Jennys tankar

Mariebergsskogen

Publicerad 2010-09-02 22:57:17 i Allmänt,

Idag har jag och plutt haft fullt upp, hela dan har gått i 1. Men det har varit en toppendag och den har spenderats utomhus :). Plutt brukar ha svårt att somna när vi ska bort, måste va att jag utsrålar men-du-måste-sova-nu-vi-ska-faktiskt-bort-sen. Efter många om och men så somna han iaf och sov hur länge som helst, jag fick väcka honom när klockan var 12.

Lite lunch och byte avkläder, ett snabbesök på Ica (där jag sprang på Malin. O), sen bar det av ner till Swedbank för att möta upp Camilla och Linnéa.
Sen brummade vi vidare i varsin bil in till staden och mariebergsskogen, lite synd att bilbarnstolarna är så stora och att man ska ha vagnarna med, annars hade vi nog kunnat knö ihop oss i en bil.

Väl där så tittade vi alla djuren och var in i hönshus och stall, hur mysigt som helst!
Linnéa blir nog en hästtjej, hon blev jätteglad när hon fick se hästarna och hoppa nästan ur vagnen, så söt!
Vincent gillade de första djuren vi titta på, sen ville han inte sitta i vagnen eller bli buren nåt mer, man ska gå själv när man är stor pojk :P.

  




































Här inne bodde det en skata också, så lite roligt när hönsen satt på pinnen och i mitten satt det en skata :P















Camilla a.k.a getingdödarn :P.



Helt perfekt dag, med mycket bus och skratt =).
Ska försöka komma på nåt mer nu när man har bil, så vi kan ta oss iväg på nya äventyr.

kommer lite fler kort på andra bloggen..

När vi kommit hem så träffade vi Angelica och Noah, så vi fick oss en liten pratstund. Vi måste ta den där fikan nångång när du har tid :). Lite prat om dittan och dattan och va tsora våra grabbar blivit, inte sett lilla Noah, som nu är stora grabben, på flera månader.
Vi hör nog varandras garbbar genom väggen däremot :P.
En trevlig pratsund blev det iaf.

In och toapaus för mig och plutt, sen gick vi över till pluttens farmor. Där stannade vi fram till läggdags, plutt var så trött och gnällig på slutet, men det var trevligt ändå. Känns kul att plutt börjar få kontakt med hans andra sida, fast det blir ett litet stressmoment ändå (vad det beror på behöver vi inte gå in på här).

Ja det var väl våran dag, imorgon ska vi hämta ut ett paket och gå på ikea =).

Pössen och kramen





Kramen

Kommentarer

Postat av: Angelica

Publicerad 2010-09-03 15:25:02

Halloj :) Fikan ja, jo med det får vi vell göra nån dag :) vi kan ju kanske gå ut och gunga med barnen och springa i gräset, hehe :) Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela