar. Ville ringa och tacka för att han hjälp till med att få till den här träffen med T och vi prata lite om det och en massa annat.

Känns bra att man ändå kan prata om det mesta :). Plutt har allt en fin farfar :).

Sen har jag packat in julklappar, så några personer är faktiskt helt klara när det gäller klapparna :).
Känns skönt, så man slipper hela smällen i december. Sen är jag lite emot att stressa fram julklappar, jag vill inte köpa nåt bara för att ha nåt att ge bort. Jag vill ge bort en genomtänkt grej, nåt som passar just den personen eller iaf nåt som jag tycker passar den personen :P.

Sen gillar jag att ge bort nåt om visar att man faktiskt har lagt ner sig lite, så jag har pysslat en del också. Tro inte att jag sitter och ritar en teckning och slår in, inte sånt pyssel jag menar :P. Ni ska få se längre fram...

Nåt jag har svårt att komma på är födelsedagspresenter, vad sjuttsingen ska jag köpa??

Känner mig skitstressad över detta..

Ne nu tänker jag ta natta..


Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela